sana gelen aktivasyon mailindeki linki tıklayıp gireceksin öylemi yaptın??
Nickinin altında, titlende "Aktive Edilmemiş" diye yazıyor. Demek ki aktivasyonunu yapamamışsın.Orijinal Gönderi: gold35
Bunun için, üye olurken yazdığın mailine gir ve Becerikli Board tarafından sana gönderilen bir mail olacak, onu görüntüle. Mailin içeriğinde, üyeliğini aktif hale getirmek için bir link olacak, onu tıkla veya kopyalayıp İnternet Explorer'de adres çubuğuna yapıştır ve Enter'e bas. O link seni Becerikli Boarda yönlendirecek ve üyeliğin böylece tamamlanmış olacak. Ancak ondan sonra boardda tüm konuları görebilirsin.
Aktivasyon maili gelmemiş olması ihtimaline binaen ben yeniden gönderiyorum, mailine gidip gerekli işlemleri yapmalısın.
Kolay gelsin.
buyur ula![]()
Aktivasyon maili tekrar gönderildi. Lütfen mailinizdeki tüm kutulara bakarak gelen maili bulun ve aktivasyon linkini kopyalayıp internet explorer sayfası açarak adres çubuğuna yapıştırdıktan sonra klavyeden Enter tuşuna basıp aktivasyonunuzu yapınız.Orijinal Gönderi: zeynal
merhaba bende siteye kullanıcı adı ve şifrem ile bağlandım ancak halen forum içi bana özel görünüyor hiç bir bölüme giremiyorum ilgilenirmisiniz?
Dostum üye olmak için mail adresini yazmıştın şimdi mail ini tekrar kontrol edermisinOrijinal Gönderi: köylüdede
Lütfen mailinizdeki tüm kutulara bakarak gelen maili bulun ve aktivasyon linkini kopyalayıp internet explorer sayfası açarak adres çubuğuna yapıştırdıktan sonra klavyeden Enter tuşuna basıp aktivasyonunuzu yapınız.
Üye olurken verdiğiniz mail adresinize yeniden aktivasyon maili gönderilmiştir. Gelen maili açarak orada belirtilen işlemleri yapıp üyeliğinizi aktif hale getirdiğinizde tüm forumlar sizin için görünür hale gelecektir.Orijinal Gönderi: köylüdede
Maildeki tüm kutulara bakarak maili bulamazsanız, arsinli@msn.com mailine kullanıcı adınızı yazarak bir mail gönderirseniz, üyeliğinizi ben de aktif hale getirebilirim.
Kolay gelsin.
herkes bu sorunlarla karşılaşıyor adminlerimiz ellerinden geleni fazlasıyla yapıyorlar gerisi birazda dikkatinize kalmış
Sorun aslında aktivasyonla alakalı olmayabilir bazen benim başımada geliyor yani mesaj attıktan sonra formun bir kısmını kullanıcı adımla diğer kısmını misafir olarak görüyorum kendi acımdan şu çözümü buldum giriş yaparken sürekli sakla seceneği var bunu sectiğimde her kısmı kullanıcı adımla ziyaret ediyorum ( Servır yada Bağlantı alakalı olabilir ) dikkat edilmesi gereken bir cafede baglanıyorsan işiniz bitiği zaman ( Kalkılacaksa ) forumda cıkış seceneği ile forumdan bagınızı kopartın bu sizden sonra oturanın üyeliğinizi görmesini engeller.
Bookmarks