Yaklaşık iki gündür devam ediyor. sayfalara girmek için tıkladığımda açmıyor yukardaki gibi kalıyor ekran 2 veya 3 de fa yenilediğimde sayfa açılıyor konu girekende konu okurkende cevaplarkende aynı oluyor ve resimlerde nakadr küçük yüklersen yükle büyüyor sizde varmı bu sorun acaba
VAZİFEYİ İHMALE SÜRÜKLEYEN MERHAMET VATANA İHANETTİR.
Evdekinde 2-3 kere karşılaştım işte hiç olmadı ama bayraktar abide gözlerimle gördüm devamlı olyor. Sorunu anlayamadık çözümde bulamadık.
Abi biraz araştırdım sitede bir filitre programı varsa yasak siteler için siteler ait link reklam konulmaması amaclı. Bu filitre programı otomatik gelen reklamları bazen yasak site olarak görüp baglantıyı engelleme olayına gidiyormuş ve reklan değiştiğinde sayfaya giriş oluyormuş tekrar.
alametifaika;
Bu sorunu bende üç gündür yaşıyorum.Çok can sıkıcı bir durum..inşallah kısa sürede halledilir..
hala devam ediyor sadece sende değil bizdede var ....
Nedenini araştırıyoruz arkadaşlar.
düne göre daha iyicene....
evet bugün biraz daha iyi
VAZİFEYİ İHMALE SÜRÜKLEYEN MERHAMET VATANA İHANETTİR.
Arkadaşlar sorun sağ-üstteki adtech reklamından kaynaklanıyor-du. Adtech'in sisteminde bir sorun vardı sanırım ve bu yüzden reklamlar açılmıyordu. Bu da sayfaların kilitlenmesine sebep oluyordu. Şu an durum normal gibi. Eğer bu sorunu bir daha yaşarsanız lütfen belirtin. Son çare olarak reklamı kaldırırız düzelene kadar.
.
Ellerine sağlık cenk.
sağolun. teşekkürler.
.
sorunun bugün de devam etmesi üzerine reklam kaldırılmıştır.
.
sağol alametifaika, tam konuyu açıp okumak istiyorsun. tak sayfa kilitleniyo. insanın sinirini bozuyoduneyse geçmiş olsun herkese
![]()
.
adtech reklamının yerine eski adhood reklamını ekledim. bunda bir sorun çıkmaz inşallah![]()
.
Bookmarks