Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 4 sonucun 1-4 arası gösteriliyor

Konu: PEYSS hakkında sıkça sorulan sorular

FORUM ASLANI

Arrow PEYSS hakkında sıkça sorulan sorular

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    soru 1 : yazılım atarkan hata mesajı alıyorum ?
    cevap 1 : bilgisayarınızın com girişini yükleyici program dan doğru olup olmadığını kotrol ediniz.
    ayrıca RS-232 kablonuzda hata olabilir kontrol ediniz veya yazılım dosyanızın içindeki dosyalardan
    biri eksik olabilir web sayfamızdan yenisini indirip kontrol ediniz..

soru 2 : hareketli çanak kullanımında kanal araması yaparken anten dönüyor mesajı alıyorum ve arama başlamıyor ?
    cevap 2 : bu durum da sinyalini aldığınız uydu üzerinde bırakıp dısecg 1.2 konumunu kapalı yapıp aratma yapın...

soru 3 : emu yu aktif hale getiremiyorum
    cevap 3 : kanal kilidine ok deyin 2-9-5-8 yazıp çıkın aktif hale gelecektir..

soru 4 : ok tuşuna bastığımda seçtiğim kanalı ok diyorum fakat kanal listesi ekranda kalmaya devam ediyor ?
    cevap 4 : ESC yi tuşlayın

soru 5 : yeni yazılım atacağım fakat hazırladığım kanal listemin silin mesini istemiyorum ?
    cevap 5 : menü ye basın kullanıcı ayarlarına gelin ok deyin 8 inci sıradaki kanal koruma seceneğine 1 kere ok deyin
    kaydediliyor yazısını görün hiç bir yeri tuşlamadan yazılımı cihaza yükleyin yükleme işlemi bitip cihaz açıldıktan sonra
    menüye ardından kullanıcı ayarlarına ok deyin 9 uncu seçenekteki kanal saklama seçeneğine 1 kez ok deyin kaydediliyor
    diyecek ve cihaz kendiliğinden açılıp kapanacak daha evvelce yüklü olan kanal listeniz olduğu gibi geri gelecektir...

soru 6 : kanal geçişlerinde daha önce seçtiğim kanalın görüntüsünün kalmamasını nasıl önleyebilirim ?
    cevap 6 : menü ok de kullanıcı ayarları ok de 10 inci sıradaki durarak kanal geçişine kapalı deyin yan ok larla...

soru 7 : kanal editlemeyi kullanamıyorum ?
    cevap 7 : uzaktan kumanda üzerindeki edit kısa yol tuşu ile yapacaksınız edit/tv tuşuna basınız çıkan seçeneklerden
    yapacak olduğunuz işlemler numaratik olarak sıralanmaktadır hangi işlemi yapmak istiyorsanız onu numaratik olarak tuşlayın
    şifre sorduğunda 0-0-0-0 yazınız öreneğin isim yazmak için 8 ituşlayın çıkan klavye deki seçeneklerden hangi adı
    verecekseniz o harf veya rakamların üzerine gelip ok a basıyorsunuz yazma işleminiz tamam ise klavye içindeki enter a ok layın
    işlem bitmiş olacak verdiğiniz yeni isim kalacaktır...

tsk @TED

FORUM ASLANI
    TSK @mFB...

ÜYE

tps ekleme

Tps numarasıyala kanal eklemeyi beceremedim bi anlatsanız memnun olurum saygılar

BECERİKLİ
    Nereden
    İSTANBUL

Arrow uydudan yazılım nasıl yüklenir ?

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    multivision un herhangi bir kanalında cihazınızı kapatıp standbyde 5-6 dakika kadar bekleyin ve cihazı tekrar açın cihazınızda upradingdata yazdığında işleminiz tamamlanmış olacaktır.
    eğer aksi olursa cihazınızı multivision un herhangi bir kanalına getirip cihazınızın fişini elektrikten çekin 5-6 dakika cihazınızın fişini prize takmadan bekleyin ve tekrar takıp deneyin.
    selamlar.

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
  •