02.12.07 cihazınıza yeni yazılımı yükledikten sonra; fabrika ayarlarına dönün. sonra kanal taraması yaptıktan sonra da kumandanızdan "menu" tuşuna basın, daha sonra "ayarlar" sonra da şifre istediği zaman cihazın "0000" olan şifresinin yerine "5003" yazın. Sorun kalmayacaktır. Kanal kilitlemeye...
D+ TÜRKİYEDE İLK KYOTO DA........................................ Teletext ok.. Digital+ OK.......(Hispasat) Mediapark ok....(Hispasat) Cartoon Net. ok..(hotbird Seca2) Cabo ok....(Hispasat)(manuel key girişi) Tps ok....(Hotbird)(manuel key girişli) **** ok.. Absat ok...(Hotbird)
kyoto 12300 D ve 12500 DCI güncel kanal listesidir... 01/12/2005
kyoto da multivisionları izlemek için şu anda yeni bir yazılıma gerek yoktur.. multivisionlar aes keyi değiştirdikleri için ve de kyoto da aes keyi manuel olarak girebildiğiniz için multivision kanallarını bu aes keyi girerek izleyebilirsiniz.. işlem aşağıdaki gibi yapılacaktır.. 1. öncelikle...
25,10,2005 yenı kanal edıtoru ve settıng. Acıklamaları ZIP ıcerısınde yazılıdır..
Merhaba arkadaşlar.. öncelikle yeni stil VLM yazılımlarında Key girme bazı arkadaşlar tarafından yapılamadığı için resimli anlatımı ekliyorum.. yakın zamanda SF1-SF2-TSR1... kanalların şifreleri değişti.. ben resimli anlatımı yaparken bu kanalı kullandım.. bu tamamen örnektir..bu örneğe bakarak...
Arkadaşlar, Aşağıya zipli olarak eklediğim loader ve dosyalarla Kyoto 8500 ve 8550 modellerini flashı sökmeden, cihazın üzerinde iken RS 232'den nullmodem kablo ile programlayabilirsiniz. Loader ve dosyaları burada yayınlamak üzere bana ulaştıran hemşehrim ve dostum PİRE CEMİL'e teşekkür...
:bayrak: http://www.hemenpaylas.com/download/316993/setup.rar.html setup.exe KUR çalıştır . herkese kolay gelsin!
Kyoto 9900 D-Astra Premİere Ok yazılımı
KYOTO POLSAT OK *SRG OK *SLOTV2 *BİSS OK *RAİ OK *POLSAT Emuyu aktif etmek için:
emu aktif etmek için, menü-cihaz bilgisi-ok-audio tuşlarına basmanız lazım.... TPS OK &BASKET OK & RAİLER OK & LA LİGA OK & PREMİER LİG OK
merhaba arkadaşlar.. tüm bayiiler ve tüm servisler dikkatine... 1-2 gün itibari ile kyoto merkez servisi adres ve telefon değişikliği yapmıştır, adres ve telefon noları aşağıdadır.. lütfen dikkate alın ve herhangi bi arıza halinde servise gitcek makinelerinizi yeni adrese sevk edin.. iyi...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları