İlgili dosyayı gereken yerlere atarak chmod değerlerini 755 yapmanız yeterli gözle görülür bir iyileşme söz konusu diyebilirim nerdeyse hiç donma yaşamadım 500 s 4.00 img denenmiştir
Burdan indiriniz
bana uyarmı üstad Düzdağ
Ustam dreamviewer için geçerlimi ayrıca acemiyim Buradan indire tıkladım açılan sayfada neyi download edecem teşekkür ederim.
Dostluk Arıyorsan Burda,Güven Arıyorsan Burda,Dürüstlük Arıyorsan Burda,Eğer Yalancıysan Ve Üzmek İstiyorsan,Yukarda sağ köşede X´e bas,ÇIKIŞ ORDA
çok etkileyici bir not;haddim olmayarak sana bir tavsiye sen nasılsan insanlarda öyledir.yani iyiysen kötü sana iyilikten başka birşey yapamaz.
dreamwiever diye bir uydu cihazı yoktur yoksa markayımı yanlış yazdınızOrijinal Gönderi: yavuzer
![]()
bende dreambox yeni aldım.donma problemim var.ne yapabilirim?
Bu foruma yeni üye oldum.bu forumun en iyi forum olduğundan eminim.beni üyeliğe kabul ettikleri için çok teşekkür ederim.burada soru işaretlerine cevap bulacağım için çok sevinçliyim.
Aramıza hoşgeldiniz gbox kullanıyormusunuz bilmiyorum bunun için donmayı minimuma indirecek scriptlerimiz var CCcam yada mgcamd kullanıyorsanız donmalar çok farklı nedenlerden olabilir en baştaki neden birden fazla kişiye verilen serverlardır yani aynı kullanıcı için açılan birden fazla config maalesef bunu yapıyorlar çokça fazla kar etmek için diger sebeplerden biride serverın kapasitesinden fazla üye almak buda kasmayı artırıyor ve kullanıcı donma sorunları ile başbaşa kalıyor size tavsiyem şayet gbox varsa hemen CCcam yada mgcamd geçmeniz donma sorunu fevkalade azalacak hatta rahatsız olmayacaksınız birde sınırını zorlamayan bir server bulursanız donma hiç bir şekilde yaşamazsınız
Bookmarks