Boardumuzda ki gelişmelerden, yeniliklerde bilgi edinme yeriniz..
Yeni bir eklenti daha ekledim, Kısa bir açıklama getiriyim, profil kısmınıza girince show albüm kısmından resim yüklüyebilirsiniz.. Profilinize eklediğiniz resimler, boardumuzun ön temasında gözükecektir. Assağıdaki sıraladim, en son kısmında 5 adet resim yüklemek için seçenek çıkacaktır,...
Arkadaşlar; Yönetim olarak yeni tema çalışmalarımızın sonuna geldik ve sizlerin beğenisine sunuyoruz. Becerikli Board ve sizler için en iyisini yapabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yemi temamız hayırlı olsun.
Şuan iki temamız var, bugün inşallah bir tema daha hazırlıyacağım... Renk olarak siyah, mor karışımı düşünüyorum.. inşallah bitiminde göreceksiniz... Not: Tema değişikliği yapabilirsiniz, boardumuzun sol alt kısmındaki seçenekten istediğiniz temayı seçip kullanabilirsiniz..
Flash - Animasyon Tasarım, Eğitim, Uygulama, Denemeler AltForumlar: Tasarımlar Eğitim Uygulamalar Denemeler Bu bölümlerimizde Flash & Animasyon bilgisi olan arkadaşlarımızın Eğitim amaçlı paylaşımlarda bulunmasını umuyoruz. Ayrıca denemelerinizi de bu bölümümüze altforum olarak...
Üye Rankları Değişmiştir Bilginize.. Mesaj sayısına göre.. ranklar belirlenmiştir.
Tasarım Atölyesi - Adobe Photoshop - Webmaster Platformu Bu bölümümüz açılmıştır. Bölümümüz için değerli üyelerimiz den destek bekliyoruz. Hayırlı olsun.
29 Ekim Cumhuriyet Bannerı Eklenmiştir. Tüm yönetimin Cumhuriyet bayramını kutlarım. GeceMavisi
Türk bayrağı iconları eklenmiştir. Mavi renk görünümün de ise: Yeni mesaj var. Kırmızı renk görünümün de ise: Yeni mesaj yok.
Nasıl Video Ekleyebilirim ? Eğer "detaylı mesaj/konu açma" menüsündeyseniz;Tek yapmanız gereken, yazı editörünüzde yer alan ( resim ekleme butonunun hemen sağında ) Video Ekleme Butonuna basmak ve açılan kutuya eklemek istediğiniz videonun tam adresini ( örnek: -alqiGll2UM ) yapıştırmak ve...
Kayan Yazı Marquee Eklenmiştir Özel günlerde kullanmanız dileği ile... Yaşgünü ve tebrik etme gibi...
Forumumuzda download linki eklerken bu şeceğini kullanabilirsiniz. Dünya simgesine tıklamanız ve gelecek kod arasına url yapıştırın onaylayın. Assağıdaki url ile bu konu başlığında deneme yapabilirsiniz. Hayırlı olsun.
Haber videolarını getirebilirsiniz.. sağ köşede milliyet gazetesi simgesine tıklayıp.. örnek bu şekilde url arasına yapıştırın.. http://video.milliyet.com.tr/default.asp?id=21651 http://video.milliyet.com.tr/m.swf?id=5357&tarih=2007/03/29
Tarihte Bugün Modu Eklenmiştir...
ellerinize sağlık, teşekkürler....
Video Mynet eklenmiştir. Hayırlı olsun 102479
Video Google eklenmiştir. Hayırlı olsun
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları