Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 2 sonucun 1-2 arası gösteriliyor

Konu: Israil türk yardim gemisine operasyon düzenledi 2 şehit

BECERİKLİ
    Nereden
    TüRkİYe

Arrow Israil türk yardim gemisine operasyon düzenledi 2 şehit

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    İSRAİL OPERASYON DÜZENLEDİ
    İsrail askerleri yardım konvoyunda bulunan Türk gemisine operasyon düzenledi. 2 kişi şehit edildi,

İsrail askerleri yardım gemilerine operasyon düzenleyerek yardım gönüllülerine havadan ateş açtı. Helikopterle gemiye komandolar indi.

Anadolu ajansı'nın geçtiği ilk habere göre İsrail askerleri tarafından 2 kişi şehit edildi 30 kişi yaralandı.

İHH Başkanvekili Yavuz Dede'den alınan bilgiye göre operasyon sırasında 2 kişi öldü, yaklaşık 30 kişi yaralandı. Sadece Mavi Marmara gemisinin durumu hakkında bilgi alınabilirken diğer gemilerin durumu hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmamakta.

Edinilen bilgiye göre saldırı uluslararası sularda meydana geldi, henüz İsrail'in kara sularına girilmemişti.

Gemilerle olan iletişimde sürekli kesinti yaşanmakta.

Gemi içerisinde, sakin olalım dua edelim yönünde sürekli anaonslar yapılıyor...

AKTİFHABER

Administrator
    Nereden
    Türkiye Cumhuriyeti
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    İsraili bu vahşetten dolayı kınıyorum ve Allah'ın laneti üzerlerine olsun diyorum. Katliamda öldürülen kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum.

İnşallah bir daha bu türden vahşetler yaşamayız. Gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini düşünüyorum.

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
  •