+ Konuyu Cevapla
Toplam 4 sonucun 1-4 arası gösteriliyor

Konu: Key kaydı yaptıramama

YENİ ÜYE

Key kaydı yaptıramama

Sevgili arkadaşlar herkese merhaba.Benim sorunum birçok kişide var ama çözüm bulamadım bir türlü.Humax 5400 e Catone programının biss key girilebilen sürümlerin hiçbirine elle yazdığıım keyleri kaydettiremiyorum.OK dediğim anda siliniyor.Sadece biss keyler için değil tüm viacses olsun seca olsun kaydetmiyor.Biss key den önceki versiyonlarda (ör:catone 2.5) girilen keyi kaydediyor.Catone 2.8 versiyonu bulamadım ama ondan sonraki 3 versiyonu denedim sonuç aynı.Çözüm önerirseniz ve elinide catone 2.8 varsa yardımcı olursanız sevinirim.Selamlar...
    Son Düzenleme goksad tarafından 15-06-2008 21:23 de yapıldı. Sebep: Cihaz markası girildi

Administrator arsinli's Avatar
    Samsung DSR9500 Studio v1.0 programı ve Key.bin dosyasını indirin. Programda key.bin dosyasını açın. Program menüsünden Biss olan kısmı tıklayıp SID yazan yere 1FFF, PMT + PCR yazan yere 1000, Key yazan yere de 000000000000 yazdıktan sonra, programda sol tarafta provider identlerinin örneğin; en alttakinin üzerine tıklayıp sonra programdaki APPLY butonuna basın ve sonra da Humax'a gönderin. Böylece ATV sorunu halledilmiş olur.

Kolay gelsin.
    ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR.

YENİ ÜYE
    Samsung DSR9500 Studio v1.0 programında biss menüsü var mı?Benim kullandığım farklı sanırım.Orada Biss hariç diğer şifre türleri görünüyor sadece.İlgili bir link verirse sevinirim.Selamlar...

YENİ ÜYE
    Çok sağol dostum.Günlerdir çözemediğim şeyi sayende çözdüm.Selamlar...

+ Konuyu Cevapla

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.