Boarda kaydolurken verdiğiniz mailinize aktivasyon maili tekrar gönderilmiştir. Mailinizi kontrol ederek, gelen maili açıp hesabınızı oradaki linke tıklayıp aktif hale getiriniz. Yine d e yapamazsanız, bu mailinizden arsinli@msn.com mailine kullanıcı adınızı da yazarak bir mail gönderirseniz, hesabınızı ben aktif hale getirebilirim.
Kolay gelsin.
merhaba arsinli simdi baktim ama halen gelmemis Junkmaile de baktim yok
Mailinden arsinli@msn.com mailine kullanıcı adını yazarak bir mail gönder, aktivasyonunu yapayım.Orijinal Gönderi: köylüdede
bende giremiorm hec bi yere![]()
Mailinize yeniden aktivasyon maili gönderilmiştir. Mailinizin spam dahil diğer klasörlerini de kontrol ederek, gelen maili kullanmak suretiyle üyeliğinizi aktif hale getirin. Yine de başaramazsanız, bu mailinizden kullanıcı adınızı da belirterek arsinli@msn.com mailine bir mail gönderirseniz, üyeliğinizi aktif hale getirebiliriz.Orijinal Gönderi: frockt
sayin admin kardesim ben linklere giremiyorum aktivasyon yaptigim halde neden aceba eger olmadigsam beni üye yaparmisin simdiden tesekkürler saygilarla
Üye olurken verdiğiniz mailinize yeniden aktivasyon maili gönderilmiştir. Size gelen maildeki aktivasyon linkine tıklayıp üyeliğinizi aktif hale getiriniz. Yine de bir sorunla karşılaşırsanız, kayıtlı olan mailinizden arsinli@msn.com mailine kullanıcı adınızı belirten bir mail göndermeniz durumunda üyeliğinizi biz aktif hale getirebiliriz.Orijinal Gönderi: kurtlar42
Kolaylıklar dilerim.
usta (arsinli
Administrator) maalesef bende aktif degilim sanirim cünkü konularin bir coguna giremiyorum
Yardilarini bekliyorum tesekkürler
Üye olurken verdiğiniz mailinizden arsinli@msn.com mailine kullanıcı adınızı belirten bir mail göndermeniz durumunda üyeliğiniz aktif hale getirilecektir.Orijinal Gönderi: noproblem
slm
aktivasyon yaptığım halde linklere ben de giremiyorum.![]()
Aktivasyon yapamamışsın, çünkü kullanıcı adının altında "Aktive Edilmemiş" diye yazıyor.Orijinal Gönderi: walla50
Arkadaşlar,
Mailine gelen aktivasyon linkini kullanarak hesabını aktif hale getiremeyenler, arsinli@msn.com mailine boarda kaydolurken yazdığı mailden kullanıcı adını da belirterek, aktivasyonunun yapılmasını isteyen bir mail gönderdiğinde hesabı tarafımdan aktif hale getirilecektir.
Buradaki konuları takip ederseniz, neler yapmanız gerektiğini anlayacaksınız zaten. Böyle ikide bir aktivasyonla ilgili buraya yazmak zorunda kalmayacaksınız.
bende giremiorm hec bi yere
Bookmarks