-
BECERİKLİ
TV'de görüntü siyah beyaz?
öncelikle s.a arkadaşlar...
benim uydu cihazım: trident fta 4500
modeli:so2a-2.99r-b39.02 ağustos 2006
sts-mb02a-szlo
tv tipini: pal-m veya ntscm tipine ayarladığım zaman renkli gösteriyor.
ama normal ayarına ayarladığımda; pal-bg veya auto tipine siyah beyaz gösteriyor!
yazılım olarak coship2300 yazılımı vardı bi üst vesiyon coship 3300 yazılımı'nı attım yine aynı sorun devam ediyor.
not:tv'ye başka uydu taktığım zaman görüntüyü renkli izleyebiliyorum.
neden acaba?
-
BECERİKLİ
N'yapmamı önerirsiniz arkadaşlar...
-
Administrator
Dostum Türkiyede yayınlar Pal sisteme göre yapılmaktadır. Hal böyle olunca da Pal-M seçeneğini kullanarak bu sorununu halledebilirsin.
Bu durumun yazılımınla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bir de bu durum ne zaman yaşandı? Receiveri yeni mi aldın? Ya da Televizyonu mu değiştirdin? Bu durumun ne zaman ve ne durumda oluştuğunu ayrıntılı olarak verirsen daha iyi kanaat oluşabilir.. Bazen sistemler arasında uyuşmazlık olabilmektedir.
Saygılar
-
BECERİKLİ
arçelik tv.alalı 2 yıl oldu.
uydu cihazını alalı da 6-7yıl olmuştur.
hocam sorun 10 günden beri var...
sorunda şu; uydu cihazın ayarını pal-m veya ntscm'ye aldığım zaman görüntü renkli gösteriyor, ama alttan yazı geçtiği zaman yazılarda hafiften donma oluyor.tekrardan ayarını pal-bg veya auto normal kendi ayarına aldığım zaman sorun yaşanmıyor.
he şunuda söliyim uydudan pal-bg,auto ayarında görüntü devamlı siyaz beyaz göstermiyor,arada sırada renk geliyor,ama süresi fazla değil.
Bu sorun soru işareti?
Son Düzenleme siyah tarafından 05-04-2009 15:19 de yapıldı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konular açamazsınız.
- Konulara cevap veremezsiniz.
- Eklenti yükleyemezsiniz.
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.
-
Forum Kuralları
Bookmarks