Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 8 sonucun 1-8 arası gösteriliyor

Konu: Peyss 13000 DCI+S

YENİ ÜYE

Question Peyss 13000 DCI+S

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Merhaba,
    Peyss 13000 DCI+S(Eski kumanda) cihaza Starsat'ın SR-X650CI_V373_Super isimli kardeş yazılımı yükledim. Turksat 1C uydusununda TRT1-2-3-4 ve diğer bazı kanallar yok. Sadece 66 kanal var.150 ye yakın kanal olması lazım. Acaba bu kanalları da seyredebilmem için ne yapmam gerekiyor. Defalarca bu uyduyu tarattırdım değişen bir şey yok.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Pforzheimli
    Nereden
    adalı
    Alıntı Orijinal Gönderi: sanzatu
    Merhaba,
    Peyss 13000 DCI+S(Eski kumanda) cihaza Starsat'ın SR-X650CI_V373_Super isimli kardeş yazılımı yükledim. Turksat 1C uydusununda TRT1-2-3-4 ve diğer bazı kanallar yok. Sadece 66 kanal var.150 ye yakın kanal olması lazım. Acaba bu kanalları da seyredebilmem için ne yapmam gerekiyor. Defalarca bu uyduyu tarattırdım değişen bir şey yok.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
    dostum senin transporter list heralde dolu bunların ölü olanı silip tekrar uyduyu taratman lazım anca o zaman kanallar tekrar yerine gelecektir.

YENİ ÜYE

Question Peyss 13000 DCI+S (Eski Kumanda)

Alıntı Orijinal Gönderi: voxi
    dostum senin transporter list heralde dolu bunların ölü olanı silip tekrar uyduyu taratman lazım anca o zaman kanallar tekrar yerine gelecektir.
    Voxi kardes merhaba;
    Evet geçenlerde yine bunlardan bahsetmiştin Bu transporter listesini nereden ve nasıl silebilirim?

Pforzheimli
    Nereden
    adalı
    Voxi kardes merhaba;
    Evet geçenlerde yine bunlardan bahsetmiştin Bu transporter listesini nereden ve nasıl silebilirim?
    Dostum peys in tam menüsünü bilmiyorum ama sistem ayarları ordan uydu yapılandırma yahut arama altındada tp ekle ve sil olması lazım bir bak yani
    menü içinde

YENİ ÜYE

Dostum peys in tam menüsünü bilmiyorum ama sistem ayarları ordan uydu yapılandırma yahut arama altındada tp ekle ve sil olması lazım bir bak yani
    menü içinde
    Voxi kardeş günaydın;
    Konu açılmışken bazı sorularım olacak bilgilendirirsen sevinirim.Yardımların içinde teşekkür ederim
    1- Ana menü=>Installation=>Channel Search=>Search Mode 'da bulunan üç seçenek olan TRASPONDER,MULTİSAT ve ALL CHANNEL(NIT) ne işe yaramaktadırlar kanal arattırırken bunlardan hangisi seçili olması gerek.

2-Bahsettiğin tp acaba buradan olabilir mi? Ana menü=>Installation=>Channal Search te ola TP Number seceneğinde ise TP1,TP2,TP3....TP53,TP54 ve user seçenekleri var bunlardan tp olanlardan bazılarından sinyal alabiliyorum bazılarında ise sinyal yok . Acaba tüm TP?? lerde sinyal olmalımı? Buradaki menülerde silmek gibi bir seçenek yok seçili olan TP?? nin üzerinde iken okeyliyorum 1den 54 e kadar olan TP'ler geliyor ve seçtiğimde de değişen bir şey olmuyor. Yani sinyal alamadığım tp?? seçiliyken okeyliyorum gelenlerin içinde bu TP'yi seçiyorum ama değişen bir şey olmuyor. User seçeneğinde ise şunlar geliyor.

frekans=>0
    symbol rate=>0
    Polarity=>HOR
    Fec=> Auto

Yardımlarını bekliyorum.

