Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx728x90 Image Banner
Toplam 8 sonucun 1-8 arası gösteriliyor

Konu: Sn.Adminler Bir Önerim Var.....

Moderator
    Nereden
    İZMİR-Karşıyaka

Arrow Sn.Adminler Bir Önerim Var.....

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Sitemize daha farklı bir heyecan katmak için, Chat Box bölümünün açılmasını önersem Ne dersiniz?En azından Online olan Arkadaşlarımızla sohbet etme imkanı elde etmiş oluruz......

TECRÜBELİ ÜYE
    Nereden
    marmaris-ist.
    sayın modum @dilek

oncelikle cok guzel oneri.karkar bana kalmismi bilmem ama chatbox html le yazılan bır yazılım ve acıgıda cok kolay bulunabılıyor.eger ondakı acıgı kapatmayı bılen bırı varsa bencede cok hos bir oneri.

Administrator
    Nereden
    Türkiye Cumhuriyeti
    Öneriniz için teşekkürler, olabilirliğini bir görüşelim. Buradan gerekli açıklamayı yaparız.

İyi Forumlar

FORUM KURDU
    Nereden
    BANDIRMA
    Dilek Hanım öneriniz çok güzel site de Online olan Arkadaşlar ile sohpet
    imkanı
    Ama chatbox Siteyi yavaşlatıyor filan diye okumuştum başka yerler de ne kadar doğrudur bilemem tabi ki

Moderator
    Nereden
    İZMİR-Karşıyaka
    Alıntı Orijinal Gönderi: PreseT Mesajı Görüntüle
    Öneriniz için teşekkürler, olabilirliğini bir görüşelim. Buradan gerekli açıklamayı yaparız.

İyi Forumlar

İlginize tşk.ler Sn.PreseT,Olabilirlik konusunda En kısa zamanda yanıtınızın olumlu yönde yanıtlanmasını bekliyor olacağım.İnanıyorum ki Bu chat box ile Üyeler arasındaki dialog daha da sağlam temeller üzerine oturacaktır.Yeni Üye olacak arkadaşlarımıza da ışık tutacaktır.
    Saygılar,

Administrator
    Nereden
    Türkiye Cumhuriyeti
    Konu ile ilgili olarak görüşümüz olumsuz oldu.

Çünkü böyle bir sistem hem güvenlik açığı oluşturuyor hem de daha önceden bu türden bir uygulama yapmıştık ve forum için zararı faydasından fazla olduğundan kaldırmıştık.

Bilgilerinize.

Moderator
    Nereden
    İZMİR-Karşıyaka
    Alıntı Orijinal Gönderi: PreseT Mesajı Görüntüle
    Konu ile ilgili olarak görüşümüz olumsuz oldu.

Çünkü böyle bir sistem hem güvenlik açığı oluşturuyor hem de daha önceden bu türden bir uygulama yapmıştık ve forum için zararı faydasından fazla olduğundan kaldırmıştık.

Bilgilerinize.
    Sn.PreseT,
    Demek görüşünüz olumsuz oldu.Buna üzüldüm,Bizim gibi ciddi,seviyeli formların çoğunda izlemekteyim,Onların online olan Üye sayılarını görünce de gözlerime inanamadım desem yalan olmaz.Bizim Formumuzda da neden olmasın diye düşünüp,Bu fikrimi Sizlere beyan etmiştim.Demek Güvenlik açığı oluşturuyor,Sanırım Teknikten sorumlu arkadaşımız bununla ilgili bir ön çalışma yaptı ki, bu sonuca vardı, üzüldüm.Neyse,Fikirlerimi dikkate alıp, gecikmeden yanıtladığınız için tşk. ederim
    ....

FORUM ASLANI
    Nereden
    kayseri

Thumbs up

Oyuncucom oyuncu_masaoyunlari_okey_adx120x240 Image Banner
    Alıntı Orijinal Gönderi: Dilek Mesajı Görüntüle
    Sn.PreseT,
    Demek görüşünüz olumsuz oldu.Buna üzüldüm,Bizim gibi ciddi,seviyeli formların çoğunda izlemekteyim,Onların online olan Üye sayılarını görünce de gözlerime inanamadım desem yalan olmaz.Bizim Formumuzda da neden olmasın diye düşünüp,Bu fikrimi Sizlere beyan etmiştim.Demek Güvenlik açığı oluşturuyor,Sanırım Teknikten sorumlu arkadaşımız bununla ilgili bir ön çalışma yaptı ki, bu sonuca vardı, üzüldüm.Neyse,Fikirlerimi dikkate alıp, gecikmeden yanıtladığınız için tşk. ederim
    ....
    değerli dilek moderatör arkadaş : çok güzel düşünmüşün aslında ama sayın adminin de söylediği gibi çok zararı oluyo bunu kendimden biliyorum hem beceriklinin bu uygulamaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum sağlam 10 adam yeter gibi anladınmı zaten ziyaret edenler yetiyo bize yine de güzel düşünmüşsün inşallah ilerki zaman larda panelcimiz bu uygulamayı zarar sız bi şekilde form için en uygun olan şeyleri ekler teşekkürler

Bookmarks

Gönderi Kuralları

• Yeni konular açamazsınız.
  • Konulara cevap veremezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
  •