Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 9 sonucun 1-9 arası gösteriliyor

Konu: önemli

YENİ ÜYE

önemli

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    admin olan abilerim sitenizin adını çoooooook önceden duymuştum ama üye olmak bugüne nasip oldu ben sitenize üye getirip bolca prog atmadım hatta hiç yapmadım ama bana modluk verirseniz size bol proog ve de yeni üyeler getire bilirim lütfen laflarımı yanlışl anlamayın

FORUM ASLANI
    bence bir istekte bulunmadan önce onu hak edecek bir takım girişimlerde bulunmak lazım

BECERİKLİ
    Nereden
    kafamı dinlediğim tek yerden
    bana düşmez belki, ancak adminlerimizin kararı ne olur onuda bilemem,

yine de benim düşüncemi sorarsanız aslında yeterince moderatörümüz var.

hepsi de birbirinden değerli arkadaşlarımız ve bu işi de gayet güzel şekilde yürütüyorlar

sağolsunlar....

her gelen mod olacam derse bu gidişle elimizi sallasak moda çarpacaz gibi....

Administrator
    Biz üye kaygısı olan bir board değiliz. Öncelikle bizleri tanımaya çalışıp, paylaşımlarda bulunduktan sonra görev talebinde bulunsaydın çok daha şık olacaktı. Bu şekilde görev talep etmek, Becerikli Board üyesine yakışmadı.

Yalnız_Kurt
    Nereden
    burası kocaeli
    Alıntı Orijinal Gönderi: hell_king Mesajı Görüntüle
    admin olan abilerim sitenizin adını çoooooook önceden duymuştum ama üye olmak bugüne nasip oldu ben sitenize üye getirip bolca prog atmadım hatta hiç yapmadım ama bana modluk verirseniz size bol proog ve de yeni üyeler getire bilirim lütfen laflarımı yanlışl anlamayın
    iki mesajla modluk hak ediliyorsa çok iyi olurdu ama ne yazıkki biraz paylaşımcı olmak gerekiyor o kadar ucuz değil...terlemen gerekecek....

BECERİKLİ
    Nereden
    İZMİR :))))
    Yaklaşık 1,5 yıldır moderatörüm, 2 bin'e yakın mesajım ve bir hayli konum varken teamde görev almak için baş vurmuştum. Deneme moderatörlüğüm dahil ve teame katılmak yaklaşık 2-3 ay sürdü. Şimdi yapılan modlük başvurularını görüyorumda gülmemek elde değil daha Becerikli boardı tanımıyorsunuz bile.

GLobaL Mod
    Nereden
    İzmir
    Aynen bende 3-4 ay Mod Adayı olmuştum. Hatta Moderatör olucağımı bile unutmuştum Aklıma hiç gelmiyodu mod olucağım.. Ama hak edince oluyosun işte

Ayrıca boş boş her msj a yorum yapmadan paylaşım için tşkler yazıpta msj sayısını yükseltmekte maharet değil tabi..
    Son Düzenleme F@tih tarafından 16-08-2008 22:19 de yapıldı.

Moderator
    Nereden
    İZMİR-Karşıyaka
    Bence de Paylaşım yaptıktan sonra, görev talep etmek en doğrusu arkadaşım.Önce tanı,paylaş ondan sonra istek de bulun derim ben.......

Super Moderator
    Nereden
    Eskiler den
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Alıntı Orijinal Gönderi: hell_king Mesajı Görüntüle
    Pazarlıkçı seni

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
  •