Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 4 sonucun 1-4 arası gösteriliyor

Konu: Biz Bu Acıyı Unutmadık 10. Yıl

Yalnız_Kurt
    Nereden
    burası kocaeli

Exclamation Biz Bu Acıyı Unutmadık 10. Yıl

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Tarih 17 Ağustos 1999... Saatler sabaha karşı 03.02'yi gösterdiğinde Marmara, son yılların en şiddetli depremiyle sarsıldı. 7.4 büyüklüğündeki deprem, Türkiye'nin unutulan deprem gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Marmara'yı vuran deprem felaketinin üzerinden tam 10 yıl geçti.

17 Ağustos 1999 sabahından bu yana, bölgede yaralar sarılmaya çalışılsa da, depremin insanların hafızalarında bıraktığı derin izler tazeliğini koruyor.

Felaketin 10. yılında, yakınlarını ve evlerini kaybedenler her sabah olduğu gibi bu yıl da yine aynı sarsıntıyla uyanacaklar güne...

Aynı korkuyu, doğa karşısında aynı çaresizliği yaşayacaklar...

17 Ağustos'un ardından Türkiye yeni bir döneme girdi. Şimdiye kadar depremi bilmeyen Türkiye, kendi gerçekliğinin farkına vardı.

Peki 10 yılda Türkiye'de ne değişti? Türkiye, Marmara'da beklenen olası depreme ne kadar hazır? 17 Ağustos'ta kaybedilen ve yıkılan hayatlar topluma neyi, ne kadar öğretti?

BECERİKLİ
    Nereden
    TüRkİYe
    Acılarını hala dindiremedik Allah ölenlere rahmet eylesin uzunca zaman geçti ama hala unutulmadı

BECERİKLİ
    Nereden
    kafamı dinlediğim tek yerden
    Ben depremde hayatını kaybedenlere Yüce Allahtan Rahmet kalanlara da sabır diliyorum.Allah yardımcıları olsun.bir daha da yaşatmasın Rabbim diyorum.

Moderator
    Nereden
    İZMİR-Karşıyaka
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Biraz geç oldu ama Ben de 17 Ağustos Depreminde hayatını kaybeden onca insan için Allahtan Rahmet, Kalanlara Sabır diliyorum.Bu acımız kolay kolay unutulmayacak.....

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
  •