+ Konuyu Cevapla
Toplam 14 sonucun 1-14 arası gösteriliyor

Konu: Kaon cihazlara emu key nasıl girilir?

FORUM KURDU
    Arkadaşlar:
    Öncelikle cihazımızda Emu'lu yazılımın yüklü olması gerekiyor,sonra sistem ayarlarından kanal kilidini açıyoruz.

1/ekranda hiçbirşey yokken kumandanızdan SARI-MAVİ-YEŞİL-MENÜ tuşlarına ardarda basıyoruz.

2/Sonra karşımıza CAS menüsü geliyor.Bu menüden ilgili kanal veya paketin şifreleme sistemini seçiyoruz.(SECA-VİACCESS-IRDETO-NAGRAVİSİON)

3/İlgili kanalın veya paketin ID'sini buluyoruz.(örnek:TPS viaccess Cas içinde 07C00 Idsini kullanıyor)Bu bilgileri Softcam And MRkeys dosyasını internetten veya forumdan alarak bulabiliriz.

4/Eğer kanal veya paket yeni indeks(örnek: 07C00 TPS paketinin 08/09/0a indeksleri var) eklemişse kumandamızdan KIRMIZI tuşa basıyoruz.Boş bir satır gelecektir.Bu satıra aldığımız bilgiyi yazıyoruz.Yazma işlemi kumandamızın kanal değiştirme tuşları ve rakam tuşları ile yapılmaktadır.Harf veya rakam girmek için kanal değiştirme tuşlarını kullanıyoruz.Sonra menü veya exit tuşuyla çıkıyoruz.

5/Kanal veya paket İndeks şifresi değişmişse
    (örnek:TPS 007c00 oa: 1111111111111111 değişip 2222222222222222 olmuş ise) ilgili indeks üzerine gelip yukarıda anlattığımız yazma işlemi tuşlarını kullanarak indeksi değiştiriyoruz.Sonra MENÜ veya EXİT tuşuyla çıkıyoruz.

6/Sarı tuş EMU'yu fabrika ayarlarına döndürür ve yaptığımız ayarları siler.Buna dikkat etmeliyiz.

7/Yeşil tuş EMU'da kullanılmayan bazı şifreleri silmek amacıyla kullanılır.Örnek biz sadece Türksat-Hotbird izliyorsak Hispasat şifresi işimize yaramaz.Bu tuşla hotbirdde kullanılan şifreleri bırakıp diğerlerini silebiliriz..

FORUM KURDU semso's Avatar
    çok teşekkürler birader

ÜYE
    ustam sarı tuşla günceledikten sonra keyleri değişenleri yüklersek daha iyi olur kanaatindeyim. bilgilerin için tşk.ler. saygılar

YENİ ÜYE
    hayda şimdi ne olacak?
    benim at7010 d 10.40.65 sunny im vardı. önce kaon ksf 511 sonra kaon ksc 10.40.65 sonra10.41.65 sonra emu attım herşey yolundaydı. sonra kaon ksc 16.00.01 versiyonunu yanlışlıkla attım. cihaz yazılımı aldı fakat açılmıyor .on da bekliyor. yardım edermisiniz. (ya bi hata oldu işte. hem hatasız dost arayan dostsuz kalır.)

BECERİKLİ
    Originally posted by yusufyuzlu
    hayda şimdi ne olacak?
    benim at7010 d 10.40.65 sunny im vardı. önce kaon ksf 511 sonra kaon ksc 10.40.65 sonra10.41.65 sonra emu attım herşey yolundaydı. sonra kaon ksc 16.00.01 versiyonunu yanlışlıkla attım. cihaz yazılımı aldı fakat açılmıyor .on da bekliyor. yardım edermisiniz. (ya bi hata oldu işte. hem hatasız dost arayan dostsuz kalır.)
    orjinal yazılımını at düzelir...
    daha sonra emuyu atabilirsin...

YENİ ÜYE
    orijinal versiyonu kabul etmiyor. denedim Başka bir alternatif varmı? Teşekkürler.

BECERİKLİ
    bu sayfadaki yazılımı yükle düzelmesi gerekiyor Engineer Mode yükleyeceksin...

YENİ ÜYE
    teşekkürler. flash yanmış. tamirde 20$

ÜYE
    Arkadaşlar,
    ora 5010 recevierin HW si tutmasına rağmen Sunny yazılımını kabul etmiyor.Bunun başka bir yolu var mı? Kup 230 ile mühendis modunda yüklemeyi denedim.
    Yardımcı olursanız sevinirim

YENİ ÜYE
    arkadaşlar kolay gelsin benim kaon ksc 511 z makinem var ona emu yazılımı yükleyemedim ve de bulamadımm multivizyonları açıyordu şimdi hiçbiri açılmıyor bi yardım lütfenn

Cezalı Üye yavuz_y87's Avatar
    Çok teşekkürler

YENİ ÜYE
    multivizyon şifrelerini en güncel hangi sitelerden alabiliriz.teşekkürler

BECERİKLİ İ.K.S.X.'s Avatar
    Nereden
    istanbul
    bordumuzda güncel şifreler hergün verilmektedir.ayrıca şuan eski sistemde yayın yapıyor ve acık.

http://www.becerikli.net/forum/showt...t=27106&page=7
    .......... S A Y G I L A R I M L A ..........

by İ.K.S.X.

YENİ ÜYE
    biss kodlarının ne olduğunu bilmediğim için sunny at-8020 dcı markalı recevier kodlama yapamıyorum bununla ilgili olarak bana yardımcı olacağınızı ümit edip saygılarımla beraber şimdiden teşekkürlerimi siz değerli dostlarıma sunarım.

+ Konuyu Cevapla

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.