Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 5 sonucun 1-5 arası gösteriliyor

Konu: uydudan yazılım nasıl güncellenir ?

BECERİKLİ
    Nereden
    İSTANBUL

Arrow uydudan yazılım nasıl güncellenir ?

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    multivision un herhangi bir kanalında cihazınızı kapatıp standbyde 5-6 dakika kadar bekleyin ve cihazı tekrar açın cihazınızda upradingdata yazdığında işleminiz tamamlanmış olacaktır.
    eğer aksi olursa cihazınızı multivision un herhangi bir kanalına getirip cihazınızın fişini elektrikten çekin 5-6 dakika cihazınızın fişini prize takmadan bekleyin ve tekrar takıp deneyin
    selamlar.

Administrator
    Nereden
    Türkiye Cumhuriyeti
    Bu güzel uygulama için Peyss grubuna teşekkürlerimizi sunuyoruz.. Gerçekten de bizleri büyük bir külfetten kurtarmış olacak bu.. Ben henüz denemedim ama deneyecem.. Benim gibi evine PC alamama konusunda ısrarcı olanların çok işine yarayacak bu uygulama

Tebrikler.

VİP ÜYE
    Nereden
    Mersin
    bu dediğin tüm cihazlar için geçerlimi yoksa sadece peyss cihazları içinmi geçerli

Administrator
    Nereden
    Türkiye Cumhuriyeti
    Dostum, bu bahsedilen olay Peyss cihazları için bir yenilik daha önceden rs-232 ile bilg. dan güncellemek mecburi idi.. Şimdi böyle bir uygulama başlamış.. Peyss le alakalı olduğu için buradan verildi..

Başka cihazlarda da var ama onu burada çalışana arkadaşlarımız bilir..

Saygılar.

BECERİKLİ
    Nereden
    İSTANBUL
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    peyss uydudan yazılım güncellemeyi hotbırd uydusundaki satacces veri kanalı üzerinden yapmaktadır ama şu an bu sistemin tam olarak çalışmadığıda bir gerçek peyss,in bu uygulamayı çok kısa bir sürede problemsiz hale getireceğini umuyorum güncellemeyi uydudan çeşitli nedenlerden dolayı yapamayanlar içinde normal yazılımı verilmiş durumda
    diğer cihazlarda bu sistemin olup olmadığı konusu ise bazı cihazlarda kendi upload kanallarıyla bu güncellemeleri yaptıkları biliniyor bunu anlamak için ise radyo kanallarındaki upload kanallarında kullandığınız cihazın adı olup olmadığına bakmanız yeterlidir örneğin:humax dovnload
    selamlar.

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
  •