Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 6 sonucun 1-6 arası gösteriliyor

Konu: aktivasyon için mail gelmedi ??

Aktive Edilmemiş
    Nereden
    türkiye

aktivasyon için mail gelmedi ??

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    sayın moderator arkadaşlar üyelik bilgilerim tamam ama active için mailinizi daha alamadık ?? bu sadece ilk kayıtlı kişileri çoğaltmakmı acaba
    bu konuya bir el atsanız diyorum..
    bir çok kişi bu sorun ile karşılaşmış
    teşekkürler
    murat
    (((( ))))
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Administrator
    Alıntı Orijinal Gönderi: murat332
    sayın moderator arkadaşlar üyelik bilgilerim tamam ama active için mailinizi daha alamadık ?? bu sadece ilk kayıtlı kişileri çoğaltmakmı acaba
    bu konuya bir el atsanız diyorum..
    bir çok kişi bu sorun ile karşılaşmış
    teşekkürler
    murat
    (((( ))))
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Arkadaşlar;

Bu bölümdeki tüm mesajları incelerseniz, hepsinde "arsinli@msn.com" mailine kullanıcı adınızı belirterek üye olurken verdiğiniz mailden bir mail göndermeniz halinde üyeliğinizi aktif hale getireceğimizi belirttik. Ancak, 1-2 üye hariç hiç kimse böyle bir maili göndermediği için üyeliklerini aktif edemedik.

Üye oldunuz ve aktivasyon maili alamadığınız için üyeliğinizi tamamlayamadınız, ne yapmanız gerekir?

Yapılacak iş çok basit: Hemen Becerikli Board'a üye olurken yazdığınız mail kutunuzdan arsinli@msn.com mailine kullanıcı adınızı ve aktivasyon sorununuzu belirten bir mail gönderiyorsunuz ve biz de bu maili alınca üyeliğinizi aktif hale getiriyoruz.

ÜYE
    ama mail kutusunu açmak mail yollamak uzun iş gelip(bana göre değil ) çoğu üye adayı üye olmayabilir bence bu sorunu çözmelisiniz

Administrator
    Alıntı Orijinal Gönderi: akifu
    ama mail kutusunu açmak mail yollamak uzun iş gelip(bana göre değil ) çoğu üye adayı üye olmayabilir bence bu sorunu çözmelisiniz
    Olmak istemeyenleri veya bu kadar açıklamalar rağmen üye olamayanları belli dönemler halinde tamamen siliyoruz. Becerikli olmak için önce üye olabilme konusunda Becerikli olmak gerekir.

ÜYE
    Alıntı Orijinal Gönderi: arsinli
    Olmak istemeyenleri veya bu kadar açıklamalar rağmen üye olamayanları belli dönemler halinde tamamen siliyoruz. Becerikli olmak için önce üye olabilme konusunda Becerikli olmak gerekir.
    Bencede

ÜYE
    Nereden
    Cehennemden
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Alıntı Orijinal Gönderi: akifu
    Bencede
    Bencede

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.