Bu verdiğim program ile tv niz açık olmasa bile dreamdeki kanalları seyretme imkanı sunar.
İstediğiniz tv kanallarını seyredebilirsiniz ister tam ekran ister küçük olarak pc niz de tv keyfi yaşayabilirsiniz.
Vlc programını kurun yanlız kuruluma başlarken mutlaka ActiveX plugin seçeneğini işaretleyerek kuruluma devam edin bu çok önemli
vlc 0.8.5 <-------İndirmek için tıklayın
İlk once VLC programini çalıştırın aşağidaki resim gibi.
Sonra dreamwiev programini çalıştırın.
Burda gireceğiniz ip cihazınıza ait ip olmalıdır eğer cross kablo ile çevrim dışı bağlanacaksanız pc ile cihaz arasında ethernet kablosu takılı iken ip atamasını manuel yapmanız gerek
örnek : 192.168.0.5
Şayet cihaza çevrimiçi bağlanacaksanız cihaz ile modem arasına ethernet kablosu takıldıktan sonra cihazınızın alacağı ip numarasını buraya girmeniz gerekiyor
örnek :192.168.1.2 veya 192.168.2.2 son iki numara modemlere göre değişir
ok bastıktan sonra yeniden options tıklayın
update channels seçin
get user bouqutets seçeneğini işaretliyerek ok basmaniz tekrar o küçük pencereyi kapatarak yeniden update channels seçeneğinden
get everything seçeneğini işaretleyerek ok basınız.
Her iki seçeneğide yapmanız gerekiyor.
Tüm bu işlemlerden sonra hata alırsanız mutlaka
Bunu yükleyiniz---->Microsoft .NET Framework 1.1
Son Düzenleme düzdağ tarafından 02-12-2008 01:53 de yapıldı. Sebep: bozuk program yenilenmiştir
Paylaşımın için tşk.ler Düzdağ.Eşim'e göstereceğim verdiğiniz ayarları ancak o yükleyebilir.......![]()
paylaşım ıçın sağol düzdağ abı
Dream viev i alamadım.Tanımlanamayan arşiv sorunu diye çıkıyor.Bilgilerinize.
dreamview bendede ayni sorunu verdi zip de bi sorun war sanirim :S
dosya bozuk arkadaşım tanımlanamayan arşiv sonu diyor. açılmıyor
Arkadaşlar sorun dosyada felan değil biz vlc playeri kurarken bu seçeneği işaretlemiyoruz sorun burda vlc playeri kurduysanız kaldırın tekrar kurarken yukardaki gibi seçeneği işaretleyin sorun ortadan kalkıyor saygılarımla![]()
Son Düzenleme hcxx tarafından 15-11-2008 13:27 de yapıldı.
kardeş dosya bozuk niye kabul etmiyonki tşk
slm dostum evet dreamView zip dosyası bozuk VLC çalışıyor
dreamView v0.1.4
tekrar yüklersen sevinirim teşekkürler
dostum şimdide dreamwiev programı çalışmıyor 339 error diye yazı çıkıyor
dreamwiev programı çalışmıyor 339 error diye yazı çıkıyor
bahsedilen hata kodu budur
üzerinden konunun 2 yıl geçmiş ama sorun halen aynı
![]()
DREAM STREAM V0.3.2 a-winDOWS ile ben bu sorunu çözdüm
sitede verilen program çalışmıyor bende,hata kodunu zaten koydum
fakat şöyle bişi var,ben pc den kanal değiştirince oda daki tv deki kanlada değişiyor.
yani odadaki tv de farklı kanal, pc de farklı kanal seyretme imkanı olmuyor sanıırm bu cihazda.
Bookmarks