-
Yalnız_Kurt
Gizli Kamera Rezaletinde Son Nokta
Gizli kamera rezaletinde son nokta
07 Mayıs 2010 Cuma 14:41
Vakit Gazetesi'nin internet haber sitesi habervakti.com, dün gece CHP Lideri Deniz Baykal'ın 'seksi kaseti' olduğunu iddia ederek gizli kamerayla çekilmiş, ne olduğu belirsiz bir görüntüyü yayınladı.
Vakit Gazetesi, gece saatlerinde kendi internet sitesi habervaktim.com'da bir görüntü yayınladı. CHP Lideri Deniz Baykal'ın "seks kaseti" olduğu iddia edilen ve gizli kamera ile çekilmiş görüntüler, internet ortamında adeta ışık hızıyla yayıldı.
Birbirinden seviyesiz ifadeler içeren haber, kısa süre sonra yayından çekildi ama o görüntüler bugün youtube dahil yüzlerce paylaşım sitesine hızla yayıldı.
Görüntülerin Baykal'ın partideki yatak odasında çekildiği ve birlikte görüntülendiği kadının CHP milletvekili N.B. olduğu iddia edildi.
Baykal hukuki mücadele başlatacak
Elbette o görüntüleri yayınlamayı etik olarak uygun bulmuyoruz. Ancak olay, gerçekliği şüpheli, nasıl üretildiği belirsiz birtakım kamera görüntülerini yayarak 'haysiyet cellatlığı' yapmanın ulaştığı korkunç boyutları da gösteriyor. Baykal'ın yakın çevresine "Büyük bir hukuki mücadele başlatacağım" dediği belirtiliyor.
Vakit Gazetesi gece saatlerinde, Deniz Baykal'ın olduğu iddia edilen bir seks kasetini yayınladı. Video, Vakit Gazetesi'nin sitesi habervaktim'de yayınlandı. Görüntüler bir çok video paylaşım sitesine düştü.
Savcılık soruşturma başlattı
Bu arada, Deniz Baykal'ın avukatlarının müracaatı ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu görüntülerle ilgili soruşturma başlattı.
Cumhuriyet Savcısı Bülent Yücetürk tarafından yürütülecek soruşturma, TCK'nın 134. maddesinde düzenlenen ''özel hayatın gizliliğini ihlal'', TCK'nın 135. maddesinde yer verilen ''kişisel verilerin kaydedilmesi'' ve TCK'nın 125/1. ve 2. maddelerinde düzenlenen ''hakaret'' suçları kapsamında gerçekleştirilecek.
Savcı Yücetürk, soruşturma çerçevesinde ilk olarak CHP Genel Başkanı Baykal'a ait olduğu iddia edilen görüntülere erişimin engellenmesine karar vererek, bunun uygulanması için Telekomünikasyon İletişim Başkanlığına (TİB) talimat verdi.
kaynak
-
BECERİKLİ
Sarıgül'ü ayaklandırma çabaları bakalım ne rezilikleri daha ortaya koyaçak. Dün gece Aktif haberde görüntü sadece 15 dk lığına verildi flahs haber olarak şöyle bir baktım varan 1 diye başlıyor 1 cisini gördük ikincisi nedir acaba diye düşünüyorum daha başka kasetlerdemi var dedim lakin davalık olduğundan dolayı bunula ilgil haber görüntü gibi kayanaklara yasak getirildi her ne kadar kaldırılırsa kaldırılsın görüntlüre internet ortamında dağılmış durumda .
ama yazık hiç bir siyatsetciyi böyle buduruma düşürülmemeli bu A partiside B partiside C partiside olsa çok kötü bir durum
Gönderi Kuralları
- Yeni konular açamazsınız.
- Konulara cevap veremezsiniz.
- Eklenti yükleyemezsiniz.
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
-
Forum Kuralları
Bookmarks