8000 serisi ile ilgili önemli duyuru!!! Lütfen tüm 8000 sahipleri okusun... -------------------------------------------------------------------------------- Verilen yazılımlarda bazı arkadaşlarımız hiç problem yaşamazken, bazı arkadaşlarımız sürekli kilitlenme, donma vs. gibi hatalarla...
Next Ye 2000 CX SUPER Usbden softcam atma Resimli anlatım. Selam Arkadaşlar. 2000 CX Super Plus Usb lı cıhaz USBden Softcam atma Resimli Anlatım. İlk Başta Flas Diskınize Fat32 Olarak bicimlendiryorsunuz. Ondan sonra Guncel Softcam dosyasını Flas Dıskımıze yoluyoruz
Next EMU Kodları Next 8000 Serisi için; EMU Açma/Kapama: Menu>SistemAyarları>CihazVersiyonu>1973 tuşlayın (Versiyon yeşil ise Emu açık - Siyah ise Emu kapalıdır) EMU key girişi: Mute>Sarı tuş (Haziran öncesi yazılımlar için) Menu>UyduAyarları>KeyAyarı (Haziran sonrası yazılımlar için) ...
Polsat ok-Hotbird Premiere ok-Astra Digi Tv ok-Thor Multichannel ok-Hispasat Tv Globo ok-Hotbird Bissler Ok-Heryerde var KKE+.zip Next10000-12500_Softcam_070608.zip
Next ler için. KEY DÜZENLEME/UPLOAD/DOWNLOAD YAZILIMI ve KULLANIM KLAVUZU
Fabrika Ayarlarına Dönmüş Cihazlar İçin Resimli Anlatım Bazen yüklenen yazılımlardan sonra resetlenen cihazlar için yapılması gerekenler (cihazını fabrika ayarlarına döndürmek istiyorsan master kod 1208 yada 8503) DİL SEÇİMİ YAPARAK BAŞLIYORUZ ÇANAK AYARI YAPIYORUZ
Next Ye Süper PLus Cihazdan Cihaza Yazılım Atma Ve Kanal Bilgisi Yükleme 1-Yükleyici ve yüklenecek cihazı rs 232 ile birbirine bağlayınız cihazlar kapalı 2-Yükleyici cihazın power tuşuna basılı tutarak fişe takın 3-Yükleyici cihazın ekranında _ _H_ _yazar 4-Yüklenecek cihazı açınız
Yeni Next 9000 Ultra Tps Au Yazılımları 16.2.2007 - Tps au ; 10873 üzerinde mute+kırmızı tuş ile - Softcam atılmaz istenen keyler elle girilecek
Next 9000 kullanımı hakkında kısa bilgiler Emu açma: Menu-Bilgi-1973 girin BİLGİ yazısı yeşil olur emu aktiftir kapamak için gene aynı işlem.. Key girme menusu: kanal üzerinde mute sonra exite basın Mavi tuş 13 kareye bölme ekranı Sarı tuş oyunlara giriş yeşil tuş zoom kırmızı uhf tuşu...
20.10.2005 güncel key Keyler güncellendi :hapface: 8000 emu keys :hapface: 8000 plus emu keys :hapface: Dosya güncelliğini yitirdiği için silinmiştir
NEXT PLUS SERİSİNE SOFTCAM( KEY ) YÜKLEME İŞLEMİ NASIL YAPILIR. dosyanın içerisinde var... Dosya güncelliğini yitirdiği için emir tarafından silinmiştir
:TurkBayragi:YARDIM...! arkadaşlar cx super plus arka pilan resmi atamıyorum hata veriyor yardım ederseniz sevinirim:mini0054:
:bayrak:selamın aleyküm kardeşim bir ricam olucak mümkünse nex 8000xcam makineye yazılım attım açılmıyor _-_-_-_ display de letler yukarı aşagı o kadar ilginizi bekliyorum lütfen teşekkürler _hakan_
http://www.cemhaner.com/wallpaper/next/relaxis.asp bu adreste gerekli bilgiler mevcut.resminizin mpg formatlı olmasına dikkat edin değilse diğer formatları mpg formatına çeviren çeşitli programlar vardır onları www.inndir.com dan bulabilirsiniz.zaten bu sitede yeteri kadar mpg formatlı resim var...
arkadaşlar xcamplus un her iki modeli içinde kod eklenmiş en son loaderimiz iyi günlerde kullanmak dileğiyle.
