Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 11 sonucun 1-11 arası gösteriliyor

Konu: Hemco recievere key nasil yüklenir....

FORUM KURDU
    Nereden
    Danimarka
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    arkadaslar elimde hemco dci 60030 reciever var ve buna nasil key yüklenir? modül mü olacak key yüklemek icin? menü de aradim bulamadim, bu konuda bilen varmi

FORUM ASLANI
    http://www.goktan.com.tr/servis.html dostum burada aradığın yazılım var yeni çıkan 5-10 2004 tarihli önce cihazına emu yazılımını yüklemen gerek yükledikten sonra key yazabilirsin emu yazılımı yüklü değil ise anladığıma göre yüklü değil önce yazılımı yüklemen gerekecek

ÜYE
    mehti arkadaşım sarı mavi yeşil menu düşlarına kumandada baş. yazılımın emulu ise key sayfası açılır.kolay gelsin.

FORUM ASLANI
    Alıntı Orijinal Gönderi: berat21
    mehti arkadaşım sarı mavi yeşil menu düşlarına kumandada baş. yazılımın emulu ise key sayfası açılır.kolay gelsin.
    (mehti diyorki:arkadaslar elimde hemco dci 60030 reciever var ve buna nasil key yüklenir? MODÜL MÜ olacak KEY yüklemek icin? menü de aradim bulamadim, bu konuda bilen varmi)

YANİ BU YAZIDANDA ANAŞILDIĞI GİBİ ARKADAŞIMIZIN ÇOK BİLGİSİ YOK VE SENDE BİLİRSİKİ FABRİKADAN YÜKLÜ CİHAZ ÇIKMAZ ONUN İÇİN MODÜL ALMIYCAK PEK TABİKİ EMU YAZILIM YÜKLEDİKTEN SONRA KEY GİRCEK DIMI DOSTUM :love:

menüde key bölümünü sarı,mavi,yeşil, yaptığın halde giremiyorsan emu yazılımını verdiğim adresten yüklemen gerek..

FORUM KURDU
    Nereden
    Danimarka
    arkadasim ben gecen hemco yeni hemco yazilimini yükledim, ama key sayfasini acmayi bilmedim. demek sari-mavi-yesil+menü tusuymus, aksam denerim insallah olur.

FORUM KURDU
    Nereden
    Danimarka
    Alıntı Orijinal Gönderi: berat21
    sagol arkadasim bir denerim insallah olur gecen hemco 5-10-2004 yeni güncellemeyi yükledim key sayfasini acamadim bir acsaydim...cok sagol :mini199:

FORUM KURDU
    Nereden
    Danimarka
    Alıntı Orijinal Gönderi: mustaFB
    (mehti diyorki:arkadaslar elimde hemco dci 60030 reciever var ve buna nasil key yüklenir? MODÜL MÜ olacak KEY yüklemek icin? menü de aradim bulamadim, bu konuda bilen varmi)

YANİ BU YAZIDANDA ANAŞILDIĞI GİBİ ARKADAŞIMIZIN ÇOK BİLGİSİ YOK VE SENDE BİLİRSİKİ FABRİKADAN YÜKLÜ CİHAZ ÇIKMAZ ONUN İÇİN MODÜL ALMIYCAK PEK TABİKİ EMU YAZILIM YÜKLEDİKTEN SONRA KEY GİRCEK DIMI DOSTUM :love:

menüde key bölümünü sarı,mavi,yeşil, yaptığın halde giremiyorsan emu yazılımını verdiğim adresten yüklemen gerek..
    Arkadasim sari+mavi+yesil+menü tusuna basinca key dosyasi cikiyor ama 4 ayri sayfa var ve her sayfada yazilmis keyler var, irdeto-viaccas-seca-me sayfalari ayridir. bu yazilmis keyler eskimidir acaba? yenileri nasil yazilacak bir sürü key var...biraz yardimci olamazmisiniz.... :bigg:

ÜYE
    mehti arkadaşım reciverin sistem bilgilerinden kanal kilidi açık konuma getir emü devreye girer ondan sonra keyleri görürsün...

FORUM ASLANI
    Alıntı Orijinal Gönderi: mehti
    Arkadasim sari+mavi+yesil+menü tusuna basinca key dosyasi cikiyor ama 4 ayri sayfa var ve her sayfada yazilmis keyler var, irdeto-viaccas-seca-me sayfalari ayridir. bu yazilmis keyler eskimidir acaba? yenileri nasil yazilacak bir sürü key var...biraz yardimci olamazmisiniz.... :bigg:
    Dostum sari+mavi+yesil+menü tusuna basinca key menüsüne geliyorsun, örneğin
    viacces i seç yan ok ile ıdent nosu 007c00 yani tps multivision ların keyini güncelliyelim şu an çalışan key 0A sende farklı key varsa güncel keyi bu satıra 1A-A9-57-22-DA-22-22-AA olarak değiş alt ve üst ok ile güncel keyleride şu linkten takip edebilirsinde buradaki linkte hangi key çalışıyorsa o key beyaz renkte gözüküyor yada yine linkten bak güncek keyi hangi kanal göstermiyosa onu keyini yaz dostum..

kolay gele :love: :love:

http://www.hot.ee/vkeys/

BECERİKLİ
    Nereden
    İZMİR
    Hemco 600300DCZ YÜkleme programını ve yükleme talimatı lazım nereden bulabilirim.

BECERİKLİ
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Originally posted by mesut
    Hemco 600300DCZ YÜkleme programını ve yükleme talimatı lazım nereden bulabilirim.

Arkadaşım forumu araştırırken biraz daha dikkat lütfen... Buradan faydalanabilirsin... :cool2:

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
  •