Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 16 sonucun 1-16 arası gösteriliyor

Konu: L_238 yazılımı kritikleri

FORUM ASLANI
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Çok hızlısınız valla elinize sağlık

FORUM ASLANI
    Nereden
    istanbul
    teşekkürler arkadaşlar ellerinize sağlık.Peyssten hızlısı yok bu alemde.hele birde yazılım atmanın kolaylığı yokmu kendine bizi daha bi bağlıyor.

YENİ ÜYE
    üstad elerine saglik

BECERİKLİ
    Nereden
    İSTANBUL
    üstad bu nehız sana ve peyss,e teşekkürler

BECERİKLİ
    Nereden
    İSTANBUL
    :mini181: :mini181:
    Originally posted by sabri34
    üstad bu nehız sana ve peyss,e teşekkürler

ÜYE
    arkadaşlar bir receiver almak üzerydim siz şimdi peyss diyorsunuz yine kaldı bizim next işi peyss gerçektende iyi mi yoksa sadce reklammı şunun düzgün cevabını verin bende aranıza katılayım bir de peyss in hangi modeli?

BECERİKLİ
    Nereden
    İSTANBUL
    L-238 yazılımını indirdim. hız eski seviyesinde. donma yok .fakat cihaza TP eklemede problem var TP. yi yükledikten sonra ekrana gelen kanalın frekansı yok oluyor ustaların kontrol etmesi ve açıklaması dileğiyle.

Administrator
    Nereden
    Türkiye Cumhuriyeti
    Originally posted by sofistike+--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (sofistike)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>arkadaşlar bir receiver almak üzerydim siz şimdi peyss diyorsunuz yine kaldı bizim next işi peyss gerçektende iyi mi yoksa sadce reklammı şunun düzgün cevabını verin bende aranıza katılayım bir de peyss in hangi modeli?[/b]

Selam @sofistike;

Ben bu cihazı yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Mesajlardan takip edersen hangisinin iyi olduğuna sen kendin karar verebilirsin. Buradan illa bunu alın diye etki etmek istemeyiz. Kararı kendin vermelisin.

<!--QuoteBegin-sabri34

L-238 yazılımını indirdim. hız eski seviyesinde. donma yok .fakat cihaza TP eklemede problem var TP. yi yükledikten sonra ekrana gelen kanalın frekansı yok oluyor ustaların kontrol etmesi ve açıklaması dileğiyle.[/quote]
    Selam @sabri34;
    Bahsettiğin konuyu ilgililere bildiririm. Bir sonraki yazılımda dikkate alacaklardır.
    (Bu arada bayram kutlama mesajını kayan yazıdaki linke ekledim bilgin olsun.)

Saygılar.

Administrator
    Nereden
    Türkiye Cumhuriyeti
    Originally posted by sabri34
    L-238 yazılımını indirdim. hız eski seviyesinde. donma yok .fakat cihaza TP eklemede problem var TP. yi yükledikten sonra ekrana gelen kanalın frekansı yok oluyor ustaların kontrol etmesi ve açıklaması dileğiyle.
    Selam.
    Konu ile alakalı yetkililere bildiri yaptım. Aldığım cevabı buradan paylaşıyorum:

Tp yi kaydederken en altta, yani tp yi kaydettiğimiz menüde "TP yi kullan" seçeneği evet yapılırsa TP yi görüyor, aksi taktirde görmüyor..

Bu uyarıyı dikkate alınız.

Saygılar.

BECERİKLİ
    Nereden
    İSTANBUL
    undefined sevgili preset ben olan problemi her halde anlatamadım örnegin hotbırdden izlediğin bir TP numarasını sil sonra bu TPnumarasını tekrar gir sinyalin geldiğini göreceksin daha sonra arama işlemini başlat kanalların yazılı olarak tekrar geldiğini göreceksin kanalların kayıt işlemi bitince gelen kanalları izlemek için okeylediğinde frekansın 0 olduğunu göreceksin ve bu kanalları izleyemeyeceksin şu an türksata yeni gelen EUROTÜRK kanalındada bu problemi yaşıyorum lnb veya dısec de problem olabilir düşüncesiyle bir önceki yazılımı yükledim problem sona erdi sana ve ilgililere duyurur saygılarımı iletirim.

Administrator
    Nereden
    Türkiye Cumhuriyeti
    Tamam sabri ayrıntılı bir şekilde anlatman işimizi kolaylaştırdı. Bu şekilde iletirim.

Bu arada Pazartesi en son çıkan yazılımın menü geçişlerinde eskiye nazaran yavaşlaması ile ilgili çalışmalara yapılacağı haberi verildi.

Bilginize.

BECERİKLİ
    Nereden
    Vatani Asli
    Değerli arkadaşlar yeni versiyonu yükledikten sonra V238 de Turksat Discover açmıyor. Gerekli olanın gözden geçirilmesi ayrıca bunun en kısa zamanda çözümlenmesi.
    Saygılarımla.

BECERİKLİ
    Nereden
    İSTANBUL
    sevgili contact dıscovery genel bir problem şu an kimse izleyemiyor ama peyss herkezden önce çözecektir biraz sabır. selamlar..

Administrator
    Nereden
    Türkiye Cumhuriyeti
    Arkadaşlar Discovery artık izlenemez halde. Çükü Uydu listelerinde Türksattaki yayınlandığı paketten ayrıldığı görülüyor. Geriye bir tek 7Derece Doğu W3 uydysyndaki Digiturk paketi kalıyor ki.. Onu da abone olmadan izlemek çok zor..

Sonunda bunu da yaptılar. Ne yapalım sağlık olsun..

BECERİKLİ
    Nereden
    Vatani Asli
    Yeni Yazılım yüklemede olayı en ince teferruatı ile anlarsak sorunlar ortadan kalkar.Bu arada cihazımızı çok iyi tanımamız gerekiyor.Bu yazılım yüklemede öyle birşey. Olayı çözmek için gerektiği gibi arkadaşların önerilerine dikkat etmek gerekir.L238 bizde yeni yazılımımızı yükledik ve herhangi bir eksiklik görmedik.şu an dilerim ki tüm arkadaşlar gerçekten olaya daha dikkatli bir şekilde özen göstererek öğrenmeye çalışırlarsa herhangi bir aksaklık olacağını tahmin etmiyorum. Ancak olaya yeni vakıf olan arkadaşlarımız hariç. Onun için tüm arkadaşlardan özür dilerim. Başınızı ağrıttığım için.
    Şimdiden kolay gelsin. Saygılarımla.

YENİ ÜYE

l228

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    arkadaşlar arşivinde l228 'eski kumanda' yazılımı olan varmı?

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
  •