+ Konuyu Cevapla
Toplam 5 sonucun 1-5 arası gösteriliyor

Konu: Next 8000 Serilerine Yazılım Yükleyince Sorun Var Diyenler

BECERİKLİ

becerikli.net Next 8000 Serilerine Yazılım Yükleyince Sorun Var Diyenler

8000 serisi ile ilgili önemli duyuru!!! Lütfen tüm 8000 sahipleri okusun...

--------------------------------------------------------------------------------

Verilen yazılımlarda bazı arkadaşlarımız hiç problem yaşamazken, bazı arkadaşlarımız sürekli kilitlenme, donma vs. gibi hatalarla karşılaşıyordu. Uzun süredir devam eden araştırmalarda, servise gelen cihaz ve müşteri şikayetleri doğrultusunda test edilen kitlenme vs sorunu olan cihazların çoğunda superloader ile yazılım atılma olayı olduğu görülüp, bu cihazlara reset ve orjinal downloader ile yazılım atılınca, cihazların düzgün çalıştığı tesbit edilmiştir.

Bu aşamada, kilitlenme sorunu yaşayan arkadaşlara önerimiz, cihaza reset atıp son yazılımı Next downloader ile yüklemeleri ve tekrar resetleyerek kanal tarama, ayar işlemlerini yapmalarıdır.

Testler devam etmektedir, bu uygulamayı yapan arkadaşlar bu başlık altında sonuçlarını yazarlarsa daha hızlı yol alabiliriz.

Herkese kolay gelsin...

Ekte verdiğim dosyadaki her iki editorüde kullanabilirsiniz...

bilgi için canal5 kardeşime teşekkürler....

FORUM KURDU tradbak's Avatar
    Nereden
    TrAdBaK.NeT
    bilgi için teşekkürler
    Sevdamızın;
    Adı Bayrak,
    Sonu Toprak,
    Dönen Alçak Olsun...

gurcan
    Guest

teşşekürler

çok sağol ustam eline ve yüregine sağlık ne arasam burda buluyorum yahu helal olsun bu foruma ve çalışanlarına

saygılarımla
    gürcan

YENİ ÜYE ***KARTAL***'s Avatar
    emegi olan herkese tşk

YENİ ÜYE Arjantinli69's Avatar
    Nereden
    İstanbul
    benim 8000 cihazdaki problemide çözer galiba.cihaz ilk 30 dakika normal sonra menü tuşuna basınca menü yazıları görünmüyor.menüden çıkıp kanal degiştiriyorum kanallar görünüyor ama ekran altındaki yazılar da görünmüyor.cihazı kapatıp açıyorum normale dönüyor ama daha sonra yine aynı arızaya geçiyor..next 8000 lerde klasik arıza diyorlar yapıcak bir şey yok reset yap yazılım at devam öylemi acaba.teşekkürler bu arada aranıza yeni katıldım next sayesinde herkese kolay gelsin.

+ Konuyu Cevapla

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.