-
YENİ ÜYE
Key kaydı yaptıramama
Sevgili arkadaşlar herkese merhaba.Benim sorunum birçok kişide var ama çözüm bulamadım bir türlü.Humax 5400 e Catone programının biss key girilebilen sürümlerin hiçbirine elle yazdığıım keyleri kaydettiremiyorum.OK dediğim anda siliniyor.Sadece biss keyler için değil tüm viacses olsun seca olsun kaydetmiyor.Biss key den önceki versiyonlarda (ör:catone 2.5) girilen keyi kaydediyor.Catone 2.8 versiyonu bulamadım ama ondan sonraki 3 versiyonu denedim sonuç aynı.Çözüm önerirseniz ve elinide catone 2.8 varsa yardımcı olursanız sevinirim.Selamlar...
Son Düzenleme goksad tarafından 15-06-2008 21:23 de yapıldı.
Sebep: Cihaz markası girildi
-
Administrator
Samsung DSR9500 Studio v1.0 programı ve Key.bin dosyasını indirin. Programda key.bin dosyasını açın. Program menüsünden Biss olan kısmı tıklayıp SID yazan yere 1FFF, PMT + PCR yazan yere 1000, Key yazan yere de 000000000000 yazdıktan sonra, programda sol tarafta provider identlerinin örneğin; en alttakinin üzerine tıklayıp sonra programdaki APPLY butonuna basın ve sonra da Humax'a gönderin. Böylece ATV sorunu halledilmiş olur.
Kolay gelsin.
-
YENİ ÜYE
Samsung DSR9500 Studio v1.0 programında biss menüsü var mı?Benim kullandığım farklı sanırım.Orada Biss hariç diğer şifre türleri görünüyor sadece.İlgili bir link verirse sevinirim.Selamlar...
-
YENİ ÜYE
Çok sağol dostum.Günlerdir çözemediğim şeyi sayende çözdüm.Selamlar...
Gönderi Kuralları
- Yeni konular açamazsınız.
- Konulara cevap veremezsiniz.
- Eklenti yükleyemezsiniz.
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
Forum Kuralları
Bookmarks