Arkadaşlar " SLKROAD ONLINE " için bir öneride bulunacagım çogu sitede gördüğüm üzeri S.o oyuncuları carlarını satıyor takas ediyor ve bunu siteleri veya üye oldukları forumlar üzerinden gercekleştiriyor. ( Resimli ve açıklamalı. ) Bizim SILKROAD ONLINE bölümündede bu gibi durumlar yaşanıyor car satışı için acılmış bazı kısımlar gördüm ama dediğim kadar özellikli değil sadece satılık 76 lvl Car deniliyor bu nedenle kimse cevap vermiyor yada cara talep olmuyor.
Sonucta gelecektede Becerikli formun altında bu gibi konular acılacagı için bunun sabit bir sayfada kuralları belirtilerik gereken kırıterlerde yapılması saglanması mumkul olursa daha iy olacagını düşünüyorum.
Bu konu sadece car satışları değil item ve guild satış alışları için gecerli olabilir.
Mesela şu şekil örneklerle ifade edersem daha kolay bir şekilde anlaşılır sanıyorum.
Car satışı için örnek :
Carın Bulundugu sevır.
Carın Lvl.
Carın Üzerindeki Sp miktarı.
Car İtemli satılacaksa itemlerin " resimleri. "
Carın kullandıgı sikiller " resimli "
Özel elbiseler itemler var ise pet örnegin " resimli " gösterimi.
Kasasında bulunan malzemeler " resimli anlatım ".
Takas'mı Satışmı Belirtilmeli.
İtem satışı için örnek.
Sadece İtemin son halindeki Bir resmi yeterlidir.
ve oyunda hangi servırda kiminle irtibat kurulacak bilgi.
Bu konu önemli bazı arkadaşlarımız ne stala bakabiliyor nede pazar yapma imkanı oluyor bu nedenle bu kısım herkezi memnun edecek sanıyorum.
Guild Satışı ve takası için.
Hangi servırda bulundugunu.
Guild lvl lini.
Guildin Sp miktarını.
Unionu varsa kimlerden oluşmakta veya kimin unionunda.
Son olarakta Guildin 1-2 resmini konursa iy olur. ( Ünion ve guildi listesini gösteren resimler )
http://www.becerikli.net/showthread.php?t=101531
Süper Öneri Yapılırsa İyi Olur.
Öneri için teşekkürler. Öncelikle bölümden sorumlu olan kişi/ler in bölümle ilgili nasıl bir düzenleme yapılması gerektiğini taslak olarak bize sunması gerekir. Açılması gereken alt forumlar vs şablon halinde verilirse elbette biz de gereken düzenlemeyi yaparız.
Saygılar.
Üst Forumlar
Silkroad Online İtem Satış / Takas
Silkroad Online Char Satış / Takas
Silkroad Online Guild Satış / Takas
Alt Foruma Gerek Yok Satan Satar Ztn.
ve Buna Bağlı Olarak Yenilikler Olması Lazım (İsteğe Bağlı Tabiki)
Üzerlerinde
Satılık
Takas
Satıldı
Yazan Konu İkonları
Son Düzenleme ahmet386 tarafından 05-10-2009 19:14 de yapıldı.
Bence bukadar fazla alt forum olması cok fazla takip ve ugraşmak gerekir satışında bulunulan mataryalin hangi servırda bulundugu satan kişi tarafından belirtilirse mesela servır - Olympus gibi daha basit olabilir diye düşünüyorum. Ama bu konu ikonlara cok güzel düşünce olmuş cok fayda saglayacak takip acısından.
Son olarak kararınızı bekliyorum ben arkadaşlar.
İyi çalışmalar.
Silkroad online bölümü adı altına "Char/Guild/İtem Satış-Takas" şeklinde açılabilir bence...
KARAR
Silkroad Online Bölümün Altına
Silkroad Online İtem Satış / Takas
Silkroad Online Char Satış / Takas
Silkroad Online Guild Satış / Takas
Daha Alta İnmeye Gerek Yok Satan Satar Ztn.
ve Buna Bağlı Olarak Yenilikler Olması Lazım (İsteğe Bağlı Tabiki)
Üzerlerinde
Satılık
Takas
Satıldı
Yazan Konu İkonları
Silkroad Online Bölümün Altına
İtem Satış / Takas
Char Satış / Takas
Guild Satış / Takas
en uygunu.....
Item Satış / Takas
Char Satış / Takas