-
Moderator
Arkadaşlar,
Sizce Evlilikte Aşkın Ömrü ne kadardır?
-
Moderator
Öncelikle kendi cevabımı belirteyim:Evlilikte aşk sonsuza kadar sürebilir,Eğer çift taraflı olursa.Tek tarafın gayretiyle ancak bir yere kadar gider ama sonu gelmez diyorum ben ya Siz???
-
Moderator
[COLOR="Blue"]Arkadaşlar konuya yanıtlarınızı bekliyorum.Yoksa hoşunuzamı gitmedi konu?????[/
COLOR]
-
Super Moderator

Orijinal Gönderi:
Rüya
[COLOR="Blue"]Arkadaşlar konuya yanıtlarınızı bekliyorum.Yoksa hoşunuzamı gitmedi konu?????[/
COLOR]
Konuyu yanlış yere açmışsınız,size burada cevap yazılmaz.Çünkü burası forumda yayınlayacağınız ve ekleyeceğiniz bazı konuların ve resimlerin nasıl göründüğünü öğrenmeniz için açılan test odasıdır.Kolay gelsin...
-
Moderator
Konu artık doğru yerini buldu arkadaşım.....
-
ÜYE
Son Düzenleme akifu tarafından 06-02-2008 17:08 de yapıldı.
-
Moderator
Akifu arkadaşım yanıtın için tşk.ler.Konuyu Becerikli Çay Bahçesi başlığı altındaki Becerikli Kıraathanesine açtım oraya tekrardan yazabilirsin....(Yanlış yere konu açmışımda)
-
Super Moderator
Evlilikte aşkın ömrü ne kadar ? bence sonsuz tabi adı aşk ise bakın burda dikkatimizden kaçanda bu zaten eğer adı gerçekten aşk ise sonsuzdur ebedidir maalesef aşk anlayışımız o kadar değişmişki her sevgimizi aşk sanır olmuşuz dünyaya gelmiş bir an evvel evlenmek için evlenmeye kalkışır olmuşuz adına aşk deyip kısa zamanda boşanıp bir başka dalda yine aşığız demişiz oysa aşk TEKDİR ikincisi olmaz yanılgısı olmaz aşık olduğumu sanmıştımda olmaz aşıktık ama ayrıldık olmadı da olmaz yaşanılan aşk ise bitmez ne evlilikte nede ayrılıkda aşk herkeze gelmez tadı bilinmez ancak gerçek aşkı tadan bilir ama tarif edemez dedimya her kula nasip olmaz aşk her ne olursa olsun yüreğinde tek adı tutabiliyorsan ölene dek AŞK odur ve onun tadına doyulmaz acısıda tatlıdır aşkın tuhafdır tadı ama unutulmaz evlilikte aşkın ömrüde olmaz sonsuzdur ebedidir bırak ömrünü dahada büyür yüreğine sığmaz tabi aşksa adı büyürde korkarsın sonu nerede bitecek diye yazmaya devam etsem forumlara sığmaz aşk
-
Moderator
Sevgili Düzdağ Arkadaşım,
Yorumunuzu okudum gerçekten de çok güzel tarif etmişsiniz Aşkı size katılıyorum.Yanlız ne yazıkki konuyu söylendiği üzere yanlış yere açmışım becerikli kıraathanesindeki tartışma yerinde tekrar bu konuyu bulabilirsiniz.
Paylaşımınız için tşk.edrim...
Gönderi Kuralları
- Yeni konular açamazsınız.
- Konulara cevap veremezsiniz.
- Eklenti yükleyemezsiniz.
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
-
Forum Kuralları
Bookmarks