Arkadaşlar;
Yönetim olarak yeni tema çalışmalarımızın sonuna geldik ve sizlerin beğenisine sunuyoruz. Becerikli Board ve sizler için en iyisini yapabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.
Yemi temamız hayırlı olsun.
ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR.
güzel olmuş hayırlı olsun...![]()
ThE_SeRsErI
Hayırlısı olsun elinize sağlık
biraz değişiklik fena olmamış.elinize sağlık
becerikli bordun içeriği, samimiyeti, dostluğu ve çizgisi değişmesinde, ufak tefek görünüm değişikliklerinin şahsım adına çok fazla önem arz ettiğini söyleyemem.
yinede emeği geçenlerin ellerine sağlık güzel olmuş.
YAŞAMAK GÜZEL ÖLÜM GERÇEK
Yeni Temamızı umarım beğenirsiniz. Değişiklik iyidir
Hayırlı olsun
Emeğinize sağlık güzel olmuş.
Emeği geçen herkese teşekkürler.Hepimize hayırlı olsun..![]()
Emeğinize sağlık harika olmuş![]()
KonuŞurum-ßoş oLmaz
SaÇmaLarım hemde nasıL!
süsLüyümdür-sorma qiTsin xD
sevioRum kenDimi-aa senDe mi (:
hayırlı olsun
Biraz koyu gibi geldi bana ama zamanla alışırım sanırım,Yapanların Emeğine,Eline sağlık...
![]()
Değişmeyen tek değişimdir...... elinize sağlık
ellerinize sağlık güzel olmuş
arkadaşlarımız yıllardır temel temaya alışık olduklraından bir müddet yadırgayacaklardır fakat zamanla oturacaktır.
emeği geçen herkesin eline sağlık.
Paylaşmanın Asaletini Hiçbir Zaman Bencilliğin Çirkinliğine Tercih Etme Öyle Bir Dost Seç Ki Sen Onun İçin Ölümü Düşünürken O Senin İçi Çoktan Ölmüş Olsun.
Application Developer
C#.Net , MsSql , Ado.Net , Asp.Net , Java , Ajax,F#.Net
Süper Olmuş... (şu üye rankları biraz daha canlı olsa süper olacak)
Mesaj yazarken türkce karakterlerden bazilari cikmiyor bende,acaba yeni temadan mi kaynaklaniyor yoksa sorun bende mi? mesela noktasiz i, sapkasiz g, noktali s falan yazamiyorum bir türlü![]()
Öncelik ile emegi geçenlere tesekkürler. Kusura bakmaz iseniz tarafımca eksik gördüklerimi dile getirmek isterim.
1- Board un bazi bölümleri halen inglizce ör : Kontrol Panelinde ""Customize Profile"" ve yine konu bölümde yer alan alanlar You may post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may edit your posts
2- Boardun bu temasında yeni acilan - cevap yazılan konular cok net belli olmuyor. Yeni konu ikonu biraz daha canlandırmak lazım diye düsünüyorum.
ÖnceLik iLe diyecekLerim bu yine eksik ve yapıLmasını uygun Gördügüm konuLar oLursa yazarım.,
hayılı olsun inş.
İstekleriniz...
...Her zaman ihtiyacınız olan şeyler değildir!
Allah dileklerimizi her zaman yerine getirir...
O yüzden kuşkulanmadan veya şikayet etmeden
O'na inanmaya devam edin...
Bugünün DİKENİ...
...Yarının ÇİÇEĞİDİR !
Bookmarks