Pforzheimli
    Nereden
    adalı
    Voxi kardeş günaydın;
    Konu açılmışken bazı sorularım olacak bilgilendirirsen sevinirim.Yardımların içinde teşekkür ederim
    1- Ana menü=>Installation=>Channel Search=>Search Mode 'da bulunan üç seçenek olan TRASPONDER,MULTİSAT ve ALL CHANNEL(NIT) ne işe yaramaktadırlar kanal arattırırken bunlardan hangisi seçili olması gerek.

2-Bahsettiğin tp acaba buradan olabilir mi? Ana menü=>Installation=>Channal Search te ola TP Number seceneğinde ise TP1,TP2,TP3....TP53,TP54 ve user seçenekleri var bunlardan tp olanlardan bazılarından sinyal alabiliyorum bazılarında ise sinyal yok . Acaba tüm TP?? lerde sinyal olmalımı? Buradaki menülerde silmek gibi bir seçenek yok seçili olan TP?? nin üzerinde iken okeyliyorum 1den 54 e kadar olan TP'ler geliyor ve seçtiğimde de değişen bir şey olmuyor. Yani sinyal alamadığım tp?? seçiliyken okeyliyorum gelenlerin içinde bu TP'yi seçiyorum ama değişen bir şey olmuyor. User seçeneğinde ise şunlar geliyor.

frekans=>0
    symbol rate=>0
    Polarity=>HOR
    Fec=> Auto

Yardımlarını bekliyorum.
    dostum cihaz elimde olsa karıştırır bulurdum ama ne yazıkki degil (tp) =TRASPONDER ın kısaltılmışı dır .

Ana menü=>Installation=> den sonra Channel Search kanal arama diyor.

bunu TRASPONDER la diyelim ve içerdeyken

(edit) yahut (delete) TRASPONDER bulabilcekmisin.

bulursan kolay sonra o sinyal alamadıgın TRASPONDER

ları yavaş yavaş sileceksin.

Orda bulamadın tekrar ana menü = Installation

seçenegin içinde başka neler var yazarsan ilerleriz.

tamam kolay gelsin

YENİ ÜYE

dostum cihaz elimde olsa karıştırır bulurdum ama ne yazıkki degil (tp) =TRASPONDER ın kısaltılmışı dır .

Ana menü=>Installation=> den sonra Channel Search kanal arama diyor.

bunu TRASPONDER la diyelim ve içerdeyken

(edit) yahut (delete) TRASPONDER bulabilcekmisin.

bulursan kolay sonra o sinyal alamadıgın TRASPONDER

ları yavaş yavaş sileceksin.

Orda bulamadın tekrar ana menü = Installation

seçenegin içinde başka neler var yazarsan ilerleriz.

tamam kolay gelsin

voxi kardeş, günaydın;

Installation menüsünün altında SAT/TP ADD AND EDIT menüsü var buradan tp ekleyebilirim. Ana menüde de ERASE SAT/TP menüsü var buradanda tp silebilirim. 10968 Mhz ile başlayan ve 12719Mhz ile biten 31 tane tp ve 69 kanal vardı. Turksat1C uydusunu sildim yeniden kurulum yaptım bu uydudan yine 10968 Mhz ile başlayan ve 12719 Mhz ile biten 60 adet tp ve yine 69 kanal oluştu.Değişen birşey olmadı. Sinyal alamadığım tp leri silip yeni tp eklediğimde hangi rakamları yazmam gerekir ki bunlardanda sinyal alabileyim. Tüm tp lerden sinyal almalımıyım? Bu konuda yardımlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim

BECERİKLİ
    Nereden
    Vatani Asli

Arrow

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Değerli Arkadaşım,

Ben de sizin gibi eski kumandalı 13000 DCI+S cihazını kullanıyorum. Burada yapmanız gereken tüm sistemden kayıtları tek tek silmeniz ve Turksat 1 C nin frekansını yazarak arattırma yaptırarak, tüm kanal frekanslarının alınmasını sağlayın. daha sonra alınmayan frekanslarının elle girilerek yüklenmesini sağlayın.
    Eğer yapamadığınız bir yer olursa bana email atınız. Ben de elimden geleni yapmaya ve sizlere yardım etmeye çalışırım.
    Saygılarımla kolay gelsin...

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
  •