DM100 USB UART Serial Port...
11-07-2010 15:10
Orjinal mi Değil mi?
26-08-2010 13:51
PLi® Jade3 Enigma1 image DM...
05-01-2010 13:35
Dreambox 600PVR'de HDD'den...
05-01-2010 14:40
Dm7020si Açılış Logoları
13-05-2010 03:32
Dreambox 7025 Multiboot Etme
09-01-2010 11:45
Dm 800hd Açılış Logoları
22-06-2010 05:40
Arkadaşlar hiç bir yerde benzerini bulamayacağınız newcamd conf.dosyasının nasıl hazırlandığını ve hangi bölümlere atandığını anlatan bir yazı dizisi hazırladım sadece becerikli.net'e özel bilgiler tarafımdan hazırlanmıştır.Emeğe saygı adına resim üzerinde bir çok yerde adımı göreceksiniz buda...
DiseqC giris 1, LNB nr. 0 DiseqC giris 2, LNB nr. 1 DiseqC giris 3, LNB nr. 2 DiseqC giris 4, LNB nr. 3 DiseqC giris 5, LNB nr. 4 DiseqC giris 6, LNB nr. 5 DiseqC giris 7, LNB nr. 6 DiseqC giris 8, LNB nr. 7 LNB nr. 0 ayarlar (LNB numarasini "OK"le, mavi tusa bas):
CIFS dreambox'ta Pc'nizdeki dosyaları Dreamboxa yÜklemeden çalıştırabileceğiniz bir network sistemidir.Bu sistemi çalıstırabilmek için önce Pc nizin HDD'inde C:/movie klasörü olduğunu varsayalım yada böyle bir klasör oluşturalım.Bu klasöre sağ tuşla tıklayıp özellikler diyelim paylaşımı tıklayarak...
Dreambox key SeX ON TV & RTVi DCW FiX 3.69 Tüm Seca Nagra Nagra2 Ird Crypto ViaC.. BiSS Keys
drtic 2.0a TÜRKÇE DM 500-56xx DM 7000-7020 ÖNEMLİ: drtic2.0a ile yükleme yaptığınızda, tüm modellerde altyazıları var/tit içine değil, var/tuxbox/Drtic/tit içine atacaksınız. Çevrimdışı Yükleme Dreamboxınızın internet bağlantısı olmasını gerektirmez.
PC den Dream seyretmek için kullanılan programın en son versiyonu Ayrıca player olarak diğer özellikleri; VLC Media Player şu ana kadar benim konusunda en iyi dediğim Media Player Classic programını bile geride bırakacak kadar çok formata destek veren yeni nesil, açık kaynak kodlu ortam...
Addonstan mgcam1.30 indirin varsada silin ve yeniden indirin (düzenlenerek yeniden verildi) aşşağıda verdiğim LUXSAT SOFTCAM TÜRKÇE rarlı dosyayının içini açarak sciriptleri "var-tuxbox-plugins" içine ftp programı ile atarak chmod değerlerini 755 yapın restart yaptıktan sonra sarı tuşa basarak...
cccam 2.0.6 Tps auto gemini kullananlar addonstan bulabilirler serverınız varsa mutlaka cccam.cfg dosyanızı addonstan yüklemeden önce yedekleyiniz Not: Dosyalar burdan verilmemiştir direkt addonstan yükleyiniz
dreambox 500S-7000S-7020S Ekteki dosyayı indirip olduğu gibi direkt dreamboxun /tmp klasörü altına atın, addons tan manuel kurulum seçip dosyayı seçin ve install edin daha sonra kumandadan mavi tuşla pluginse girip 1hacksat-softcam-Indir seçeneğine ok diyeceksiniz , açılan scriptte Buradan...
Dreambox'da Password değiştirme 1-Pc den Başlat/çalıştır a girip telnet192.168.1.2 (192.168.1.2 örnek verilmiştir siz dreamin lokal ip sini yazın) yazıp enter yapınız, 2-siyah ekranda dreambox login kısmına root yazıp enter yapınız, 3-Password kısmına daha önceden değiştirmediyseniz dreambox...
Null modem(RS232) kablosu baglantı şeması Pc comport(rs232) üzerinden dreamboxa bağlanmak için gereken kablo ADSL Modem, Switch veya Hub kullananlar icin duz ethernet kablo baglantısı.(Bildiğimiz pcler arası ağ(ethernet) kablosu) Buda cross baglantı Pc' nin ethernetinden direkt...
Arkadaslar buraya bir liste yaptım,hangi emu hangi key kullanıyor diye ; Newcamd-cardserver __________________________________ /var/scce/keylist /var/scce/mappings /var/scce/ppua /var/scce/priority /var/scce/rsakeylist
FlashFXP 3.4.1 Build 1154 Beta Güzel ve kullanışlı bir FTP programı. Explorer tarzı bir arayüze ve gelişmiş özelliklere sahip. Kullandığınız diğer FTP programlarındaki (CuteFTP, LeapFTP vs.) kayıtlı siteleri kolayca programın içine import edebilirsiniz. Bir diğer önemli özelliği ise serverdan...
