Şuan iki temamız var, bugün inşallah bir tema daha hazırlıyacağım...
Renk olarak siyah, mor karışımı düşünüyorum.. inşallah bitiminde göreceksiniz...
Not: Tema değişikliği yapabilirsiniz, boardumuzun
sol alt kısmındaki seçenekten istediğiniz temayı seçip kullanabilirsiniz..
Saygılar
GeceMavisi
Çok şık eline sağlık hani siyah tonlar ?![]()
Bir aksilik çıkmazsa, gece tamamlarım..
Çok özel bir tema olacak.
Muhakkak öyledir merakla bekliyorum![]()
Süpriz olsun..
Çok mükemmel bir tema..![]()
Navbarımıza Çanakkale şehidlerimizin logosu eklenmiştir.
Yakışıklı olmuş![]()
Evet yıllardır eski temaya alışmıştık ama buda hoş olmuş. Eline sağlık.
Şuan ki temayı şahsen hiç beğenmedim, çok göz yorucu geldi bana heryerde yanıp sönen yazılar hareketli gifler falan, çok şatafatlı olmuş. Biraz daha sade tema ve göz yormayan yumuşak renkler kullanılabilirdi.
@disempetros;
Öncelikle hoşgeldin Forumumuza 3 aya yakın bir zamandır görünmüyordun, nerelerdesin? Becerikli büyük bir değişimin içine girdi. Boardumuzun kurucusu GeceMavisi (Mülayim) tekrar aramıza döndü. Mülayim'i bilen bilir, bilmeyen de öğreniyor yavaş yavaş... Eski durgunluk kalmadı artık. Büyük amaçlarımız var , inşallah Allah izin verirse bu amaca hep birlikte ulaşacaz.
Tema olarak artık eski temayı kullanmıyoruz, bundan böyle daha hareketli olacaz, ne demişler nerde hareket orda bereket
İyi forumlar dostum , katılımlarını bekliyoruz.
Saygılar.
Hoşbulduk PreseT, teşekkürler. Değişim geç bile kalınmış bir gereksinimdi, bu konuda bişeyler yapılmasına sevindim. Şahsen ilk girişte bambaşka bir siteyle karşılaşınca yanlışlıkla başka bir foruma mı girdim diye afalladımAlışılmışın dışında olmuş.
Yalnız bu görsel değişikliği benim kadar server'da kaldıramadı sanırım Bkz: Aşağısı
![]()
Anlaşılan oki, burda tartışma oluşturmak istiyorsunuz.
İkinci bir durum, bir yönetici size yardımcı olabileceğini aktarıyor ve siz bu duruma hoş olmayan şekilde yaklaşıyorsunuz disempetros
Becerikli.Net'in bu tür üyelere ihtiyacı yok, yoktur.
Yolunuz açık olsun.
Son Düzenleme GeceMavisi tarafından 26-10-2008 00:31 de yapıldı.
Arkadaşlar;
Ortamı germeye gerek yok, server kaldırır merak etme sen dostum. Bundan sonra forumumuzu takip edersen yeniliklere alışırsın.
İyi forumlar.
Tema değişikliği yapmak isteyen değerli üyeler..
Boardumuzun sol alt kısmından, seçenek kutusundan seçebilirsiniz..
Son Düzenleme GeceMavisi tarafından 26-10-2008 03:44 de yapıldı.
şu anki tema çok güzel olmuş. modern bir tema yapanın eline sağlık
sayın yonetıcıler
bende o temayla girmek istiyorum fakat nieyse seceneklerde yhok :S gosterdiginiz yerde de baktım maa goremedım.kontrol panelinden baktım orda da bulamadım :S yoneticilerden biri girip degistirirse cok mutlu olurum herkeze iyi forumlar.
Artık öyle bir tema yok. İlk yazı tarihine bakarsanız, oldukça eski bir konu. Halbuki, BURADAKİ konuya baksaydınız yeni temanın hangisi olduğunu daha iyi anlayacaktınız. Boardumuzda tek tema kullanılmaktadır.
Bookmarks