Bütün PEYSS kullanıcılarına bildirilir, OTA sistemi, tekrar'dan calışmaya başladı...
Yapılması gereken sadece cihazın hotbirt uydusun'da sadece 1,dk kapalı kalması ve daha sonra kanal üzerinde 20,sn bekledikten sonra kanal tekrar'dan AU sistemine geciyor ve uydudan aldıgı sinyal sayesinde müdahale olmadan kanal tekrar'dan yayın yapıyor....
valla müthis bi sistem..
Sagolasın dostum, elımızden gelen'suan ıcın bu daha ıyı'sını yapacagız...
Selam.Originally posted by kabus_34
Sagolasın dostum, elımızden gelen'suan ıcın bu daha ıyı'sını yapacagız...
Ben de bir tane Peyss aldım.. Çok güzel bir cihaz hızı konusunda lafa gerek bile yok. Ayrıca AU olayı çok iyi. Bir de Key güncelleme sorunu hallolunca deyme keyfime..![]()
Teşekkürler bu cihazı bu hale getirmede emeği olanlara...
Saygılar.
cıne5 için OTA geldi arkadaşlar cihazınızı hotbird uydusunda kapatım bikaç dakika sonra açmanız yeterli olcak... peyss in bütün hack modellerinde iyi seyirler![]()
![]()
Next 2000 XCI plus ile takas yapabilceğim durum var mı? Zülküf kardeşi takdir ettim...
Originally posted by sairyakamoz
Next 2000 XCI plus ile takas yapabilceğim durum var mı? Zülküf kardeşi takdir ettim...
Senin ıtın aynı zaman'da kopegınDıR PM'e sarıL...
Cine 5 için Ota' nın çalışması güzel oldu. Gerçi biz elle girdik keyleri çalıştırdık ama çalışmayanlar için güzel kolaylık olacaktır. Ne de olsa sadece bu forumlara girenler almadı bu cihazları öyle değil mi?
Saygılar.
Originally posted by PreseT
Cine 5 için Ota' nın çalışması güzel oldu. Gerçi biz elle girdik keyleri çalıştırdık ama çalışmayanlar için güzel kolaylık olacaktır. Ne de olsa sadece bu forumlara girenler almadı bu cihazları öyle değil mi?
Saygılar.
kesınLıkLe bazı forumLarda takıLdıgımıZ yerLerde ustaLar nıye multıvızyon veya cına5 geC geLıyoR dıye soruyoR,
arkadasım sen her gun KeyS yazıyoRsun ımkanın var ama bıR cook ınsanın yok her seferınde 20 mıLyon verıP KeyS yazdıramaZ dıyemıyoRsun, sen acmısken yapıstırayım sahıbı aLıR...
Burada diyebilirsin... ne demek istediğini ben anladım, sanırım arkadaşlar da almışlardır mesajı..
Saygılar.
kabus34 evet dostum buradan da söyleyebilirsin dostum. ki Eğer mümkünse ben Ankarada yım kargo ile bu işi çözelim lütfen... Y ada burada bağlantılı olduğun bir firma varsa beni üzmeden takas alırsa sevinirim...
kardeş benim 15300 goldmaster var da ota kullanılıyormu onu öğrenmek istiyorum
bıldıgım kadarı ıle goldmaster serılerınde OTA yok arkadasım zaten mesajı yazdıgımdan bu yana OTA tamamen bır devrıme ugradı suan cok farklı yerlerde OTA !!Orijinal Gönderi: çorçil
goldmaster kısmında sorarsan daha hızlı netice alırsın kardeşOrijinal Gönderi: çorçil
![]()
Bookmarks