Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 4 sonucun 1-4 arası gösteriliyor

Konu: Humaxta Son Durum?

FORUM ASLANI

Thumbs down Humaxta Son Durum?

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    sevgili Humaxçı arkadaşlar son durum nedir bir haberleşelim diye bu başlığı açıyorum. Bende 16.06.06 itibari ile neredeyse hiçbir paket çalışmıyor. Evelki güne kadar D+ hariç hepsi çalışıyordu. Dün son pakette gitti. Şimdiki durum nedir sizde. AES keyleri girdim ama multiler bile açılmadı. Sizde durumunuzu burada paylaşırsanız sevinirim. Belki ben birşeyleri yanlış yaptım.

Gerçi yabancı siteleride baya bir taradım. Premiere key değiştirmiş o nedenle gitti deniyor ancak bugün iki dosya indirdim premiere keylerini içerdiği söylenen ama çalışmadılar. Birini buradan vereyim.

N 0501 01 3AAA2FB34C9324DD 793E824723F9847F ; 06-06-15

yukarıdaki keyi denedim ayrıca bir Prem2.bin dosyası denedim olmadı.

ayrıca KeyMakerin tüm keylerini denedim yine bir halt olmadı.
    Hayır maçları kendi dilimizden dinliyorduk en azından o gitti sinir oldum gerçeği söylemek gerekirse.

Neyse son durumla ilgili bilgilerinizi burda paylaşırsanız sevinirim.

FORUM ASLANI
    Kimse birşey yazmayacakmı?

arsinli, newman, fireboys, diğer humaxçılar nerdesiniz???

Administrator
    D+ lar açılmıyor, Multilerin saat başı key değiştirdiği belirtiliyor. Premier'lerden buradan sinyal alamıyoruz. DT zaten emudan gitti, key veren yok, V2 kartlar devre dışı kaldı. Şu an durum böyle. Ama yakında bir şeylerin geri dönebileceği belirtiliyor, özellikle D+ lar için. Bekleyelim bakalım.

FORUM ASLANI
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    sağolasın. Benim takıldığım nokta Flax diye biri premiere.bin diye bir key.bin yükleyip duruyor. Ben yükledim ama hiçbirşey açılmadı. O yüzden kafama takıldı.

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
  •