GBox bilgileri DNS öncelikle bir dns hesabı almak gerekiyor.örnek: user.dyndns.org veya user.no-ip.info . ücretsiz alıcağınız bu hesap kart paylaşımı yapmanız için İP nizi sabitlemenize yardımcı olucak.aynı bina içinde paylaşım yapmak için ip adreslerini kullanabilirsiniz dns hesaplarını bu...
Newcamd-cardserver-tng11 __________________________________ /var/scce/keylist /var/scce/mappings /var/scce/ppua /var/scce/priority /var/scce/rsakeylist /var/scce/tpscrypt /var/scce/nagraepr10.bin /var/scce/nagraepr11.bin
HDDsi olmayan Dreamboxlar icin örnek uygulama Simdi "cifs" sayesinde NFS baglantisi yapilabiliyor. CIFS -NFS le PC nin HDsini kullanmak kumanda ile ayarları (setup) seçiyorsunuz uzman kurulum (expert setup) iletişim kurulumu seçiyorsunuz (comminication) mavi tuşa basıyorsunuz (mount...
Newcs Keys Klasoru : yok Key Files : yok Program Klasoru : /var/bin
%100 GARANTİLİ SERVERIMIZI TEST EDEBİLİRİSİNİZ. AB Sat (19E/13E) Arena (19E) ART International (13E) Canal+ France (19E) CanalSat France (19E) Canal+ NL / Euro1080 (19E/23E) Canal+ Nederland Canal+ Vlaanderen (19E/23E)
Bugün inanın bulunduğum yerde dolaşmadığım uyducu kalmadı.Dieseq arammaktan.tlantamı atalantamı diye bir dieseg aldım denedim olmadı.Tech Star marka aldım taktım olmadı .Bendeki Digital isminde dieseg olmadı. .Benim ÇÖZEMEDİĞİM Şu? Benim dieseg Next 2000 süper plusta CIS ta tüm uyduları buluyor...
DCC Dreambox Control Centre Version 2.96 Göründüğü gibi Dreambox a hertürlü müdehale etmeye yarayan programdır. Download: TIKLA İNDİR
arkadaşlar lig tv nin yayınlarını lig tv yetaşıdğı söyleniyor. dreambox ile turksatt taki lig tv yayınlarını nasıl izleriz?
slm arkadaslar... ben iki uc senedir gboxla sharing yapiyorum, ve birden bire butun kanallarim gitti tanidigim arkadaslarida yitirdim. Size sormak istedigim sey bu, ccam gboxu oldurdumu ve bunun uzerinemi herkez suan sharing yapiyor ? Yapan arkadaslar varsa beni grubuna alabilirmi lutfen,...
Dreambox ınızı (Ağ üzerinden) PC den kontrol edip izleyin ve kayıt edin Evet arkadaşlar, herhangi bir tv veya capture kartı olmadan PC nizden dreambox taki yayınları izleyebilirsiniz ve görüntüyü kayıt edebilirsiniz. Öncelikle dreambox ve pc ağ ortamında birbirine bağlı olmalı. Yapmanız...
Ustam Yardım Bende nemesis4.4 backup yüklüydü.Şu an yeni Nemesis 4.4 backup Kayacan ustanınkini üstüne yükledikten sonra baktımki standart dışı dieseq uygulanmış.Bende 4 lü dieseq düzenine geçince Lnb1 Türksat Lnb2 Hotbird Lnb3 Eulsat W3 7 derece Lnb4 Astra 19.2 derece olmasını isreken Dici...
DM 500 ve Aynı seri klonlar için gecerli degildir olmaz shift tuşu aramayın boşuna kumandada :hapface: dreambox kumandanız ile hem dreaminizi hemde tv nizi kumanda etmek için küçük bir not: 1- kumandadan TV butonunu tıklayın 2- kumandanız tv nizin alıcı gözünü görecek şekilde tv nize doğru...
İlgili dosyayı gereken yerlere atarak chmod değerlerini 755 yapmanız yeterli gözle görülür bir iyileşme söz konusu diyebilirim nerdeyse hiç donma yaşamadım 500 s 4.00 img denenmiştir Burdan indiriniz
Gemini img. kullananlar addonstan indirebilirler aşşağıdaki dosyalar gemini içindir. Artıları 2.09 a göre daha hızlı donma ve takılmalar yok denecek kadar az ben prio'yu sildim sonuç mükemmel siz yedeğini aldıktan sonra prioyu silerek test edebilirsiniz sorun olursa yeniden prioyu var-etc içine...
Multivision kanalında bir korku klasiği daha Yapım Yılı: 2006 Süre: 90 dk Oyuncular Kristen Bell -- Mattie Tate Hanyok -- Kafedeki kız
ÖNEMLİ :Örneklerde gösterilen port Emule adlı programın portudur,sadece örnek olsun diye gösterilmiştir.Portlarınızı açtıktan sonra BU PROGRAM İLE kontrol yapabilirsiniz. DATRON RTA230 MODEMDE PORT AÇMARouterinizin setupına girebilmek için Internet Tarayıcınıza (Internet Browser) (Internet...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları