Arkadaşlar epeydir buradan mesajlaşmadığımızı farkettim. Herkes iyidir inşallah. Bizler iyiyiz Allah'a şükür. Bu gece itibariyle yıllık izne çıkıyorum 2 hafta dinlenecem inşallah. Son 1 haftadır evde elektrik yüzünden sıkıntı yaşıyoruz. Bulunduğumuz bölgeye yakın yıldırım düştü. Civarda bulunun evlerin çoğu etkilendi bu durumdam. Bizim evde Kombinin ateşlemesinde sorun oldu. Kart değiştirildi. Bilgisayarın anakartında çipset arızalandı. Tamiri 2. el fiyatına denk geldiğinden 2. el Asus kart almayı uygun gördüm. Bugün de elektirik kesintisi oldu. Elektrik 1-2 saate yakın kesik kaldı ve kısa süreliğine geldi tekrar gitti. Hanım Cihazları koruma düşüncesiyle fişleri çekmiş ama bu sırada Modem gitmiş malesef. İnternetin olmadığını gördüm modem üzerindeki ışıklardan. Kontrol ettim malesef sorun modemden çıktı. Servisi aradım kargoyla gönderin bakalım dediler. Modem Airties RT-110 model. Aslında 3 yıl garantiliydi fakat 4 yılı doldurmuşuz. Bakalım servise gittikten sonra astarı yüzünden pahalıya gelmezse yaptıracam. Sıkıntılarımı sizlerle paylaşma ihtiyacı hissettim arkadaşlar.
Yani anlayacağınız 1 haftadır elektrik yüzünden sıkıntı çekiyoruz. Allah daha büyük belalardan korusun inşallah.
Hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Gecmiş olsun PreseT@ bütün kötü olaylar hep üst üste gelmiş . benimde yakında böyle bir sıkıntı meydan gelir 21 yüz yıl diyorlar Mersin için modern sehir diyorlar ( köyden farksız) gözün fark etmiyeçeği elektirik kesintileri oluyon tekrar geliyor bizimde bilgisayara ve diger elektirikli ev aletlerine zarar vermemiz an meselesi . bu vesile ile tekrar geçmiş olsun cana gelecek mal gelsin derim
VAZİFEYİ İHMALE SÜRÜKLEYEN MERHAMET VATANA İHANETTİR.
PreseT@;
Öncelikle geçmiş olsun.Herşey biz insanlar için..
İyi tatiller diliyorum.Bende bir kaç güne kadar memlekete gidecem..
Görüşmek üzere..kendinize iyi bakın...
Teşekkürler arkadaşlar. Bugün itibariyle sıkıntılarımızı giderdik çok şükür. Bu gece de çok şiddetli yağış beklendiği haberini aldım haberlerden. Dolayısıyla da sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş hesabı tüm elektikli aletleri kapatacam inşallah. Sadece buzdolabı açık kalacak mecburen. Gece 12 den sonra metrekareye 100 kg. yağış düşmesi bekleniyormuş. Özellikle 00:00 - 06:00 arası şiddettli olacağı söyleniyor. Hayırlısıyla gelir inşallah.
Bu vesileyle tüm arkadaşların Mübarek Miraç Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim.
Saygılar.
değerli admin öncelikle geçmiş olsun diliyorum bayağı yorgun olmalısınız bu yazı metninden anlaşıldığı gibi ama canınızı sıkmayın tatil iyi gelecktir eminim saygılarımla
Bookmarks