Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 13 sonucun 1-13 arası gösteriliyor

Konu: next 8000 arka plan resim atma

BECERİKLİ
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    http://www.cemhaner.com/wallpaper/next/relaxis.asp bu adreste gerekli bilgiler mevcut.resminizin mpg formatlı olmasına dikkat edin değilse diğer formatları mpg formatına çeviren çeşitli programlar vardır onları www.inndir.com dan bulabilirsiniz.zaten bu sitede yeteri kadar mpg formatlı resim var nebula mpg favorim.

BECERİKLİ
    İhtiyaçlar
    * 32 Bit Windows yüklü bir bilgisayar (COM1: veya COM2: aktif)
    * RS-232 kablo
    * CBHDownloader Programı (CBHDownloader programını yüklemek için tıklayınız...)
    * İndirdiğiniz dosyalar içindeki MPG dosyası

Bilgisayar ile yükleme
    1. Next YE 8000 cihazınızı arkadaki şalterinden kapatın.
    2. Seri kabloyu bilgisayarınızın COM1: portuna takın
    3. Seri kablonun diğer ucunu Next YE 8000 cihazınızın arkasındaki RS-232 portuna takın.
    4. CBHDownloader programını bilgisayarınıza yükleyin. (Masaüstünde kısayol oluşacaktır)
    5. Çektiğiniz ZIP dosyası içindeki MPG dosyasını masaüstü veya belirlediğiniz bir yere açın.
    6. CBHDownloader programını çalıştırın.
    7. Açılışta hangi dosyanın yükleneceğini soracaktır. Dosya türü seçeneğinde "mpg file(*.mpg)" seçeneğini seçin ve daha önce ZIP dosyasından açtığımız ve yerini belirlediğiniz MPG dosyasını seçin.
    8. YÜKLE butonuna basın
    9. RECEIVERI AÇIN yazısının titreştiğini göreceksiniz.
    10. Cihazınızı arkasındaki şartelden açın. Yazılım otomatik olarak yüklenecektir. (Yaklaşık 12 saniye)
    11. İşlem bittiğinde bir uyarı ile size bildirilecektir. TAMAM butonuna basın.
    12. Cihazınızı arkadaki şartelden kapatın. Seri kabloyu çıkartın.. İşlem tamamlanmıştır.

Yüklediğimiz görüntüyü menü duvar kağıdı halinde görme
    1. Next YE 8000 cihazımızı açıyoruz. Menü -> Sistem Ayarları -> OSD Ayarları bölümüne geliyoruz.
    2. Arka Fon Resmi bölümünü MANUEL olarak değiştiriyoruz. Kumanda OK tuşu ile çıkıyoruz.
    3. Arka planı değiştirilmiş olmalıdır.

Dikkat edilmesi gerekenler.
    1. Cihaza reset atıldığında arka plan değişikliğiniz kaybolacaktır. İşlemleri baştan yapmanız gerekir.
    2. Yeni versiyon güncellemelerinde değişiklikler kaybolabilir ve işlemleri baştan yapmanız gerekebilir.

CBHDownloader BETA 1.0.0.1 ile yükleme yaparken çıkan sorunlar ve çözümleri.
    Soru : CBHDownloader programını bilgisayarıma kurarken versiyon çakışması sorunu oluyor.
    Cevap: Bu problem XP'de tespit edildi. HAYIR seçeneği ile güncelleme yapmayınız. Program yine de çalışacaktır. EVET derseniz sürüm değiştirilir. Aynı Activex kontrollerini kullanan başka programlar çalışmayabilir. O yüzden HAYIR'ı seçiyoruz.

Soru : Programa girişte Port Already Open hatası alıyorum. Yükleme yapamıyorum.
    Cevap: Seri portunuzu başka bir program kullanıyor. Muhtemelen bir FAX servisi COM portu bloke etmiştir. XP kullanıyorsanız FAX konsulüne girin.Fax yapılandır bölümünden Almayı ve göndermeyi etkinleştir seçeneklerinin ikisini de disable yapın. Benzeri programlar varsa bunları da devre dışı bırakın.

http://www.cemhaner.com/wallpaper/next/yukleme.htm

YENİ ÜYE
    İyide mpg resim formatı değil film formatıdır? Bi yanlışlıkmı var yoksa ben mi yanlış anladım..
    Bahsedilen fpg olsa gerek..

BECERİKLİ
    mpg resim formatı değil ama yazılım onu kabul ediyor nedense.

FORUM KURDU
    Nereden
    TrAdBaK.NeT
    kendime ait bir jpg resmi mpeg yaptım. bilgisarda sorunsuz gösteriyor ama next arka plan yaptığım zaman saçma sapan bir görüntü oluşuyor.. bir türlü kendi resmimi arka plan resmi yapamadım. acaba nerde hata yapıyorum.

ÜYE
    mpeg in kalitesinin ve çözünürlüğünün next tekiyle aynı olması lazım anladığım kadarıyla.

ÜYE
    8000 xcam da bunu yaptım
    çok guzel oluyor ayrıntılar ve mpg'ye çevrim için gerekli program mevcut
    benım düşüncem 5000 gibi diger modellere bu resim uygulamasını radyo resmını degıştırerek yapmaya yardımcı olmaları sanırım bu imkansız degıl........
    ustalara ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER

TECRÜBELİ ÜYE
    slm arkadaşlar.next 8000 xcam cihazıma arka fon resmi attım.hotborteki kanal sayısı beşyüzü aşmadı.resetleyip resim silindikten sonra normale dönüyor.nedenini bilen varmı acaba....

ÜYE
    arkadasım 2000xcı plusa nasıl yukleme yaparım

YENİ ÜYE
    Merhaba;
    mpg'leri çevirdiğinde performans alamayan veya görüntüleri bozuk çıkanlar hazırladıkları resimlerin 720 x 576 formatında ve MPEG-1 formatına uygun olmasına dikkat etmeliler.

Saygılar;

BECERİKLİ
    oooo kimler burdaymış ben artık ahkam kesmeyeyim işin üstadı gelmiş hoşgeldiniz öncelikle saygı ve hürmetlerimi sunarım.

ÜYE
    VideoMach, version 2.3.4
    program1 ile önce resmi mpg format1na cevirmeniz gerekmektedir
    filebolümnden sectiginiz resmi yükleyin
    define out put bölümüne girin
    video file bölümüne dosya ad1 verin
    uzant1s1 mpg olcaktir
    format bölümünden mpeg seçimini yap1n
    ok leyin cikin
    start progresin tiklayin

artik sizde resmizi arka fona dönüstürmüs oldunuz

bu resmi next 8000 xcam a yükleyebilirsiniz

kendinize ait veya begendiginiz bir resmi dijital makinede cekip bilgisayariniza atarsaniz yukardaki islemler daha zevkli olacaktir

YENİ ÜYE
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    yeşekkürler

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
  •