Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 5 sonucun 1-5 arası gösteriliyor

Konu: İrdeto2 Kartını Dreamboxta Okutmak

Super Moderator
    Nereden
    Anılardan

becerikli.net İrdeto2 Kartını Dreamboxta Okutmak

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Arkadaşlar irdeto2 kartını direkt dreambox cihazında okutmak için CCcam 2.09 ve CCcam config ve CCam info dosyasını kullanmanız yeterli
    öncelikle ftp ile cihaza bağlanarak
    -var
    -etc
    -Cccam config içini komple silin

B: /dev/sci0
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 6000000
    CAMDATA: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88 99 aa bb cc dd ee ff

sadece bunları girerek açabilirsiniz tarafımdan denenmiştir yanlız dışarıdan gelen kartınızın eşleşmemiş olması gerekir sanırım ilerleyen zamanlarda eşleşenlerdede çözüm olacaktır

şimdi bu yazıları okuduktan sonra yalan inanmam sallıyorsun gibi kelimeler yazmanızı istemiyorum tarafımdan bizzat denendiğini yazdım beni bilen bilir asla yalan söylemem
    Yerli plartformlarla ilgili hiç bir yazı görmek istemiyorum bu bilgiler yurdışı kartlar içindir

YENİ ÜYE
    merhaba bende 2 adet breambox cihazım ve bir adette viacses kartım var , internetim wireless hub dan dağılır receiverlere ben bu receiverlerle nasıl kart paylaşımı yapabilirim image gemini 4.20dir sharing olayında yeniyim detaylı ve resimli anlatırsanız sevinirim.
    yardımlarınız için teşekür ederim.

Super Moderator
    Nereden
    Anılardan
    Alıntı Orijinal Gönderi: uydukom Mesajı Görüntüle
    merhaba bende 2 adet breambox cihazım ve bir adette viacses kartım var , internetim wireless hub dan dağılır receiverlere ben bu receiverlerle nasıl kart paylaşımı yapabilirim image gemini 4.20dir sharing olayında yeniyim detaylı ve resimli anlatırsanız sevinirim.
    yardımlarınız için teşekür ederim.
    Kisi (Client) eklemek icin su ayarlari yapmaniz lazim:

F: isim1 password 2 1 1 { 0:0:2, 100:00006A:1, 1702:0:0 }

isim1 bizim butun local kartlarimizi vede virtual kartlarimizi kullanabilir max dist 2den gelen kartlar
    Ve isim1 bizdeki emu keysleri kullanabilir kullanmasini istemiyor iseniz bunu 0 yapin.
    Ve 3'cu 1 ise kartinizi Au hakki vermek istemiyor iseniz 0 olacak.
    Isim1 butun kartlari 1x daha baskasina iletebilir yani gboxtaki level olayi ama provider 100:00006A olani baskasina iletemez sadece kendisi bakabilir.

Provider 1702 olani ise bakamaz ve baskasinada iletemez.

Simdi gelelim baskasina nasil baglanacak:

C: dyndns portno isim passwd yes

yes= Eger client karsi tarafin emu haklarini kullanmak istiyorsa yes yazmasi lazim.

Port acmak icin CCcam.cfg deki port standart 12000 dir bunu istediginiz port ile degisebilirsiniz.

Ama benim testlerim sonucu en iyi ayar soyle eger karsi tarafa kisitlama getirmiyor iseniz:

F: user password 3 0 0 { 0:0:5 }
    ancak bir paylaşımılı cihazı diğerinde aynı confiği kullanamazsınız birinin kapalı olması gerekli yoksa donmalar olacak paylaşımı veren kişi sizi banlayacaktır her cihaza ayrı paylaşım almanız gerekli

YENİ ÜYE

tşk

teşekür edrim yardımlarınız için deneceyim. iyi çalışmalar

YENİ ÜYE
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    tesekkurler arkadasım

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.