Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 2 sonucun 1-2 arası gösteriliyor

Konu: Yaşar Hoca'nın Yediği Naneye Bak!

Yalnız_Kurt
    Nereden
    burası kocaeli

Exclamation Yaşar Hoca'nın Yediği Naneye Bak!

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Yaşar Hoca'nın yediği naneye bak!
    06 Eylül 2009 Pazar 10:52
    Hoca iş takibi için aracı oldu, onunla da kalmadı 10 bin Euro aldı. Hesabına çıkarılan paranın ardından bakın ne oldu?
    Gurbetçi doktor Erol Yetiş, bir müteahhite yaşadığı sorunu çözmesi için Yaşar Nuri Öztürk'ün partisine 10 bin euro bağış yaptı. Sorunun çözülmesini bekleyen Yetiş hem paradan oldu nem de zamanından!

Yasak aşk iddiasıyla bunulan ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk, şimdi de iş takibi suçlamasıyla karşı karşıya. Akşam gazetesinde yayınlanan habere göre Almanya'da yaşayan doktor Erol Yetiş, Öztürk'ün kendisine arabuluculuk yaptığını iddia etti.

Yetiş'in iddiasına göre, arsasını verdiği mütahhitle arasında sorun çıkınca araya Öztürk girdi ve partisinin antetli kağıdına yazdığı mektupla işi çözeceğini söyledi.

VEKALET VERDİ PARA AKTARDI

Ona vekalet verdim. Partisi HPY'ye 10 bin euro bağış yaptım. Bu miktar Anayasal sınırları aştığı için kendi isteğiyle ikiyi böldük. Parayı da hocanın hesabına gönderdim. Benim ve eşimin adıman 17 bin TL'lik makbuz kesildi. Ama hiçbir şey yapmadı.

HOCA TEPKİLİ

Yaşar Nuri Öztürk ise iddialara tepkili: Bağışla istenen yardım arasında en küçük ilişki yok. O mütahhit hemşerimdi. Ancak Erol Bey, meseleyi anlatamadı. Bu yüzden mütahhitle bir kez bile görüşemedim.

Deniz Güçer / Akşam

BECERİKLİ
    Nereden
    TüRkİYe
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Hoca bunları kitaplarında yazmıştırda biz okumamışısızdır
    yaşar hocanın meşhur sözö" ben bunları kitaplarımda yazdım siz okumadınızmı??"

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
  •