Sunny&Kaon keyloaderlı güncel softcam!
D+ TV CABO OK SRG OK SİRİUS OK acılabilen hersey ok! 29.07.07
Key Loader ile Softcam (Key dosyası) Yükleme Açıklaması
1. Cihazın fişini prize taktıktan sonra arkadaki anahtardan kapatınız ve RS232 kablo bağlantısını yapınız.
2. Key Loader programı çalıştırıp File kutucuğunu işaretleyiniz.
3. Open File yazan yere tıklayın
4. Softcam.key dosyasını seçiniz.
5. Download yazan yere tıklayın.
6. Aşağıdaki ekli dosyadaki resimli talimata göre, Comport ayarlarınızı yaparak,cihazı arkadaki anahtardan açınız.
7. Yükleme işlemi çok kısa süre içinde tamamlanacaktır. İşlem tamamlandıktan sonra programı kapatınız.
Not: Yükleme Sonrasında Key Menüsüne Load Default Yapmayınız.
Son Düzenleme voxi tarafından 15-07-2008 22:53 de yapıldı.
arkadaşım ben soft cam keylerini cihaza atamıtyorum dll dosyası demişsin bu dosya nerde anlayamadım açıklarsan sevinirim teşekkürler
Arkadaş daha öncede yazmıştım ben bir türlü softcamkey aes atamıyorum hep fail diyor dll dosyası demişsin bu dll dosyalrı nerde açıklarsan sevinirim r232 yi terste yaptım gene olmadı yardımcı olursanız sevinirim
makinem AT 1030 dcı sky loader 2.1.9 H\V :12.03.A5
dostum loeder yüklüyorum onunla deneyebilirsin sorunun kesin o yahut com ayarlarını tekrar kontrol etOrijinal Gönderi: ramcoxxx
sağol arkadaş verdiğin loader zaten bende var ama gene olmadı dediğin gibi comda sorun olsa normal yazılımı atamam ama onu yüklüyor sırrını çözemedim yanlız KKe den yükleyebiliyorum sanırım softcam aes ile aynı dosyalar bunlar ama genede emin olmak için size soruyorum birde anlamadığım d+ diyorlar bu nedemek yazarsanız memnun olurum saygılarımla
Kardeş D+ Paketi Astra ve hispasat uydularındaki film,belgesel ve cocuk kanallarını kapsar.Orijinal Gönderi: ramcoxxx
detay burdan bakabilirsin http://www.lyngsat.com/astra1kr.html
Bookmarks