Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 3 sonucun 1-3 arası gösteriliyor

Konu: Acil Yardım

FORUM ASLANI

Unhappy Acil Yardım

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Selam arkadaşlar. Sonunda receiver'i uçurmayı başardım.

Kısaca problem şu. netten Viaman adlı bir herifin yayınladığı HOT8.0 patchini yükledim humax 5400Z ye ve receiver göçtü. Bir önceki patchi yüklemek istiyorum ama olmuyor. Receveir takılı kalıyor.

Bu HOT 8.0 ı ilk yüklediğimde receiver takılı kaldı, ön panelde loader versiyonu "2.08" yazılı şakilde. Mecburen arkadan kapattım ve açtım. Açınca mavi ekran takılı kaldı yine ve ön panelde "rA" yazıyor. Defalarca arkadan açıp kapattım ama hep aynı şey. Bir türlü stanby konumuna geçiremedim. Geçirsem bir önceki patch i yükleyecem ama olmuyor.

Bu konuda bir fikri olan varsa yardıma açığım arkadaşlar. Şimdiden tşk.

BECERİKLİ
    Nereden
    istanbul
    ***önemli:Humaxınıza yazılım yüklemeden önce Mutlaka cihaz bilgilerinizi bir kenara not ediniz***

Zipli dosya içindeki softların kullanım amacı kısaca anlatmak gerekirse ;Diyelimki humax'a soft yükleme esnasinda yanlis soft yüklemeye calistiniz bu durumda flsh kilitlenme yapar.Bu durumda yeniden soft yüklemek isteyince flash kilitlendiği için yükleme yapılamayacaktır.
    Bu durumda yapılacak işlem flash'in kilitlenmesini açmak icin ( HIC to MIC) bu soft'u patch yapar gibi humax'a yükleyeceksiniz.Sadece bu softu kabul edecektir.
    Şimdi bu softu yükledikten sonra tekrar dogru olan orjinal soft ve arkasindan patch yapilarak humax kurtarilmis olur.

MIC-0025-0000_to_HIC-0016-0000.hdf -> L1.xx
    MIC-0025-0200_to_HIC-0016-0200.hdf -> L2.xx
    MIC-0025-0400_to_HIC-0016-0400.hdf -> H1.xx
    MIC-0025-0600_to_HIC-0016-0600.hdf -> H2.xx
    örnegin sizin humax'in loaderi H2.08 idi simdi bu loader icin ( MIC-0025-0600_to_HIC-0016-0600.hdf -> H2.xx) almalisiniz

alıntıdır
    Son Düzenleme İ.K.S.X. tarafından 14-07-2008 23:36 de yapıldı.

FORUM ASLANI
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Teşekkürler @I.K.S.X

Ben dün değişik kombinasyonlar deneyerek çözdüm sorunu. Ama bunu da bir yere kaydettim. Birdaha böyle bir problem olursa panik etmeyeyim diye. Bende panik atak hastalığı var biliyon mu

Neyse problemi nasıl hallettiğime gelince (sadece not olsun diye belki başkalarıda karşılaşır).

Receiver'i arkadan kapattım. Humaxuploader ı açtım ve HOT7.1 , yani bir önceki çalışan versiyonu yükledim. Dasonra upload dedim ve yükleme ekranı çıktı (normalde kumandadan power düğmesine basılmalı ama kilitli olduğu için olmuyor), ben de receiver'i arkadaki düğmeden açtım ve yükleme yapmaya başladı. Yükleme bittikten sonra açtım ve izlemeye koyuldum

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
  •