Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 15 sonucun 1-15 arası gösteriliyor

Konu: BÜTÜN UYDULARIN tanıtımı

Cezalı Üye
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    arkadaslar vereceğim linkte bütün receıverların hakkında bilgiyi bulabilirsiniz.A dan Z ye bütün markalar mevcuttur...
    by SUR KENTLİ..............tıkla hadi.....

Cezalı Üye
    saolasın eline sağlık...

ÜYE
    Zİp Şİfresİ İÇİn Gereklİ Yazi

BECERİKLİ
    Teşekkürler eline sağlık..

BECERİKLİ
    neymiş bakalım daha önce verildi sanırım böyle şeyler için gizleme şartı olmaması gerek nedir bu kardeşim devlet sırrı mı.

BECERİKLİ
    http://www.becerikli.net/showthread.php?t=9363 ben burada türkiye ile bilgileri vermişim gizleme gereği duymamışım adamın yaptığına bak gerekli açıklamayı bekliyorum,kurallar uygulanmalı belli yerlerde gizleme olacaktı bu nedir.birde teşekkür ediliyor.

BECERİKLİ
    http://www.becerikli.net/showthread.php?t=4194 biraz araştırınca zamanında emir kardeşim benzer bir siteyi vermişti başkalarıda verdi böyle siteleri gizleme neden.

Cezalı Üye
    benim bu bölümde gizleme yapılmayacağı hakkında bi haberim yoktu ayrıca ben katkım olsun istemiştim dilim yandı bundan sonra uydu işlerine katkıda bulunmam sadece kendi alanımla ilgilenirim kusura bakma mkaya................bi daha olmaz

Cezalı Üye
    @surkentli, şu an forumumuzda herhangi bir bölümde görevli değilsin. Üstelik bu bölümün sorumluları özeldir. Buraya benim bile girip bir kelime yazdığımı gördün mü hiç. Ve ayrıca Hide taları kullanımı belirli bölümler dışında yasaklanmıştır.

Cezalı Üye
    tamam lefou anlasılmıstır olay.. o kadar çok sey gizlemekten burayada gizlemişim PARDON
    :sigaram:

GARIP YOLCU
    Nereden
    YANLIZLAR RIHTIMINDAN
    anlasıldıgı uzerıne olay tatlı olarak haledılmıs dahada uzatmaya ve baska polemıklere gerek yok gereken uyarılar yapılıp duzenlemeler yapılmıs surkentlının dahada dıkatlı olacagına ınanıyorum

BECERİKLİ
    topiği mesaja kilitleyebilirsiniz.teşekkürlerimle.

YENİ ÜYE
    slm arkadaşlar bende (samsung sc-703m) dijital var fakat yazılımı hata verdi fhlaş dum lazım bu konuda ban yardımcı olacak bir arkadaş varsa çok memnun olacak bu konuda sizlerden yardımlerınızı bekliyorum. Nusaybinli

YENİ ÜYE
    slm arkadaşlar bende (samsung sc-703m) dijital var fakat yazılımı hata verdi fhlaş dum lazım bu konuda bana yardımcı olacak bir arkadaş varsa çok memnun olacam bu konuda sizlerden yardımlerınızı bekliyorum. Nusaybinli

GARIP YOLCU
    Nereden
    YANLIZLAR RIHTIMINDAN
    Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    nuskent sorunuzu alakasız bır yere yazdıgınız ıcın yenı fark ettım sorunuzunu arastırıyoruz

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
  •