-
Administrator
Aşağıdaki resimde RS 232 kablo bağlantısını veriyorum. Bağlantıyı bu şekilde yaparak Receiver' e yükleme yapabilirsiniz. Umarım kablo yapacak arkadaşlara faydalı olacaktır.
Kolay gelsin.
Saygılar.
Şemadaki konnektörün boşta kalan 1,4,6,9 mumaralı uçların bağlanmasına gerek yoktur. İşlemi gerçekleştirecek olan numaralar 2-3 , 3-2 , 7-8 , 8-7 , 5-5 numaralar. Bir de bu kablonun ikisinin de dişi SUB 9 konnektör olması gerekmektedir. Erkek konnektör ile bağlantı sağlanılmaz.
-
FORUM ASLANI
Teşekkurler @PreseT eline saglıK...
-
TECRÜBELİ ÜYE
Kabloyu aynen anlatıldığı şekilde yaptım.Ancak bütün çabalarıma rağmen yükleme yapamadım.Kablo bağlantısı bütün peyss ler için gecerli mi? Bendeki makina 13000DCI+S olanı.Proğramın zipini açıyorum.kırmızı bir simge çıkor ve orada simpleupload 2M yazısı çıkıyor.Çift tıklayınca şerit çıkıyor.com 1 2 3 hepsini denedim.Bazılarında Waiting BOOB yazıyor.Ok.diyorum.yüklemiyor.Bu anlatılanlarda hata nerede
-
FORUM ASLANI
Buyuk ıhtımaL ıle kablo'dasn olabılıR heee eger kablo'da degıL dersen bence servıs'lerın tekıne gıt yuklemem ısının onların ve senın kablon ıle yapmalarını ıste,ney oldugu meydana cıkar ama senın soyledıgın sekıL de dogru ıslem yapmıssın...
-
TECRÜBELİ ÜYE
teşekkürler kabus kardeş kardeş
-
TECRÜBELİ ÜYE
Sabahtan beri uğraşıyorum nihayet tamam oldu.Ancak bu işte benim pek fazla hatam olduğunu düşünmüyorum.Bağlantı şemasında rakamlar ters taraftan başlamış.Ben son anda kablonun ucundaki rakamları gördüm.Onlara göre bağlanı yaptım.Meğer çocuk oyuncağıymış.
-
FORUM ASLANI
Sorununu kendı basına gıderebıldıgıne gercekten sevın'dıM,
Bır seye ıhtıyacın olur ıse bız buradayıZ....
-
Administrator
Sevindim abelen;
Zira o kadar zor değil. Yeterki kablo veya bilgisayarın port çıkışı bozuk olmasın. O zaman uğraştırır.
Ben şemayı da verdim ama önemli olan konnektör üzerindeki numaralar. bunlara dikkat edilirse sorun olmaz.
Başarılar dilerim.
-
TECRÜBELİ ÜYE
Eeee ilk'ler hep boyle olur ama bundan sonra, rahatsın arkadasım...
-
BECERİKLİ
Teşekkür ederim Preset Kardeş. Önceki rs 232bağlantı ile kurulum yaptığımız zaman işlem yanıt vermez mi.bağlantı uclar (2-3.3-2.5-5)bu kablomuz işlem dışımı oluyor.yeni kablo bağlantısında gerçekleşir mi. Çünkü L241 i Cihazımıza kurmak istedik kurulum cevap vermedi.En kısa zamanda cevabınızı bekliyorum.Saygılarımla. :mini181:
-
ÜYE
selam simdi bende bir sorun yasiyorum bende laptop var sadece 4 usb girisi var hem rs232 hem usb kablosu var bende piyasada satilan rs232 kablonun bir tarafi usb li olmasi lazim ne tavsiye ediyorsunuz????? simdiden tesekurler birde satturkey.com siteseinde var ama 24$ pahli geldi kolay gelsin
Gönderi Kuralları
- Yeni konular açamazsınız.
- Konulara cevap veremezsiniz.
- Eklenti yükleyemezsiniz.
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
-
Forum Kuralları
Bookmarks