eğer biraz paraya kıyarsan next 9000 ultra al derim.ama normal bir şey istiyorsan yine next 2000 super plus al derim.bende hepsi mevcut ve problemsiz olarak kullanıyorum..
Biraz önce uyducumla konuştum aynı şeyleri oda söyledi bende kafamda soru işareti bol olan BAFF almaktan vazgeçtim 350 $ fiyat verdi 11200 gm cihazimı alıp farkını 12 ye bölecek buraya kadar herşey güzel tek sorun TLOrijinal Gönderi: İ.K.S.X.
![]()
ilgine teşekkür ederim İKSX![]()
Ha ! birde ileride ortak kullanımdan bahsetti üyelikleri ortak kullanabileceğimiz funclub gibi bir olaydan ?
arkadaşım uyducun biraz uçmuş.normalde 265-290 $ arası değişiyor.istanbulda böyle.bundad cok özellikler var.
9000 ulta özellikler..
5000 Kanal kapasitesi
-5 Band donanımsal grafik ayarlanabilir ekolayzer
-Renkli özel floresant display (Kanal no, Kanal ismi, -Menü bölümlerini cihazin ön panelinde görebilme)
-İstenen bölgeye hareketli zoom
-Seçilebilir arka fon resmi
-Türkçe dahil 11 seçilebilir menü lisani
-Elektronik Program Rehberi (EPG)
-TV'de olmasa dahi teleteks ve alt yazi destegi (Kanal iletiyorsa)
-Kategorili ve özel favori listesi
-Uydu seçimi ve tüm kanallari ayni listede gösterebilme özelligi
-Mükemmel kanal dizme özellikleri
-Zamanlayici
-Türkiye'ye özel yazilim destegi
-Sinyalmetre
-Özel kilit menüleri
-Yayin sifreleme sistemi gösterme özelligi
-DiSEqC 1.2 motor ile hareketli çanak kullanabilme özelligi
-Onlarca ekstra özellik
-NEC Emma2LL işlemci
-4MByte Flash hafıza
-32Mbyte SD Ram
-Türkiye'de kullanılan tüm modüllerle uyumlu
-1 Yerlesik kart okuyucu ve 2 Modül girişi
-Otomatik kanal zaplama sistemi
-Sharp tuner
-Optik (SPDIF) Ses çıkışı
-Hareketli menüler
-Satranç ve puzzle oyunları
-Capture özelligi
-Ayarlari yedekleme özelliği
-Mükemmel hızda kanal geçişleri
-Ekranda 13 kanal gösterme özelliği (1 tanesi canlı)
-Yazilim güncelleme ve daha fazlasi için ethernet baglantisi
-Kart paylaşımı(Windows tabanlı Transponder bazında
teşekkür ederim İXSX![]()
dostum umarım geç kalmadım kesinlikle goldmaster 59000 cı almalısın dünyanın en hızlıkanal geçişine sahip anakartı topfield olan uydudan yazılım güncellemesini 1.5 ila 2 dakikada yapabilen bu esnada elektrik kesilse dahi flash koruma özelliği olduğundan ve ömür boyu garanti kapsamında olan (Bu taahhüdü direkt şirketime ziyarete gelen goldmasterın sahibi sinan bey verdi)yegane recevierdır topfield markasını bilenler bu cihazı yıllardır hep bekledi sonunda goldmaster anlaşma yaparak kendi bünyesine kattı bu markalarla yola devam edeceklerdir unutmayın topfield ankartına sahip cihazlar 4100,4150,9100,9400,54000-55-57-58-59-uydudan yazılım alanlar sadece 58-59000 serileridirOrijinal Gönderi: CcaNDaN
![]()
Aklım karıştı şimdi dostlarOrijinal Gönderi: düzdağ
ben biraz daha dolaşayım
Şaka bir yana ikinizede teşekkür ederim ..............
İ.K.S.X dosta katılıyorum ccandan next ürünlerinden şaşma, ama düzdağın dediğinide gözardı etme son zamanlarda goldmasterde baya harıketlenme var cebitte büyük firmalardan bi o vardı next gessat firmasıyla birlikte katılmıştı cebite.Ama 2000 yılından beri uydu konusundaki amatörce tecrübelerim her ne olursa olsun next diyor hele next 9000 ultrayı alırsan çok kral olur muazzam bir cihaz evrensel bakışla düşünürsen dreambox 7020 s e de bir bak.saygılarımla.
Bookmarks