-
ÜYE
sevgili arkadaşım lütfen yardım? Amstrad 8065 DCI cihazdan cihaza yazılım nasıl aktarabilirim,detaylı bilğiye ihtiyacım var. teşekkürler.
-
BECERİKLİ
Originally posted by tofas05
sevgili arkadaşım lütfen yardım? Amstrad 8065 DCI cihazdan cihaza yazılım nasıl aktarabilirim,detaylı bilğiye ihtiyacım var. teşekkürler.
arkadaşım soruyu sordugun yerden cevap alırsın yaniburadan
-
FORUM KURDU
arkadaşlar telefunken ua 150 cı ya rs 232 kablo ile nasıl güncelleme yaparım bilen bir ümmeti muhammet yardım edrmi allah rızası için
-
YENİ ÜYE
selam arkadaşlar ben alper supermax 9950 dci recevierım var bana emu yazılımı lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağolun.
-
YENİ ÜYE
Arkadaşlar cahilim ama çabuk öğrenirim....
Emu giriş kodları yanılmıyorsam yükleme yapıldıktan sonra yazılımı aktif etmek içinmi
Ayrıca Süpervizer ne demek
-
TECRÜBELİ ÜYE
neta cihazlarının troya modelleri için
0-epg tuşlayınız
-
YENİ ÜYE
burda çok güzel bilgiler var, fakat ben derdimi şöyle anlatayım.. elimde minton 5860 bc receiver var. master şifreyide biliyorum.. fakat bu şifreyi menünün neresinde girmeye çalıştıysamda başarılı olamadım.. bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi çıkarsa çok memnun olurum..
-
YENİ ÜYE
arkadaşlar arçelik 520 dci yi soracaktım
-
ÜYE
Sahi için yazılım bulabilirmiyim?
-
YENİ ÜYE
slm bana rubenis rb-9500 master codu lazım hemen hemen hıçbır sıtede bulamadım yardımcı olursanız sevınırım
-
YENİ ÜYE
peki CLarke tech 2100+ un kodu nedir ve emuyu nasil aktif edebilirim. tskrler
Gönderi Kuralları
- Yeni konular açamazsınız.
- Konulara cevap veremezsiniz.
- Eklenti yükleyemezsiniz.
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
-
Forum Kuralları
Bookmarks