http://www.goktan.com.tr/servis.html dostum burada aradığın yazılım var yeni çıkan 5-10 2004 tarihli önce cihazına emu yazılımını yüklemen gerek yükledikten sonra key yazabilirsin emu yazılımı yüklü değil ise anladığıma göre yüklü değil önce yazılımı yüklemen gerekecek
mehti arkadaşım sarı mavi yeşil menu düşlarına kumandada baş. yazılımın emulu ise key sayfası açılır.kolay gelsin.
(mehti diyorki:arkadaslar elimde hemco dci 60030 reciever var ve buna nasil key yüklenir? MODÜL MÜ olacak KEY yüklemek icin? menü de aradim bulamadim, bu konuda bilen varmi)Orijinal Gönderi: berat21
YANİ BU YAZIDANDA ANAŞILDIĞI GİBİ ARKADAŞIMIZIN ÇOK BİLGİSİ YOK VE SENDE BİLİRSİKİ FABRİKADAN YÜKLÜ CİHAZ ÇIKMAZ ONUN İÇİN MODÜL ALMIYCAK PEK TABİKİ EMU YAZILIM YÜKLEDİKTEN SONRA KEY GİRCEK DIMI DOSTUM :love:
menüde key bölümünü sarı,mavi,yeşil, yaptığın halde giremiyorsan emu yazılımını verdiğim adresten yüklemen gerek..
arkadasim ben gecen hemco yeni hemco yazilimini yükledim, ama key sayfasini acmayi bilmedim. demek sari-mavi-yesil+menü tusuymus, aksam denerim insallah olur.
sagol arkadasim bir denerim insallah olur gecen hemco 5-10-2004 yeni güncellemeyi yükledim key sayfasini acamadim bir acsaydim...cok sagol :mini199:Orijinal Gönderi: berat21
Arkadasim sari+mavi+yesil+menü tusuna basinca key dosyasi cikiyor ama 4 ayri sayfa var ve her sayfada yazilmis keyler var, irdeto-viaccas-seca-me sayfalari ayridir. bu yazilmis keyler eskimidir acaba? yenileri nasil yazilacak bir sürü key var...biraz yardimci olamazmisiniz.... :bigg:Orijinal Gönderi: mustaFB
mehti arkadaşım reciverin sistem bilgilerinden kanal kilidi açık konuma getir emü devreye girer ondan sonra keyleri görürsün...
Dostum sari+mavi+yesil+menü tusuna basinca key menüsüne geliyorsun, örneğinOrijinal Gönderi: mehti
viacces i seç yan ok ile ıdent nosu 007c00 yani tps multivision ların keyini güncelliyelim şu an çalışan key 0A sende farklı key varsa güncel keyi bu satıra 1A-A9-57-22-DA-22-22-AA olarak değiş alt ve üst ok ile güncel keyleride şu linkten takip edebilirsinde buradaki linkte hangi key çalışıyorsa o key beyaz renkte gözüküyor yada yine linkten bak güncek keyi hangi kanal göstermiyosa onu keyini yaz dostum..
kolay gele :love: :love:
http://www.hot.ee/vkeys/
Hemco 600300DCZ YÜkleme programını ve yükleme talimatı lazım nereden bulabilirim.
Originally posted by mesut
Hemco 600300DCZ YÜkleme programını ve yükleme talimatı lazım nereden bulabilirim.
Arkadaşım forumu araştırırken biraz daha dikkat lütfen...Buradan faydalanabilirsin... :cool2:
Bookmarks