Slm arkadaşlar elimde GoldMaster SAT9400v CI cihaz var.Doğru yazılımı sectiğim halde error veriyor (E-03).Bu konuda bana yardımcı olur musunuz??? Cİhazın bilgisi şöyle :
Sistem bilgisi : 581
Yükleyici versiyonu : L1.12
Cihaz versiyonu : v5.0.55
Uygulama versiyonu : S-MSCI 5.05.21
Son güncelleme tarihi : Ekim 13 2004
cihaza daha önce emu yüklenmişmi...
Bu durumum anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum.Bir arkadaşımız karşılaştığı bir sorunun çözümünü rica etmiş,yardımcı olmak isteyen arkadaşımızda burada kendisine bir soru yöneltmiş ki buna göre yardımcı olmak için.Ama arkadaşımız bir daha konuya bakmamış herhalde.Acaba sorununu çözdü de onun için mi bakmadı, ki öyle ise keşke bizde öğrenseydik,çözüm nedir.Yok çözemedi ise konuyla niye ilgilenmedi acaba.Belki sorununun çözümü burada anlatılır,bizler de bu anlatımdan yararlanabilirdik.Gerçi çoğu kereler dile getirilmiştir,bir kez de ben dile getirmek istiyorum.Lütfen sorunları çözene kadar ilgilenelim ki bir daha aynı soruyu yazmak zorunda kalmayalım.Saygılar.
Orijinal Gönderi: neco15
arkadaşım denizciler hocam emunun yüklenip yüklenmdiğini sormuş eğer arkadaş lutufta bulunupta cevap yazsaydı o zaman sonuca varabilirdik.çünkü ozaman burda herkes ona yardımcı olcağını herkes biliyor.şuan kadar elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya calışıyoruz.olcağızda..saygılar..
Bookmarks