Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 11 sonucun 1-11 arası gösteriliyor

Konu: Sayın adminler

Aktive Edilmemiş

Arrow Sayın adminler

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    ben aktivasyonumu yaptım siteye kullanıcı adı ve şifrem ile bağlandım ancak halen forum içi bana özel görünüyor hiç bir bölüme giremiyorum ilgilenirmisiniz

Super Moderator
    Nereden
    Eskiler den
    sana gelen aktivasyon mailindeki linki tıklayıp gireceksin öylemi yaptın??

Administrator
    Alıntı Orijinal Gönderi: gold35
    ben aktivasyonumu yaptım siteye kullanıcı adı ve şifrem ile bağlandım ancak halen forum içi bana özel görünüyor hiç bir bölüme giremiyorum ilgilenirmisiniz
    Nickinin altında, titlende "Aktive Edilmemiş" diye yazıyor. Demek ki aktivasyonunu yapamamışsın.

Bunun için, üye olurken yazdığın mailine gir ve Becerikli Board tarafından sana gönderilen bir mail olacak, onu görüntüle. Mailin içeriğinde, üyeliğini aktif hale getirmek için bir link olacak, onu tıkla veya kopyalayıp İnternet Explorer'de adres çubuğuna yapıştır ve Enter'e bas. O link seni Becerikli Boarda yönlendirecek ve üyeliğin böylece tamamlanmış olacak. Ancak ondan sonra boardda tüm konuları görebilirsin.

Aktivasyon maili gelmemiş olması ihtimaline binaen ben yeniden gönderiyorum, mailine gidip gerekli işlemleri yapmalısın.

Kolay gelsin.

Aktive Edilmemiş

becerikli.net

buyur ula

Administrator
    Alıntı Orijinal Gönderi: zeynal
    buyur ula
    Aktivasyon maili tekrar gönderildi. Lütfen mailinizdeki tüm kutulara bakarak gelen maili bulun ve aktivasyon linkini kopyalayıp internet explorer sayfası açarak adres çubuğuna yapıştırdıktan sonra klavyeden Enter tuşuna basıp aktivasyonunuzu yapınız.

Aktive Edilmemiş
    merhaba bende siteye kullanıcı adı ve şifrem ile bağlandım ancak halen forum içi bana özel görünüyor hiç bir bölüme giremiyorum ilgilenirmisiniz?

Pforzheimli
    Nereden
    adalı
    Alıntı Orijinal Gönderi: köylüdede
    merhaba bende siteye kullanıcı adı ve şifrem ile bağlandım ancak halen forum içi bana özel görünüyor hiç bir bölüme giremiyorum ilgilenirmisiniz?
    Dostum üye olmak için mail adresini yazmıştın şimdi mail ini tekrar kontrol edermisin

Lütfen mailinizdeki tüm kutulara bakarak gelen maili bulun ve aktivasyon linkini kopyalayıp internet explorer sayfası açarak adres çubuğuna yapıştırdıktan sonra klavyeden Enter tuşuna basıp aktivasyonunuzu yapınız.

Administrator
    Alıntı Orijinal Gönderi: köylüdede
    Üye olurken verdiğiniz mail adresinize yeniden aktivasyon maili gönderilmiştir. Gelen maili açarak orada belirtilen işlemleri yapıp üyeliğinizi aktif hale getirdiğinizde tüm forumlar sizin için görünür hale gelecektir.

Maildeki tüm kutulara bakarak maili bulamazsanız, arsinli@msn.com mailine kullanıcı adınızı yazarak bir mail gönderirseniz, üyeliğinizi ben de aktif hale getirebilirim.

Kolay gelsin.

FORUM ASLANI
    Nereden
    kayseri
    herkes bu sorunlarla karşılaşıyor adminlerimiz ellerinden geleni fazlasıyla yapıyorlar gerisi birazda dikkatinize kalmış

BECERİKLİ
    Nereden
    İşten
    Sorun aslında aktivasyonla alakalı olmayabilir bazen benim başımada geliyor yani mesaj attıktan sonra formun bir kısmını kullanıcı adımla diğer kısmını misafir olarak görüyorum kendi acımdan şu çözümü buldum giriş yaparken sürekli sakla seceneği var bunu sectiğimde her kısmı kullanıcı adımla ziyaret ediyorum ( Servır yada Bağlantı alakalı olabilir ) dikkat edilmesi gereken bir cafede baglanıyorsan işiniz bitiği zaman ( Kalkılacaksa ) forumda cıkış seceneği ile forumdan bagınızı kopartın bu sizden sonra oturanın üyeliğinizi görmesini engeller.

Moderator
    Nereden
    İZMİR-Karşıyaka
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Alıntı Orijinal Gönderi: xDaRkNeSx Mesajı Görüntüle
    Sorun aslında aktivasyonla alakalı olmayabilir bazen benim başımada geliyor yani mesaj attıktan sonra formun bir kısmını kullanıcı adımla diğer kısmını misafir olarak görüyorum kendi acımdan şu çözümü buldum giriş yaparken sürekli sakla seceneği var bunu sectiğimde her kısmı kullanıcı adımla ziyaret ediyorum ( Servır yada Bağlantı alakalı olabilir ) dikkat edilmesi gereken bir cafede baglanıyorsan işiniz bitiği zaman ( Kalkılacaksa ) forumda cıkış seceneği ile forumdan bagınızı kopartın bu sizden sonra oturanın üyeliğinizi görmesini engeller.
    canpolat 38 ve xDaRkNeSx Arkadaşım Bu konu 2007 yılında açılmış ve sorun çözülmüş,Ltf. yazılanları tarihine bakarak,okuyarak yanıtlamaya gayret gösterelim....

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
  •