8000 Xcam -- 0110 8000 Fta --- 1802 8000 Plus --- 1802 8000 Xcam Plus -- 1802 8000 XCAMPLUS_PCM1725 -- 0120
arkadaslar öncelikle herkeze merhaba ben sitede daha yeniyim site gayet güzell begendim şimdi emu yazılımları falan yazıyo burada bu emu yazılımları ne işe yarıyo ben otomatik günceleme zannediyorum ama birinci sorum bu ikinci sorum national geographic channell belgesel kanalını nasıl...
Yardim LÜtven Yardim Benİm Bu Makinam Sİyl Ve Kalite GÖsterİyor Ama Kanal Bulmuyor Dayzek Yok Tek TÜrsat 1c Bagli Bİrde Bu Anetİn Gulcel Yazilimi Yada Eskİ Yazilimini Nerde Bulurum Acaba Acele Yardim LÜtven
tsr2 ısvıcre kanalının sıfresını bılen var mı sımdıden tesekku ederım
Next Super Plus Master Code Fabrika ayar menusu kodu 1208 dir Yeni yazılımdan sonra 8503 olmuştur.
Yazılım atma 1-Yükleyici ve yüklenecek cihazı rs 232 ile birbirine bağlayınız cihazlar kapalı 2-Yükleyici cihazın power tuşuna basılı tutarak fişe takın 3-Yükleyici cihazın ekranında _ _H_ _yazar 4-Yüklenecek cihazı açınız Kullanıcı bilgilerini atma 1-Yükleyici ve yüklenecek cihazı rs 232...
Super Plusların Kıymetini Bilin Kaliteli Görüntü Elde Edin (Component Kablo) Ewet arkadaşlar sizlere sesleniyorum.. Elinizdeki Super Plus serisi cihazların arkasıdaki (Yuv) Component Bağlantılarını kullanmaya başlayın... Daha kaliteli bir görüntü için bu bağlantı tipini tercih edin. Fakat şöyle...
CS 0.9 tool ile comdan newcamd share yapabilen yazılımlar.. lEMU kısmında C/S seçmeyi unutmayın paylaşım devrede olur. XPA çipli cihazlar için kart paylaşım programı NEXT YE-7500FTAX YAZILIMI XPA Security CHIP İÇİN (Yüklemeden önce sistem bilgisi menüsünden modeli kontrol edin!) NEXT...
Next9000cı uydu güncellemesine başladı... az evvel hotbırdde uydu taraması yaparken 12476 H 27500 frekansında radyo bölümüne NLogic OTA ismiyle bir kanal geldi,bu kanalın üzerindeyken uydu güncellemeyi başlattım ve mükemmel bir şekilde 7-9-2006 yazılımının fikslenmiş hali indi(sistem bilgisi...
Next 8000 XCam / Plus Serisi Menü / Reset 4132 (MASTER) Menü / Cihaz Bilgisi 1973 (EMU) Next Plus / XPlus Serisi Menü / Reset 8503 (MASTER) Menü / Cihaz Bilgisi / Kırmızı Tuş / 1234 (EMU) Menü / Liste Düzeni / Mavi Tuş / 1234 (HIDE) Next 5000 Serisi
next plus serilerine yazılım nasıl yüklenir... açıklamalar dosyanın içindedir... Dosya güncelliğini yitirdiği için emir tarafından silinmiştir
cihazım Next 2500 DPCI plus. İlk defa yazlım atacağım. İçindeki bilgilerin tamamı şöyle: YE-2500 DPCI plus fme501c090503 CI1005 AO-04 YKME05040403iids L.4.0 (Y.K) buna göre hangi yazılımı atacağım ve nasıl atacağım.
Next 8000 Boot Versiyonu 1.0 ve 1.1 olanlar için keyleri güncellenmiş hazır caslı yazılım... bu program için tasarım nickli arkadaşıma teşekkür ederim... Dosya güncelliğini yitirdiği için emir tarafından silinmiştir
Manuel taramada network on özelliği açıldı Bisslerde aynı tpde birden fazla biss keyli kanal varsa mesela disco ve nba aynı key satırı çıkıyordı çakışıyordu o düzeltildi Bazı eksik tpler güncellendi 53 east eklendi Eksi kanal bilgileri atılmaz yazılımda altyapı değişti çünkü yeniden...
Digitürk üyeleri yeni seri kart aktivasyonu sorunu giderildi... Digitürk üyesi olmayan arkadaşlar isterlerse yazılımı yüklemeyip 603b de kalabilirler... Sticky yapıldı... Saygılarımla... Dosya güncelliğini yitirdiği için emir tarafından silinmiştir
evet arkadaşlar takımınızın renginde loaderleriniz olsun istemezmisiniz altındağ hocamın ekibinden dj_bolth üstadın verdiği ürünler istediğinizi seçin. next olarak bir ilk. emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimle.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları