Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 3 sonucun 1-3 arası gösteriliyor

Konu: VLC Player 0.8.6f

Super Moderator
    Nereden
    Anılardan

becerikli.net VLC Player 0.8.6f

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    PC den Dream seyretmek için kullanılan programın en son versiyonu
    Ayrıca player olarak diğer özellikleri;

VLC Media Player şu ana kadar benim konusunda en iyi dediğim Media Player Classic programını bile geride bırakacak kadar çok formata destek veren yeni nesil, açık kaynak kodlu ortam oynatıcılarından birisi. Bunun dışında eMule, eDonkey tarzı programlar için de son derece kullanışlı bir oynatıcı. innDirmekte olduğunuz dosyayı bitmeden seyredebilmenin benim bildiğim tek yolu VLC Media Player.

Ayrıca belki küçük ama çok güzel daha bir sürü özelliğe sahip. Örneğin oynattığınız dosyayla eş zamanlı olarak enstantane yakalayabilir ve bunu ekranınızın sol üst köşesinde bir süre görüntüleyebilirsiniz. Ya da MacOsX iletim sisteminin çok sevdiğim bir özelliğini Windows'a taşıyarak, oynattığınız medya'yı arka plan olarak oynatabilmeniz (ki bu özellik gerçekten çok hoşunuza gidecek).

Desteklediği Formatlar:
    MPEG1-2-4 (ES,PS,TS,PVA,MP3), ID3 tags, AVI, ASF / WMV / WMA, MP4 / MOV / 3GP, OGG / OGM / Annodex, Matroska (MKV), Real, WAV (incuding DTS), Raw Audio: DTS, AAC, AC3/A52, Raw DV, FLAC, FLV (Flash), MPEG-1/2,DVD, DIVX (1/2/3), MPEG-4, DivX 5, XviD, 3ivX D4

VLC Player 0.8.6f

Fade to Black
    Nereden
    İzmir
    harika paylaşım harika program acmadığı vıdeo yok gibi

Super Moderator
    Nereden
    Eskiler den
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    eline sağlık

Bookmarks

Gönderi Kuralları