arkadasım burda hakLısın maLesef yazılımda bıR hata olustu orggınaL DT abonmanLıgın var veee cıhazımıZ maLesef tanımıyor hatta tanıyoR cam'ı ama maLesef CVP vermıyoR,
bunu ıcın ılk olarak sorunun nerde oldugunu bulacagıZ sotware den vee daha sonra emın oL hatayı duzeLtecegıZ vee kısa zamanda olacaK
senın _OTA_ dan yararLanamaman ıse cıdden tohaf bıR cookk acemı ınsan bıle bunu kayıtsıZ yaptıLar bence senın cıhazına ful fabrıka ayarLarına donerek tekrardan aratman yeterLı oLacaKtıR..
bak dostum olmadı habeR verırsen yıne konusaLım...
sevgili kabus34 herşeyden önce sorumu ve sorunumu cevapladığın için teşekkürler otada yaşadığım problemi aşmak için fabrika ayarlarına geri dönüş yapmış ve yeni haliyle denemiştim zaten ama yinede sorunumu halledememiştim halledemeyincede sana bildirme gereğini duymuştum ama senin dediğin gibi Peyss bu problemide yakın bir zaman içinde çözecektir buna inanıyorum.
SELAMLAR.
suan haLen devam edıyoR ama sorun'un eger ımkan varsaa bıızm teknık servısLerden bırısı ıle ırtıbata geC
yardımcı olacaKLardıR..
ruhan70 sana kısa bir soru sorayım. Çünkü Upgrade Data yazısı 3 ay gibi bir süre bende de çıkmamıştı. TED ustaya sorduğumda bana Kanal Listesini hatırlattı. Evet gerçekten de benim kendi oluşturduğum kanal listesinden kaynaklanıyordu hata. Ben sadece 2 uyduyu seçtim editörle ve bunu yükladim. 3 ay boyunca bunu kullandığım için hiçbir zaman Upgrade Data yazısını göremiyordum ve haliyle şifre değişikliklerinde kanallar kayboluyordu. Ben en son verilen kanal listesini editörle yükledim ve yazılımı attıktan sonra sorun düzeldi..
Sana tavsiyem sen de bu şekilde yap. TP kanal editörü ile en son güncel listeyi ekle. Sonra da cihazını resetle..Büyük bir ihtimalle düzelecektir. Burada tek dez avantaj şu oluyor. Kendi oluşturduğun tüm düzenlemeler kayboluyor. Favoriler , kanala sılaması vs.. Ama yapılan işin önemi düşünüldüğünde buna deyiyor..
Bu arada ben de uydudan yazılım güncellemesi yaptım sorunsuz. Bu güzel uygulama için Peyss Grubuna teşekkürlerimi sunarım. Bunu hakettiler çünkü evde bilgisayar olmaması sebebiyle yazılım güncellemelerde baya sıkıntı yaşıyordum. Benim durumumda olanlara çok faydası oldu bu uygulamanın.
Saygılar.
sevgili preset aynen senin dediğin uygulamayı yaptım sonuç olumlu
ilgilendiğin için sonsuz teşekkürler.
selamlar.
Senin adına sorununun çözülmesine ben de çok sevindim.. Bu şekilde sorun yaşayan arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz..Orijinal Gönderi: ruhan70
Saygılar.
Yayınlanan her yazılımda ciddi problemler yaşar hale geldik yeni yazılım ihtiyaç arzeden problemleri ortadan kaldırmak için yapılır problem yaratmak için değil artık yeni bir yazılım çıktığında yüklemeye korkar hale geldik lütfen dikkat edilsin ayrıca cihazın hızıda ayrı bir problem cihaza arama yaptırırken ve kanal değiştirirken neredeyse bir yaş ihtiyarlıyoruz Peyss,e yakışmıyor dikkate alınması dileğiyle.
DOST ACI SÖYLER.
saygı ve selamlarımla.
Bookmarks