PAUSE: resim dondurma tekrar tuşlandığında resime devam
POS:
diseQ 1.2 ayarları menüsü için kısa yol tuşudur hareketli anten kullanılmasında ayar işlemleri için kullanılır
İNFO: o an kullanılan tv veya radyo kanalının bilgi etiketi için kullanılır(kanal özelligıne baglı calısır)
S/Q: sinyal şiddetini gösterir
AUDİO: ses üzerinde ses sağ ses sol çıkış (mono-stero) değerini görüntüler
SUB TİTLE: alt yazı seçeneğini görüntüler operatör destek verdiğinde
EPG: program rehberi menüsü operatör desteğine ihtiyaç duyar yayın akışıyla la ilgili bilgi verisidir
EDIT: tv veya radyo listesinde kısa yol tuşudur kilit,favori listesi oluşumu,tür,silme,taşıma,yeniad tayin etme işlemlerini
gerçekleştirmek için kullanılır
LAN: operatör destek veriyorsa farklı dilde ses seçim işlevini gerçekleştirmekte kullanılır
A-Z: alfabetik kanal listesini görüntülemek için kısa yol tuşudur ilk harfi sizin belirleyeceğiniz (.) olan kanalları listeler
FAV: fovari olarak edit listesinde tayin ettiğiniz kanalları görüntüleme de kullanılır
SORT LIST: uydu ve kanal listesinde çabuk erişim sağlayan kısa yol tuşudur şifreleme ve alfabetik türüne göre seçim yapmakta kullanılır
TV/RADYO: tv veya radyo seçimi için kullanılan tuştur
RECALL: en son izlenen kanal ve şuanda izlenilen kanalın arasında seçim yapan tuştur
MENÜ: tüm ayar işlemlerine ulaşabileceğiniz tuştur
ESC: menülerden çıkış için kullanılır
OK/list: menü içinde değil iseniz tuşlandığında kanal listesini görüntüler seçilen fonksiyonun onaylanmasında kullanılır
<VOL: menüde değilseniz ses azaltma menüde iseniz geri yön tuşu olarak kullanılır
VOL>: menüde değilseniz ses arttırma menüde iseniz ileri yön tuşu olarak kullanılır
CH ^ : menüde değilseniz kanal arttırma menüde iseniz üst yön tuşu olarak kullanılır
CH > : menüde değilseniz kanal eksiltme menüde iseniz alt yön tuşu olarak kullanılır
TV: tv listesine çabuk erişim ,editleme işlemleri için kullanılır
RADYO: radyo listesine çabuk erişim ,editleme işlemleri için kullanılır
1.2.3.4.5.6.7.8.9.0: seçilecek değerler için numaratik tuşlar
TV/DBS: seçimi
VCR/DBS: seçimi
TELETEX: teletex sayfalarına (operatör destekliyorsa) ulaşım için kullanılır
MUTE: ses ac kapa yapar
POWER: receiveri ac kapa tuşudur (kapa konumunda receiver ekranında stand by konumuna geçer saati görüntüler)
Not:
Forumda tek mesajda 1 eklidosya eklentisi yapılabildiği için, eski ve yeni tip uzaktan kumandaları tek bir zip dosyası halinde birleştirip yayınlıyorum.
Denemek lazım kardeş.Ama uysa ne olur ki.Bende peyss var.O dediğinizin peyss'in ilerisinde ne gibi bir özelliği var ki deneyim.Eğer denemek isteyen varsa ACİKO'cular olsun.Teletext hariç bu cihaz süper.Kabus_34 bu sorunu biliyor ve çözeceğine söz verdi.Yakında düzeleceğini umuyorum.
Originally posted by sairyakamoz peyys yazılımı ya da uzaktan kumanda Aciko 'ya benziyor yazılımı uyarmı bilen var mı?
@sairyakamoz kardesım sımdı ne alaka @trıdens zaten bılıyoR cıhazı ve kesınlıKle bıR bıRınden farkLı olan 2.cıhaZ bunLaR..
Senın bence acıL olaraK bu cıhazı denemen gereKlı, ACIKO yu ben ınceLemedım ama baska markaLaR adın'da gordum aynı cıhazı,sana soyLuyecegım ACIKO'yla ılgıLenen adam boŞ degıL bır seyLer cıkaR ılerLetıR dıye dusunuyoRum cıhazı ama suan ben daha ondeyım :bigg:
Originally posted by abelen Denemek lazım kardeş.Ama uysa ne olur ki.Bende peyss var.O dediğinizin peyss'in ilerisinde ne gibi bir özelliği var ki deneyim.Eğer denemek isteyen varsa ACİKO'cular olsun.Teletext hariç bu cihaz süper.Kabus_34 bu sorunu biliyor ve çözeceğine söz verdi.Yakında düzeleceğini umuyorum.
Bu TXT rezıL edıyoR benı bende bıLıyoRum ama adamLar'ın gelmesı gereKlı kı yaptıraLım sımdı fuar zamanı basLadı yurtdısın'da ulasamıyoRum adamıma, ama kesınlıkle olacaK bıR sey emın oL... :mini199:
hadi hayırlısı dostlar da... Bende Aciko var ben bunu Tiendas 'a sormadan önce peyss cilere soayım dedim. Yazılım için çok güzel dediler de uyarsa yüklerim dedim. Nasıl ki sunny, kaon, hemco vs.. Flash ları aynı belki bunlarında aynı ise dedim bir ihtimal.
Originally posted by sairyakamoz peki anladım dostum peyysecilere cihazları hayırlı olsun...
Teşekkürler dostum. Senin cihazında sana hayırlı olsun. Ben kullanıyorum ve oldukça da memnunum.. İyiki beklemişim diyorum kendi kendime. Cihazı edinmemde katkısı olan kabus_34 arkadaşıma teşekkürlerimi sunarım. :mini082:
Bookmarks