bence bir istekte bulunmadan önce onu hak edecek bir takım girişimlerde bulunmak lazım![]()
bana düşmez belki, ancak adminlerimizin kararı ne olur onuda bilemem,
yine de benim düşüncemi sorarsanız aslında yeterince moderatörümüz var.
hepsi de birbirinden değerli arkadaşlarımız ve bu işi de gayet güzel şekilde yürütüyorlar
sağolsunlar....
her gelen mod olacam derse bu gidişle elimizi sallasak moda çarpacaz gibi....
Biz üye kaygısı olan bir board değiliz. Öncelikle bizleri tanımaya çalışıp, paylaşımlarda bulunduktan sonra görev talebinde bulunsaydın çok daha şık olacaktı. Bu şekilde görev talep etmek, Becerikli Board üyesine yakışmadı.![]()
Yaklaşık 1,5 yıldır moderatörüm, 2 bin'e yakın mesajım ve bir hayli konum varken teamde görev almak için baş vurmuştum. Deneme moderatörlüğüm dahil ve teame katılmak yaklaşık 2-3 ay sürdü. Şimdi yapılan modlük başvurularını görüyorumda gülmemek elde değil daha Becerikli boardı tanımıyorsunuz bile.
Aynen bende 3-4 ay Mod Adayı olmuştum. Hatta Moderatör olucağımı bile unutmuştumAklıma hiç gelmiyodu mod olucağım.. Ama hak edince oluyosun işte
Ayrıca boş boş her msj a yorum yapmadan paylaşım için tşkler yazıpta msj sayısını yükseltmekte maharet değil tabi..
Son Düzenleme F@tih tarafından 16-08-2008 22:19 de yapıldı.
Bence de Paylaşım yaptıktan sonra, görev talep etmek en doğrusu arkadaşım.Önce tanı,paylaş ondan sonra istek de bulun derim ben.......![]()
Bookmarks