Arkadaşlar epeydir buradan mesajlaşmadığımızı farkettim. Herkes iyidir inşallah. Bizler iyiyiz Allah'a şükür. Bu gece itibariyle yıllık izne çıkıyorum 2 hafta dinlenecem inşallah. Son 1 haftadır evde elektrik yüzünden sıkıntı yaşıyoruz. Bulunduğumuz bölgeye yakın yıldırım düştü. Civarda bulunun...
Tüm arkadaşları en iyi dileklerimle selamlıyorum.. Çok şükür kazasız belasız bir eğitim öğretim yılıda geride kaldı.. Bu gün karneleri verdik... :) Saygılarımla
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız?
Merhaba arkadaşlar, akşamınız güzel geçsin.
Merhaba arkadaşlar. Bugün dünden daha iyisinizdir inşallah.
Akşamınız hayırlı olsun.. Nasılsınız arkadaşlar.. :hapface:
Son 3 saat arkadaşlar online olanlar burada bişiler yazsın. MUTLU YILLAR:)
En güzel gün sizin olsun arkadaşlar hayırlı işler bol,kazançlar,okuyanlara ALLAH zihin açıklığı versin,tayin isteyenlerin dileği bu gün kabul olsun,emekllilere'de bol istirahatler dilerim.
Preset; Balıkesirden selamlar..güzel bir gün diliyorum size ve forumdaki arkadaşlara..Kolay gelsin.. :hapface:
Merhabalar tüm Becerikli arkadaşlarımı selamlarım. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim. Saygılar.
Sohbetiniz bol olsun arkadaşlar!..İyi formlar dilerim.. Balıkesirden Selamlar...Nasılsınız iyimisiniz? '' Esref, 007 malkoc, alametifaika, arsinli +, bayraktar*, BcksZ, bugra389, cevahir53, fatih18_35, fbahmet29, kanka_50, metin sevim, ser96, seren, serkan43, tatLicoCuK, xDaRkNeSx,...
Yaklaşık iki gündür devam ediyor. sayfalara girmek için tıkladığımda açmıyor yukardaki gibi kalıyor ekran 2 veya 3 de fa yenilediğimde sayfa açılıyor konu girekende konu okurkende cevaplarkende aynı oluyor ve resimlerde nakadr küçük yüklersen yükle büyüyor sizde varmı bu sorun acaba
Yeni bir Hafta hepinize hayırlı olsun :TurkBayragi:
Forum sakinlerini en içten dileklerimle selamlıyorum.. Balıkesirden selamlar... Bu mesajı okudun şimdi sana söylüyorum!..Selam Allahın selamı.. Cevap yazmak bu kadar mı zor?..
Tatil bitti özümüze döndük. Yaşasın çalışmak işler güçler vs vs :( sizlere selam Çalışma, iş, strese devam :hmmz:
Arkadaşlar, Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim. Boardda on-line olan arkadaşları selamlıyorum. Kimler var bakalım?
Şuanda On-line olan arkadaşlar selamlar saygılar Bayramınız Kutlu Olsun...
Günaydın alametifaika.. Günaydın Becerikli sakinleri.. Hepinize bol kazançlı güzel bir gün diliyorum.. Kolay gelsin...Balıkesirden selamlar... :)
Arkadaşlar bu bölüm foruma geldiğinizde ya da forumdan ayrılırken o anda forumda olan arkadaşlarla selamlaşmak ve sohbet etmek amacıyla @Esref Hocamızın önerisi ile açılmıştır. Bu düşüncesinden dolayı Esref Hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. :mini006: Sizler de ayrı konular açarak dileğinizi...
İyi akşamlar Arkadaşlar.. Hepinize güzel bir akşam diliyorum.Balıkesirden selamlar,kolay gelsin.. :hapface:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları