-
FORUM ASLANI
seLam dostLarım
Sizden bu sefeR PEYSS in her hangı modeLını kuLLanıyoRsanıZ ve gördügünüZ tüm kusurLarını bizim iLe payLasmanıZ...
şimdiden TŞK
-
Administrator
Tabiki yazarız.. Daha önce size ilettim buraya da yazarak belgeleyelim..
Kullandığım cihaz modeli: DCi-Silver...
Cihaza dışarıdan VCD - DVD veya VHS Video Player bağlandığında ( AV Soketinden) bu cihaza kumandadan geçiş yapılamıyor.. Fark ettiğim kadarıyla cihazın Tuner ( RF ) çıkışından televizyona bağlantı yapıldığında VCD seçilebiliyor... Ama RF' ten TV ' ye bağlayan pek yoktur sanırım. Sadece mecbur ( AV soketi olmayanlar) kalanlar bağlıyorlardır.
Bu konu bence bir sıkıntı ve düzeltilmeli...
Şimdilik aklıma gelen bu.. Farkettiğim konu olursa tekrar buraya yazarım...
Saygılar.
-
TECRÜBELİ ÜYE
Bende eski gri uk li olan var.Bu cihaz ufak kusurlara rağmen güzeldi.Yeni gri uk li çıkınca almak isteyen bir dostuma bunu tavsiye ettim.Hani dolby digital falan dediler.Ancak sonraki model öncekine göre biraz daha geride kaldı benim nazarımda.Kanal değiştirme işi epey zorlaşmış.Seçtiğin kanalın üzerinde okey dediğin zaman kanal geliyor, yazılar siliniyordu.Yenisinde ise ekrandaki yazıyı silmek için mutlaka esc tuşuna basmak gerekiyor.Eskisine göre hiç beğenmedim, fazladan tuşa basmak bir şey kazandırmaz.Ama önemli bir mesele olmadığını, bir sonraki yazılımla düzeleceğini umuyorum.
-
Originally posted by kabus_34
seLam dostLarım
Sizden bu sefeR PEYSS in her hangı modeLını kuLLanıyoRsanıZ ve gördügünüZ tüm kusurLarını bizim iLe payLasmanıZ...
şimdiden TŞK
kabus oncelıkle senın oraya gelıp ıncelemek ısterım zaten kardesınle gorustum sagolsun msn de baya muhabbet ettık sagolsun hos bır kardesım koreden ıstanbula geldıgınde goruselım
-
FORUM ASLANI
senin sorman yanLis benim yerimi her keZ biLiR veee herkeze yetecek kadar cay,kahve vaR bekLerim her zaman,
yarin TC de oLacagim insaLLah sonraki gunLer bekLerim...
-
ÜYE
selamlar evet kabus 34 daha önceleride yazdığım gibi cihazda boot sorunu var biz üç arkadaş aldık ben ve diğer arakadaşım motorlu olarak kullanıyoruz. otadan keyler gelmeyince, yüklenen uydu sayısı 5 i geçince cihaz resetleniyor ve tüm uydu ve kanallar siliniyor. cihaz açılıp kapanıyor aaçıldığında ise kanal yok ibaresi geliyor.Eğer sistemin yedeği varsa geri dönüş oluyor aama uydu pozisyonlarıda siliniyor. L228 ve L229 la denedim sonuç aynı. ayrıca bu cihazın emusuz orjinal yazılımını nereden bulabilirim....şimdilikbu kadar size iyi yolculuklar saygılar
-
ÜYE
pardon unuttum kullandığım mdel 13000 dci+s kolay gelsin
-
TECRÜBELİ ÜYE
Sevgili digikolik
Uydu sayısı 5 i geçince cihazın kapandığından şikayet ediyorsun.Benim cihazda şu an 23 adet uydu var, sorun çıkarmıyor.Acaba sorun motor makineye bağlı olduğu için mi çıkıyor.Çünkü bendeki motor elle kumandalı.İkibinden fazla kanal var.Kanal sayısı çok fazla olduğunda bazen yavaşlama olur gibi geliyor.Bu da genellikle şifresini çözmediği yayınların üzerinde fazla beklersen oluyor.
-
FORUM ASLANI
Devam edın beyLeR sızı ızLıyoRum..
-
ÜYE
selamlar evet abelen bunu hiç düşünmemiştim goldmaster v box kullanıyorum ve tek kumanda kullanmak için cihaza bağladım sorun ondan olabilir çok haklısın hemen deneyeceğim....saygılar
-
TECRÜBELİ ÜYE
Sevgili kabus_34
Öncelikle hoşgeldin.Sanırım sen bizi değil biz seni izleyeceğiz.
Ne getirdin Kore'den hiç bir şeyden bahsetmiyorsun.Seyredip seyredip gelmedin her halde.
Bu arada sana güzel bir haberim var.Hani "teletext" deyip duruyordum ya.Ciddi bir düzelme var.Nerden geldi bilmiyorum ama "ı" ları "i" yazmasının dışında karakterler düzelmiş.O da pek sorun yaratmıyor.
-
ÜYE
Selamlar evet bir sonuca ulaşabildim arkadaşlar yukarıda bahsettiğim problem abelen arkadaşın uyarısıyla açığa kavuştu olay vbox cihazla kullanıldığında cihaz resetleniyor idi
şu an vboxu kendi kumandasıyla kullanmaya başladım yani lnb den gelen kabloyu vboxa değil cihaza taktım ve yaklaşık 18 adet uydu kayıtlı ve hiçbir problem yok bu uyumsuzluk yazılımdanmı yoksa goldmaster marka vbox danmı kaynaklanıyor olabilir değerli üstadlar?
saygılar
-
TECRÜBELİ ÜYE
Sevgili kabus_34
Ne getirdin Kore'den hiç bir şeyden bahsetmiyorsun.Seyredip seyredip gelmedin her halde.
Bu arada sana güzel bir haberim var.Hani "teletext" deyip duruyordum ya.Ciddi bir düzelme var.Nerden geldi bilmiyorum ama "ı" ları "i" yazmasının dışında karakterler düzelmiş.O da pek sorun yaratmıyor.
-
FORUM ASLANI
Originally posted by abelen
Sevgili kabus_34
@abelen
Dost'um senın bu sorununu onLara anLatmıstıK zaten ama onLaR sadece notu aLındıgını soyLedıLeR yanı cozum buduR su sekıLDe haLLedeRıZ demedıLeR ben senın ıcın bıR sorarım... :mini033:
Bu arada ne yazıK'Kı korea yaaa gıdemedım sadece CIN ve HONGONG fuarLarına katıLdım,
yanı anLıyacagınıZ sadece takLıT oLan yere gıttıK ASIL aKıLLarın oLdugu yere gıdemedım ama soyLe bıR sey vaR araLık ta oLacaK fuar vaR bıLıyoRsunuZ bu zaman'a kadaR caLısmaya devaM coook sagLam bıR sekıL'de fuara hazıRLıgımıZ vaR, yanı yenıLıkLeR ıcın SavaSa devaM caLısmaya devaM... olee
-
FORUM ASLANI
ArkadaŞlar Peyss13000dci S V234 Model Receİverda Öncelerİ ÇÖzemedİĞİm Fakat Sonradan Farkina VardiĞim BİrŞeyİ SÖylemek İhtİyaci Hİssettİm. V234 Öncesİ Yazilimlarda TÜm Kanallari Yenİden Aratirirken İptal TuŞuna BastiĞimiz Zaman O Ana Kadar BulduĞu Kanallari Hafizaya Atiyordu. Şİmdİ İse İptal TuŞuna Basilirsa Kanallari Hafizaya Aliyor Fakat Anlamsiz Bİr Şekİlde Lİstenİn En BaŞina Koyup Her Şeyİ Sifir GÖsterİp O Kanallari GÖstermİyor Bunun Yenİ Yazilimin Bİr Hatasi Olarak GÖrebİlİrmİyİz. EĞer Sorun Varsa ArkadaŞlara Bunu İletmek Lazimkİ BaŞaklarinin Da Bu Hataya DÜŞÜp Benİm Gİbİ Tekrar Tekrar Eskİ Yazilimlari YÜklemek Zorunda Kalmayalim.
-
Administrator
@ozcankazan
Bahsettiğiniz bu olay gerçekten bir problem.
İlgili arkadaşlara durum iletilecektir , emin olabilirsiniz.
Saygılar.
-
YENİ ÜYE
Ustalara selamlar;
13000 DCI+S eski kumanda kullanıcısıyım.Öncelikle Yazılım ve Donanım desteğinizden dolayı teşşekkür eder başarılarınızın ve PEYSS ailesinin ivmeyle büyümesini temenni ederim. :mini181:
Benim yaşadığım sorun; yayınları RF out tan takip ediyorum.Teletext izlemeyi ancak receiver'dan yapabiliyorum.TV'ye teletext bilgisi RF'den gitmiyor.Bazı kanallarda altyazı desteğini teletext'ten de verebiliyor (Örneğin: BBC Prime 880-889 sayfaları arası).Bu tür altyazı desteği receiver teletext inden alınamıyor. Teletext bilgisi RF olarak TV'ye aktarılabilir veya belki bir yazılım çalışmasıyla receiver teletext'inden faydalanma imkanı verilebilir.
Bu konunun çözümünün güçlüğü konusunda pek fikrim yok ancak dile getirmek istedim.Belki siz ustalar yeni yazılımlarda bir çözüm getirebilirsiniz.
İyi çalışmalar ve başarılar.....
-
BECERİKLİ
Saygıdeğer Arkadaşlar Birde herhalde Cihazın Saat kodlama sorunu var. Saati ayarlıyoruz.Daha sonra cihazı acıp kapattığımız zaman fişten çıkarmamız gerekiyor. Saat ayarları sıfırlıyor.Sadece Kullanım saatini aktifleştiriyor. Bu konu üzerinde durulması.
Saygılarımla.
-
Administrator
Bu konuyu da ilgililere iletirim merak etmeyin..İlgileneceklerdir..
Saygılar.
-
BECERİKLİ
ben cihazımdan çok memnun olduğum halde gördüğüm iki kusuru yazmak zorundayım
yeni yayınlanan L-245 yazılımını uydudan çok uğraştığım halde yükleyemeyince rs232 kullanarak yükledim açılması gerekli olan bütün kanallar problemsiz olarak açıldı fakat yasal abonesi olduğum Lig tv yi izleyemez hale geldim tekrar L-243 yazılımını yüklediğimde Lig tv yi tekrar izler hale geldim karşılaştığım bu problem sonucu şu an TPS ve art,kanallarını izleyemiyorum bilgilerinize
selamlar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konular açamazsınız.
- Konulara cevap veremezsiniz.
- Eklenti yükleyemezsiniz.
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
-
Forum Kuralları
Bookmarks