Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 14 sonucun 1-14 arası gösteriliyor

Konu: Şifre Çözme İşlemi Nasıl Yapılıyor?

YENİ ÜYE

Şifre Çözme İşlemi Nasıl Yapılıyor?

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Merhaba arkadaşlar
    Bende goldmaster 9400 cı modeli var. bunun şifre çözme işlemlerini kendim yapmak istiyorum gerekli olan bağlantı kablolarını ve yazılımları açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
    Son Düzenleme serodin tarafından 12-05-2005 10:01 de yapıldı.

ÜYE
    15300 cihazım var şifrelerini bulamıyorum

FORUM KURDU
    Nereden
    Danimarka
    Goldmaster icin yazilimlari burdan bulursunuz, ardindan bilgisayarinizlan rs 232 fisiyle cihaziniza yükliye bilirsiniz...........

YENİ ÜYE
    goldmaster 7400 CIM (2M) içim emu yu nereden bulabilirim,yada hangi emu yu indirmemi tavsiye edersiniz._imdiden thanks

BECERİKLİ
    Alıntı Orijinal Gönderi: endseptember
    goldmaster 7400 CIM (2M) içim emu yu nereden bulabilirim,yada hangi emu yu indirmemi tavsiye edersiniz._imdiden thanks

goldmasterın 7400cım modellerine yazılım çıkmıyor onun için sunny 1030 veya
    kaon yazılımı yükleyebilirsin...

YENİ ÜYE
    goldmaster 13400 e elle nasil sifre yukleyebilirim tesekkurler

YENİ ÜYE
    arkadaşlar golmaster 55000 cı ile 55000v cı arasında fark var mı 55000 cı cihazına 55000v cı yazılımı yüklesem olurmu?

YENİ ÜYE
    arkadaşlar elimde bir rex 3100 2cı marka dijital cihaz var bana bu cihaza nasıl güncel keyleri atabileceğimi yazar mısınız?

Not:emu yüklenmişti

BECERİKLİ
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Orijinal Gönderi: mustafaşener
    arkadaşlar elimde bir rex 3100 2cı marka dijital cihaz var bana bu cihaza nasıl güncel keyleri atabileceğimi yazar mısınız?

Not:emu yüklenmişti
    Receiver açılacak dil seçimi yapılacak ve MENU ye basıp "ana menu" de kumandadan 1-9-0-3 yazılacak
    karşınıza "emu menu" gelecektir.

2. Bu sayfadaki keyler şifreleme sistemi, provider ve index numarasina göre girilir. Girilme işlemi iki şekilde yapilir
    1- var olan id numarasinin ve index numarasinin keylerinin degiştirilmesi: Key menüsünden hangi şifre sistemi degiştirilecekse onun üzerine gelinir ve OK’e basilir hangi id ve index numarasinin keyleri degişecekse onun üzerine gelinir sag sol tuşlari ile en alt satirdaki degiştirin üzerine gelinir ve OK’e basilir seçilen keyin rengi degişir ve körsil önce id nin üzerinde kirmizi bir renk alir degiştirilmeyecekse OK’e basilir körsil bu seferde index numarasi üzerinde kirmizi şekli alir.degiştirilmeyecekse OK’e basilir körsil en sol satirdaki keylerin üzerine gelir bu esnada kumanda üzerindeki rakam ve harflerle sol satir ilk keyi girilir sag tuşla diyer key üzerine gelinerek bütün 16 haneli key degiştirilir ve OK’ e basilir osatir daki keyler degişmiş olur.
    2- Yeni bir id yada index numarasi tanitmak için: Sağ yada sol tuşla ekle üzerine gelinir ve OK’e basilir körsilin harhangi bir key üzerinde olmasi önemli degildir yukarida anlatildigi gibi id , index ve keyler girilir ve OK’e basilir oluşan yeni id en altsatira yazilir.Daha önce yazilmiş keyleri silmek için silinecek satirin üzerine gelinir ve sol sag tuşlriyla en alsatir daki silin üzerine gelinir OK’e basilir.

alıntıdır...

ÜYE
    eas olayı nasıl oluo goldmaster 9000 serisi var ??

ÜYE
    eas olayı nasıl oluo goldmaster 9000 serisi var ?? anlatırsanız sevinirm

BECERİKLİ
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Orijinal Gönderi: fervour
    eas olayı nasıl oluo goldmaster 9000 serisi var ?? anlatırsanız sevinirm

arkadaşım aes olayını şuan kullanmıyorlar eğer emu acık ise keyler güncelse şuan multileri izleyebilirsin diğer kanallarıda..

YENİ ÜYE
    selam 40100 e keyleri nasıl yükleyeceğim bana detaylı bildirirmisin (tolga) hala yapamadım. senden aldığım cihazlar.

Super Moderator
    Nereden
    Anılardan
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Alıntı Orijinal Gönderi: tolgakeser
    selam 40100 e keyleri nasıl yükleyeceğim bana detaylı bildirirmisin (tolga) hala yapamadım. senden aldığım cihazlar.
    sevgili tolgakeser sizin cihaz sharingli bu yüzden card sharing bölümüne bakın şu an keyler güncel ve yükleme programı mevcut alttaki linke tıklayın

http://www.becerikli.net/showthread.php?t=63987

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
  •