yoneticilere duyurulur...
selam arkadaslar ben board da cok yeniyim ama bu board da guncel haberleri olaylari tartisacagimiz bir bolum olsa karsilikli fikir tartismasi yapsak
hani kahvede devet nasil yonetilir veya nasil kurtarilir...
ulkemiz onemli gunler yasiyor
biraz acili idalli nezaket kuralliri icinde duzenli fikir tartismasi
mesela( atiyorum kullanmayin lutfen); ergenekon.bakan, disli, yeni olusumlar,teror,ermenistan,,,,,,,,
ukalalik etmek degil amacim isallah haddimi asmamisimdir
Zaten bu konuda açılan bölümümüz var elbette tartışabilir konu açabilirsiniz ancak hassasiyeti olan konularda duyarlı olmakda gerekli bu çerçeveyi bozmadığı sürece her üye tartışma başlatabilir. İlginiz için teşekkürler
hani kahvede devet nasil yonetilir veya nasil kurtarilir...Evet kahvelerde tüm devlet sorunları 1 dakikada çözülüyor bide yüzde vermeleri yokmu
![]()
Son Düzenleme düzdağ tarafından 23-08-2008 19:24 de yapıldı.
bolumun adi nedir ustad?
dedim ya ben yeniyim
birde ben konu aciyorum veya cevap yaziyorum bir turlu yeni mesajlar arasinda gormuyorum..
yeni uye oldugum icin mi aceba?
bilgilendirmeniz icin tesekkurler
Becerikli salonu altında tartışmalar adı altında topic mevcuttur
http://www.becerikli.net/forumdisplay.php?f=112
yeni mesajlar altında derken?? şayet yazdığınız yazıdan sonra geri butonu ile ana sayfaya dönerseniz refresh yapmanız gerek yani F5 basarak sayfayı yenileyin açtığınız konu görünür o esnada bir başkası o bölüme sizden hemen sonra yazarsa ana sayfada son yazılan görünür en üstte son 24 saat tıklarsanız açtığınız konuda orada görülecektir başarılar şimdiden![]()
@saan ;
Öncelikle bordumuza hoşgeldin. Mesajlarını takip ediyorum ve tartışmayı seven biri olarak göründün bana. Bu önerini okuyunca da şaşırmadım doğrusu.Şimdi, düzdağ arkadaşımızın belirttiği Tartışma Bölümümüzü bu amaçla açtık. Fakat dikkat edilmesi gereken konular var tatışırken.. Bunlar Forum kurallarımızda açıkça belirtildi. Özellikle siyasi tartışmaları pek benimsemiyoruz, çünkü siyasi bir forum değiliz. Bu sebeple açtığın tartışma konularında bunlara dikkat edersen sevinirim.
İyi Forumlar
Bookmarks