Sitemizdeki sorumluluk ve yaptırım sahibi arkadaların dikkatine...
Bazı uyeliklere baktığımda 1 veya 2 mesaj yazdıktan sonra daha mesajı olmaması ve bu yazılan mesajlarda link bulunması bu linklerde'de virus yani trojen ve keylodur olduguna şahit oldum. Bunlara bazı modeletör arkadaşlar dikkat edip yakalıyor ve engelliyor fakat buna birçözüm bulunması gerekli " Genelde silkroad bölümümde cok sayıda oluyor " mesala bazı sitelerin forumlarında yaptıgı gibi 20 veya 50 mesaj altında olan uyelere link ekleme hakkı verilmese enazıdan bazı durumlarda caydırıcı olur sanıyorum.
Olumlu........50 çok fazla 20 makul bence
Hayırlı olsun
Mesajlarınıza resim veya link ekleyebilmeniz için, toplam mesaj sayınızın 20 veya üzerinde olması gerekir. Şu anda X mesajınız var.
Lütfen mesajınızdan resim ve linkleri kaldırınız. Daha sonra mesajınızı gönderebilirsiniz.
.
Hayırlı olsun yeni uygulama
SİYAH BEYAZMIŞ onun dünyası
Tek varlığıymış KUTSAL FORMASI
Kafası güzel,boynunda atkı
Kim bu diye sorma O BİR ALTAYLI
Öncesi için ÖZEL MESAJ (P.M.) atınız.
Ellerine sağlık cenk.
Öneri için teşekkürler xDaRkNeSx, yerinde bir öneriydi.
Saygılar
Enver öneri için sağol.....
Cenk uygulamayı başlatığın için teşekkürler....
hayırlı olsun
Hayırlısı Olsun Yeni Uygulama.
Öneriniz için tşk.ler xDaRkNeSx,
Elinize Sağlık Cenk...![]()
Son Düzenleme Dilek tarafından 29-08-2009 00:38 de yapıldı.
Sagolun arkadaşlar sonucta bu forum'da hep birlikteyiz sadece Moderator ve Admin olan arkadaşların değil bizlerinde sorumluluklarıvar. Forum için bizlerde birşeyler yapmalıyız. Bazı hoş olmayan durumları gördükce çözüm arayıp sizlerle paylaşmaya calışıyorum. Forum'a faydam dokunmuşsa ne mutlbana.
Cenk arkadaşımızın ellerine sağlık...
güzel bir uygulama düşünene ve hazırlayıp sunana teşekkürler hayırlı olsun diyorum bende ....
Bookmarks