Sa BenCEP TELEFONLARI & WAP Mod Olmak Istiyorum Ve Isimi Cok IYi Yapacagima Inaniyorum....... Mümkünse O Bölümde NOKIA ve CEP CENTER'e Mod Olmak Istiyorum Digerlerinide Olsam Farketmez Yani CEP TELEFONLARI & WAP Olsun TAmam......... Güzel Cevap Bekliyorum Ve Illa Mod Yapin Demiyorum Deneme Mod Yapa Bilirseniz Yapin Lütfen Ama Isimi Cok Iyi Yapacagimi Görceksiniz CEP TELEFONLARI & WAP Bölümünde....... Saolun.....
Bu hızla devam edersen neden olmasınm derim ............
Ok Saolun.......
@fatih68aksaray;
Görev talebin tarafımızdan değerlendirilecektir. Paylaşımlarına devam et lütfen. Becerikli'de Mod olmak sabır işidir biraz. Ama paylaşımların ve Forumdaki mesajların bu kararımızda etkili olacaktır her zaman olduğu gibi. Şu an için Mod Adaylığı veremiyorum, paylaşımlarına devam edersen sanırım kısa zamanda bu ünvanı hakedebilirsin.
Çalışmalarında başarılar dilerim.
@fatih68aksaray;
Çalışmalarınla ve Forum genelindeki hal ve tavırlarında Becerikli Boardumuzda görev alabileceğini düşünebiliriz. Bu sebeple Mod olabilmek için ilk aşama olan Moderator Adayı rankı sana verilmiştir. Hayırlı olmasını dilerim.
Başarılar.
hayırlı olsun...devamının gelmesi dileğiyle
@fatih68aksaray;
Katılımınız konusunda sıkıntı var sanırım, zira 1 aya yakın bir zamandır Forumumuzda göremiyoruz sizi. Lütfen bu konuda bir bilgi alalım.
İyi çalışmalar.
@fatih68aksaray;
Becerikli Boardumuzda Moderator Adayı olarak çalıştığınız dönemde paylaşımlarınızın yeterli görülmemesi sebebiyle Moderatorluk talebiniz uygun görülmemiştir. Ayrıca uzun süre sizden haber alınamamıştır. Moderator olmak devamlılık gerektirir. Bu sebeplerle Normal Üye olmanıza karar verilmiştir.
Bilgilerinize.
Bookmarks